Сиди: Урумов има грях, битката срещу ляволибералната пропаганда

Патриотът подкрепя Александър Урумов
10 окт 2019 22:20,
6

"Вчера имаше една интрига. Г-н Дончев каза, че има твърдения, че Каракачанов ще направи проверка - в бъдеще време се говореше. Обществото пък остана с усещане, че Александър Урумов вече е обвинен. Г-н Урумов има един грях и това е неговата битка срещу ляволибералната пропаганда. Тъжно и жалко, ако властта се подвела по въпроса с Урумов", каза в "Денят ON AIR" депутатът от ВМРО Александър Сиди.
Още по темата

Сиди заяви, че твърдо застава зад него и имат еднакви идеологии.

"Министър Каракачанов още вчера е проверил. За нас въпросът вече е затворен. Надяваме се, че бързо ще бъдат преодолени противоречията между Дончев и Каракачанов. Стратегия за децата няма, масовата психоза в Сливен е срещу нещо, което не съществува", заяви още депутатът на ВМРО.

По думите му ВМРО се бори за концепция за справяне с маргиналните групи. Те именно се връзват на такива слухове, каза Сиди.

"Ние предлагаме закон за фалшивите новини. Една маргинална група като ромите в Сливен, която е от неграмотни хора, нахлу в училищата. Тези хора, конкретно в случая в Сливен, не могат да проверят информацията, която са чули. Деца в риск в България със сигурност има, но със сигурност и държавата няма желание да ги качва на влакове и да ги праща някъде. Тази тема е толкова абсурдна", коментира още Сиди пред Bulgaria ON AIR.

Сиди отсече, че битката с БХК е от много време, няма нищо предизборно в нея.

"Надявам се, че успеем да намерим правните аргументи, за да спрем дейността на такива организации. Връзването на думите на такива организации, води до психоза като тази в Сливен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фашизоидите постоянно предлагат своите идеи.
3
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя пишман патриот Ди Ви Ди защо не е в затвора за разпалване на етническа вражда и неофашистка идеология
2
2
 
6
 
! Отговори
на вниманието н ДАНС преди 4 години
Източник на слуховете за отнемане на деца от нпо-рки е бр.24 на "Държавен вестник" от 2019г., където са публикувани промените в закона за защита на детето.
1
2
 
6
 
! Отговори
Fenasi Kerim преди 4 години
Евреин патриот. Имат и някакъв кубински *** с фейс на плъх който блъскаше бабички в метрото пиян и нагъл.