Идва ли най-голямата подкрепа за ГЕРБ от БСП?

На това мнение е депутатът от НФСБ Йордан Апостолов
14 окт 2020 22:20, Нели Христова
14

Депутатът от НФСБ и "Обединени патриоти" - Йордан Апостолов, заяви пред Bulgaria ON AIR, че от БСП идва най-добрата подкрепа за ГЕРБ. По думите му е нормално в Народното събрание да се разпространяват и защитават интересите на партиите.

"Естествено, че се защитават партийни интереси. БСП сутрин чакат в стаите си, за да видят дали ще се събере кворум. От тази опозиция, която виждаме в парламента, по-добра подкрепа за ГЕРБ няма", посочи той.

Апостолов не вижда тенденциозност в недопускането на идеи и проекти на БСП в парламента. И категорично заяви, че от Патриотите няма да подкрепят БСП и ДПС в искането им за оставка на председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

"Това нещо се използва за партийни интереси - да покажем колко сме по-велики от най-великите. Да си измерим избуялото до космоса самочувствие", отбеляза депутатът.

Йордан Апостолов коментира още, че всички ние сме загубили от резолюцията на Брюксел за случващото се в България. Не може да се допуска да лансираме сепаратистка организация, настоя той, визирайки ОМО "Илинден.

"Къде в света са се справили с корупцията? Корупция има навсякъде. Корупцията навън е в много по-големи размери, но е във висшия ешелон в шепа хора. Най-големият бич е, че всеки държавен служител, който е седнал на бюрото си, е направил свое ЕТ на това бюро. Корупция се бори само с контрол. Имаме добро законодателство, нямаме добро изпълнение", смята депутатът от НФСБ.

Според него някои фирми, които печелят обществени поръчки, са ясни. Той призова КЗК и административните съдилища да си вършат работата.

Апостолов не смята, че Европа ще ни ореже парите по европрограмите. Държавата абдикира от сектор "Земеделие", каза още той и предположи, че цената на хляба ще се повиши с 13-17%.


14
Още от Политика
Радев от Атина: България и Гърция са пример на Балканите
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
Тикволандия преди 4 дни
До Диана: Ако говори на диалект? Нещо бъркаш понятията. Провери в тълковния речник какво значи диалект, за да ти се изясни разликата между диалект и съдържание.
А по темата на статията: Всяко гласуване в Народното събрание показва кой крепи ГЕРБ. Включително и последното - за оставката на Караянчева. Та нека този депутатин от НФСБ да не се опитва да ни баламосва.
9
3
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 5 дни
НФСБ - короновани измамници!
8
7
 
7
 
! Отговори
Диана преди 5 дни
Не може да искат оставка на Караянчева защото се била изказала на диалект и по свой маниер! Не може да се иска оставка на някой в парламента по причини, несвързани с дейността му!-не може да уволниш един зъболекар защото говори на диалект.Един политик може да прави каквото реши и както реши стига то да е политически обосновано.Това да не е литературен кръжок, че да се вглеждате в подобни проблеми, та чак и да искате оставка.Що не си седят при книжките с картинки-там всичко е обяснено като за тях
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Човека обясни, че няма нищо страшно, че в България има корупция, щото корупция имало навсякъде. Така че да си траем и да търпим и да ги оставим да си въртят схемите.
6
1
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 6 дни
До Ямболски ***

Само да не е Слави от новите, защото и той струва колкото БСП и ГЕРБ.
5
5
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 дни
В известен смисъл има нещо вярно.Защото БСП не смята да променя радикално политическия живот.В тоя контекст,фатален удар срещу ГЕРБи ДПС е нещо недопустимо за БСП.Затова и не са много активни на протеста-очакванията на хората после ще ги ударят лошо.Трябва да се търсят нови лица и нови партии,а старите да се омаломощят.Политическият "елит" трябва да бъде стресиран непрекъснато,иначе работи само за себе си!
4
6
 
0
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 6 дни
Идва най-голямата подкрепа за ГЕРБ,БСП ,СДС,РБ,ОП,ДПС,Слави Трифонов ,Воля ...от ГЗА ми,когато има разстройство.
3
6
 
5
 
! Отговори
Истукан преди 6 дни
Това са свещени глупости, нито от БСП става нещо, нито от ГЕРБ. Абсолютни сметища, вунящи и бунящи. От изпражнение пак изпражнение. Където и да се изакат, все на *** ще миришат. 30 години БСП лъга избирателите си и продължава да го прави. ГЕРБ не правят изключение и са същите шайки като БСП. Борисов трябва да отговаря пред съда за златните мини, които подари на чужди компании. Това е престапление, което направи той и е противоконституционно. Четете конституцията може ли мини да се...
2
10
 
2
 
! Отговори
Котьо преди 6 дни
Ами като я знам Нинова ,няма да ме учуди ако Бокьо и плаща да орезилява БСПарите.
1
2
 
3
 
! Отговори
Кворум преди 6 дни
по време на коронакриза?