Румен Радев поздрави мюсюлманите по повод Рамазан Байрам

"Домовете и близките ви да бъдат благословени с мир", каза президентът
23 май 2020 20:36, Павел Гълъбов
49
Румен Радев поздрави мюсюлманите по повод Рамазан Байрам
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Държавният глава Румен Радев поздрави представителите на мюсюлманското вероизповедание в България по повод празника Рамазан Байрам, съобщава пресцентърът на институцията.

Още по темата

 
„В дните на споделената прошка, щедрост и добрина, ви пожелавам домовете и близките ви да бъдат благословени с мир, здраве и щастие“, заявява в приветствието си президентът.
 
„Нека искрената вяра и мъдростта да донесат светлината на празника за всеки от вас. Тя е по-ярка, когато е силен пламъкът на човешкия дух“, се казва още в приветствието на държавния глава до представителите на мюсюлманското вероизповедание в България.


49
Още от Политика
Сачева за Манолова: Действията й са популизъм и демагогия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Vako преди 12 часа
До Анонимен

Факт
41
3
 
7
 
! Отговори
Румен пилота преди 17 часа
Салам Алейкум!
40
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 17 часа
Нормално е да поздрави избирателите си!
39
7
 
9
 
! Отговори
Здрасти преди 19 часа
Като гледам коментарите,наистина си заслужаваме съдбата див и варварски народ
38
8
 
16
 
! Отговори
A преди 1 ден
А Деса какво мисли по въпроса
37
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Мюсюлманите са български граждани като всички нас. Наред с българските евреи, арменците и ***.
36
8
 
17
 
! Отговори
Satira преди 1 ден
Поздравява ги, преди всичко защото са Български граждани. Страната ни има нужда от хора, и то от работливи и грамотни такива, и без това започнахме да се обезлюдяване.
Колкото до религията, не се знае колко от въпросните мюсюлмани преди 200-300 год. са били християни, не напразно и в Турция ги приемат като - Българомохамедани.
35
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ами поздравил е българските мюсюлмани, не занм какво не ви харесва!

Не е седнал на пилаф с мюфтията, ДПС и турски министър в отсъствието на булгарски медии, както направи плевньо!
34
18
 
19
 
! Отговори
Кина преди 1 ден
Поредното политическо недоразумение, промотирано от псевдомедиите.
33
3
 
5
 
! Отговори
До Куршум за Мюсюлма преди 1 ден
ционист на триногата
32
30
 
8
 
! Отговори
Куршум за Мюсюлмани преди 1 ден
Мюсюлманите и Ислямиститие са РЕджеб Ердоган-овски ШПИОНИ... ДА ходят при Ердоган да си търсят правата.. В България, САМО куршум за такива..

Задачата на Президента- РУмен Радев, е да ПАЗИ БЪлгария от чужди Ислямски Шпиони и да помага да ги изтребваме и да РАСТЕМ като територия и Население..
Ислямистите- Мюсюлмани е трябвало да ги из.тр.ебим още през 1878 г, при Освобождението на БЪлгария...
А сега, или да БЯГАТ към Турция, както Тодор Живков ги ИЗГОНИ, или трябва да ги изт.р.ебим...
31
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
На българските празници изнася по някое и друго надгробно опело, ама на съселяните от Аскьой и Арманли радостни еничарски поздрави - "обединител" го раздава, както си му в стила.
30
7
 
17
 
! Отговори
Ислямското Робство 1 преди 1 ден
Българите Християни нямали право да стават чиновници, нито да служат в армията. Показанията на един мюсюлманин в съда имали повече тежест от твърденията на трима християни. Сред турците дори се ширело мнението че да лъжесвидетелстваш срещу гяурин е добро дело. Българин НЕ можел да притежава къща в Мохамеданска махала, нямал право да язди кон, нито да носи оръжие, освен със специално разрешение за това. ЗАБРАНЕНО било да се обличат в цветни дрехи от скъпи тъкани и кожи, да носят високи калпаци.
29
7
 
14
 
! Отговори
Ислямско робство 2,3 преди 1 ден
На нарушителите отнемали дрехите и ги биели с тояги по стъпалата. Опасни за носене били червените и особено зелените одежди, защото този цвят е свещен за Исляма.

Ислямистите поробвали САМО немюсюлмани: военнопленици, въстаници, понякога и деца, заради неплатени данъци. Децата затваряли в плетени кошове, които натоварвали върху конете- както се носят птици на пазар.
28
10
 
15
 
! Отговори
Ислямското РОбство 4 преди 1 ден
Ислямистите навързвали мъжете и жените, един за друг с въжета или железни вериги и така като добитък ги отвеждали в големите градове. Там имало тържища за роби.

Купувачи,можело да бъдат САМО Мюсюлмани.Те оглеждали внимателно нещастните хора, събличали ги голи, спорели за цената, разделяли деца от родители, брат от сестра. Хиляди БЪлгари били поробени и пръснати из огромната Османска Ислямска Империя. Техните имена откриваме по документи в Крит, Кипър, Испания.
27
5
 
0
 
! Отговори
до него преди 1 ден
знаеш какви мръсотии правят хамерика, внимавай с тях да не те изгорят.
26
9
 
7
 
! Отговори
Ислямското РОбство 5 преди 1 ден
РОбството в Българските земи се запазва до Освобождението на БЪлгария- 1878 г.

А Робството в Османската империя се запазва чак до Първата Световна война. Сър Хенри Моргентау, който служил като посланик на САЩ в Константинопол( Истанбул) от 1913 до 1916 г., твърди в своята „История на посланик Моргентау”, че имало банди, които продавали бели роби по време на неговата служба.
25
9
 
8
 
! Отговори
Ислямското РОбство 6 преди 1 ден
"НИкой, който притежава един РОБ, НЕ е беден", гласяла една Ислямска поговорка. Ето защо всеки Мюсюлманин мечтаел да си има роби, които да работят вместо него и да го издържат. Мюсюлманин разполагал с живота на своя роб. Султан Мехмед Втори наредил да отсекат главата на негов роб, за да покаже на Италианския художник, който го рисувал, как се свиват шийните мускули.
24
7
 
11
 
! Отговори
Ислямското РОбство 7 преди 1 ден
Когато при Турски Кадия( съдия) доведат българин, несправедливо обвинен от Богати турци, за да си придаде важност, Кадията подръпвал от наргилето си. Но той вече е взел решение в полза на своите, ислямисти. Кадиите( турски съдии) си затваряли очите, когато Мюсюлманин ограбвал или убивал ***( българи). Думите Бакшиш( подарък) и РУшвет( подкуп) са турски.
23
7
 
12
 
! Отговори
Ислямското РОбство 8 преди 1 ден
Ахмед ДОган е трябвало да го гръмнат още при Освобожението на БЪлгария- 1878 г да вземат парите на всички араби и турци, да ги вържат с вериги и да подскачат по пазарите като мечки. Но и сега НЕ е късно да утрепят Ислямския Шпионин и да му вземат това, което тоя е откраднал от нас, българите.