Не трябваше да отпускаме стадионите, смята депутат от Патриотите

Георги Колев зове да спазваме препоръките на Щаба
30 юни 2020 22:40, Красимир Ангелов
12

Няма място за паника заради увеличения брой на заразени от коронавирус в страната, заяви в ефира на Bulgaria ON AIR  депутатът от "Обединени патриоти" Георги Колев.

Той отбеляза, че сега е по-голям броят на изследванията, които се правят.

Още по темата
"Трябва да свикнем да живеем с коронавируса. Октомври-ноември ще дойдат другите грипове, ще има наслагване. Имаме ли нормална дистанция, дезинфекция, дисциплина - шансът да се заразиш е изключително малък", заяви депутатът.

Според него не трябва да разчитаме институциите да ни контролират, а трябва да се саморегулираме.

"Не трябваше да отпускаме стадионите. Там се струпва голямо количество хора, това пречи на стопирането на заразата", заяви депутатът в "Денят ON AIR".

Колев допълни, че не е време младите хора да рискуват живота на бабите и дядовците си, ходейки на дискотека.

Депутатът коментира и икономическите мерки в подкрепа на туризма. Той заяви, че мярката за намаленото ДДС при ресторантьорите е голяма помощ за тях.

"Това беше един умрял бизнес, той беше тотално спрял. В момента бавно тръгва. Предложихме, че вариантът "60/40" няма да работи и го доказахме. "80/0", "60/0" е по-приемлива формула и можеше да е по-печеливша", категоричен бе Колев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами когато така нареченият футбол в България е тема на първо място независимо от нищо, е така.Извинявайте, нямам добро мнение за хората, любители на съвременния български футбол.Приматско е да подскачаш по пейките,защото някой е уцелил случайно една шарена топка срещу много пари.
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То понеже тези които ходят по тия стадиони много им пука за каквито и да е мерки по принцип... айде моля ви се...
8
0
 
4
 
! Отговори
Фен расист преди 3 години
На депутатите работата е да оправят законодателната рамка, а не да отварят и затварят стадиони или пък да доубиват умрелия туризъм. Това, че ходиш на хотел и ресторант, съвсем не те прави специалист в тази област, че и на всичко отгоре да изказваш некомпетентни мнения по телевизора.
7
1
 
3
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 3 години
От стадионите заразени няма, виж в Смолян бол.
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаете ли как се чувстват повечето деца в момента стресирани защо бе докога вие деца нямате ли аз не съм женен но отдавна съм против това данаслагва стрес казвам Виго вие блиц и пик правете каквото знаете ако щете и цялата държава и нация заразете
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доиде 1 часа колите новини започнаха държава която плаши хората с болести умрели и заразени се питам каква държава е.Ок има болести вас не вилие срам има малки дечица да му пишете чее болно вас питам жълти саитове просто нее нормално по тоя начин карат хората да ги мразят да каже надетвнце чее болно и ще мре просто думи нямам
4
0
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Пред Борисов стои задачата да организира постановка на епидемия, за да се надява на някви подаяния от Брюксел. А българският народ ще тегли последствията.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя човешки от падък дава ли си сметка, че той нищо не отпуска, защото не е в изпълнителната власт?
2
8
 
3
 
! Отговори
Хемус преди 3 години
И какво им е на стадионите бе?Тридесет години,ходя по-стадионите,започвахме с пиян влак,из провинцията!С БДЖ,най-много краста или хепатит да хванеш!Пълнихме секторите,викахме,крещяхме,плюехме си във врата,дъжд,пек,град,сняг,да не би някой да умря,освен малко да е прокървил!Май някои забравиха и какви бяха хигиенните условия в родната казарма,освен да се направим малко на артисти,за да се чупим от занятия,пак не ни фана коронавирус 15,16,17,18!Нищо му няма на стадиона!ЦСКА взима утре купата
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късно е оказа се, че Баце е смятал русенските легла по залите, като казваше, че сме подготвени. За съжалени истината за колапсиралта ни и без Ковид 19 здравна система днес излезе наяве.Здравното министерство съобщи, че в страната 180 болници са с коронавирус, като те разполагат с общо 8827 легла, като 1341 от тях са реанимационни. В София броят на леглата е 311, като 85 от тях са реанимационни.От етноса са с предимство.