Деница Сачева: Правителството трябва да довърши мандата си

Бойко Борисов ще остане премиер
6 авг 2020 20:22, Нели Христова
104
Деница Сачева: Правителството трябва да довърши мандата си
Снимка: БГНЕС

В правителството и с коалиционните партньори не е обсъждан друг вариант, освен Кабинетът да изкара мандата си докрай, и негов премиер да остане Бойко Борисов. Това каза в интервю за БГНЕС министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.

“Мисля, че днес, както и вчера по време на срещата с членовете на партията и симпатизанти, най-отговорната позиция в случая е тази: Да се завърши мандата, да се вземат под внимание всички тези мерки, които бяха обсъдени вчера, защото иначе не бихме могли да влезем в един много труден сезон, в който и политиците, и гражданите, ще имат нужда от това да имат повече сигурност. Когато говорим за политиците, говорим и за изборите, защото те трябва да бъдат организирани законосъобразно, и в този смисъл промени в Изборния кодекс са необходими, за да е ясно недвусмислено кой купува машините за изборите и какви трябва да бъдат тези машини така, че да не може да има след това каквито и да било съмнения за начина, по който са проведени изборите. Само така няма да се влиза в една непрекъсната спирала.

Ключово важни са и актуализацията на Бюджета за 2020 г., както и приеманено на Бюджета за 2021 г. Само така при изпълнение на тези задачи може да се счита, че правителството е постъпило отговорно спрямо всички, завършило е основните и най-важни задачи, и бихме могли да говорим за това да се върви към избори”, съобщи още Сачева.

По думите й няма нови варианти, които са били или могат да бъдат обсъждани. “Правителството трябва да довърши мандата си с премиер Бойко Борисов, и да изпълни основните задачи, които има до края на годината с актуализацията и приемането на новите бюджети”, подчерта Сачева. Тя беше категорична, че преди да се изпълнят задачите по организирането на изборния процес и актуализацията на Бюджета, отиването на избори би било крайно безотговорно.


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
баце преди 1 месец
Ти Вън!
73
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Страшилка -58

Е, не сте съвсем прав. Онази бившата на туризма (Ангелакова ли беше или нещо подобно) й прави много достойна конкуренция в областта на караконджулите.
72
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво е "правителство" ма, фурнаджийска лопа€о?! Ти имаш ли поне бегли познания за смисъла на този термин и ако имаш, мислиш ли, че вашия сбирщайн влиза в това понятие?! Събрани от сокаците на България, пристигнали с цървулите и с по една бохчичка парцалки, за 11 год. надминахте сицилианската мафия с "методите и средствата" си за забогатяване, терор, безчинства и ГЕНОЦИД!!!
71
0
 
4
 
! Отговори
@к.83 преди 1 месец
До бг
Вие не разбрахте ли, че от 2 месеци ситуацията в България е всички хора, не само БСП, са срещу ГЕРБ и ОП? Няма червени, пембени, сини и т.н. Оставете тези в НС: псевдопатриотите, ярките на Марешки, Атака няма да влезат в НС, те сега надуват бузи, но от догодина са аут. Прочетете мнението от вчера на виден лекар психолог: ББ е психично зависим и на него не може да се разчита. Този човек ще се срине. Кой ще ви води бре? Изпуснахте и момента да се изнижете и сега ще оберете всички негативи.
70
4
 
1
 
! Отговори
бг преди 1 месец
Българското правителство не е подчинена на гРипен Решетников нито на товаришч Путин.
69
2
 
3
 
! Отговори
Квазимодо преди 1 месец
От къде ги намира Братиньото все на мен да приличат?!
68
3
 
1
 
! Отговори
няма ли край? преди 1 месец
До Ха-ха-ха...

всичко се повтаря! Дано и турското да се повтори!
67
2
 
4
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 1 месец
Правителството трябва да довърши мандата си в ....затвора!
66
2
 
1
 
! Отговори
Що ма? преди 1 месец
Да не си решила да удариш 200 кИла като вожда “аскет”!!??
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Долна *** вън от бг за винаги и оставка вън от Ес за винаги и всички гербажии
64
1
 
6
 
! Отговори
1234 преди 1 месец
На това вашето вече му казват диктатура!!!
63
1
 
3
 
! Отговори
Ivan преди 1 месец
Taq debelana ne moje da otslabne a mi stanala ministar na truda
62
2
 
4
 
! Отговори
Технология ГЕРП преди 1 месец
проблемите на тия красавци е че освен че Баце има от всекиго подписано желание за напускане по собствено желание, но и че имат дълги и тежки кредитни линии за погасяване , с които са закупили имоти, акции и злато.

Условията примерно са такива. :ставаш министър ако и депутат но първо теглиш як кредит, след което тургаш в чекмеджето молбата за напускане и чак след това можеш да крадеш и изпълняваш програмата на ГЕП
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички, които са на хранилка при баце повтарят една и съща мантра. Правителството трябва да остане на власт - имало работа за вършене. Времето което беше предостатъчно за работа как беше употребено ? Сега това време го няма. Аз казвам така - колкото повече протакате, толкова повече ще плачете. Причинно следствените връзки (карма) ще завалят върху гърбовете ви като дъжд от менгемета и ще ви смажат. Вие драпате, но за какво ? Вие сте осъдени вече и нито власт нито пари - нищо няма да ви спаси.
60
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тая е от тия дето имат висналибрестови образования на гърба си
59
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трябвало? Аре ма лелке, хвърляй кърпата и се махай, преди да са почнали разследванията, че ще светнеш и ти - я с апартаменти, я с хотели, а с нещо друго!

Гербаджия дето да не взема - няма!
58
1
 
11
 
! Отговори
Страшилка преди 1 месец
Най неприятната особа която съм виждал. Ако има караконджули те трябва да изглеждат така и да се държат така.
57
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много неприятна женица...плаша с нея децата си като не слушат...все едно че е баба Яга...!!!
56
1
 
3
 
! Отговори
Суджук преди 1 месец
Е много завиждате на Сачева добричлии ката а при нас са филета, суджуци и дуги меса.носи ни се славата,и за това сме си дебелки.голяма завис бррей.
55
3
 
17
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 1 месец
Само споменаването ,че тази е част от правителството ,мотивира доста хора да се включат в исканията за оставка.