Борисов: Подпомагаме производителите със 72.4 млн.лева

Премиерът с пост в социалните мрежи
28 ное 2020 09:15, Петя Славова
56
Борисов: Подпомагаме производителите със 72.4 млн.лева
Снимка: БГНЕС

Продължаваме да подпомагаме българските производители. Държавен фонд "Земеделие" изплати 72,4 милиона лева на над 11 500 земеделски стопани за намален акциз на газьола.

Това гласи постът на премиера Бойко Борисов във Facebook.

Продължаваме да подпомагаме българските производители. Държавен фонд „Земеделие“ изплати 72,4 милиона лева на над 11 500...

Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 27 ноември 2020 г.


По думите му, общият бюджет на програмата е 84 милиона лева, а вторият транш от сумата стопаните ще получат в началото на следващата година.

"Помощта се предоставя под формата на намаление на акцизната ставка на газьола, който се използва в селскостопанско производство в секторите "Растениевъдство" и "Животновъдство". Ценим високо усилията на трудещите се в тази сфера и ще продължим да им помагаме", пише още Борисов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка, мутряк!
43
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво на Боко!Късмет за нацията ни!
42
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре е да си останеш в Банкя,да си постваш в социалните мрежи каквото ти хрумне,а държавата я остави някой друг да я ръководи.Явно ти не ставаш за тая работа.
41
1
 
7
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
До анонимка ,Питата кашкавал им е дар от СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ за вярност към ГЕРП !
40
0
 
5
 
! Отговори
Лукашенко преди 3 години
Само така колега и аз като теб подавам оставка след приемането на нова конституция.
39
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера са видели двама комунисти да търкалят огромна пита кашкавал по симеоновско шосе. Сигурно са я гепили от Фантастико .
38
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сигурен съм, че колкото и да врещят, БСП никога нямаше да дадат толкова пари на хората - от пенсионери до работещи.
37
8
 
0
 
! Отговори
Герб ДА!!! преди 3 години
Бойко им даде 72 милиона лична пара да не гладуват и да имат мазнинка за зимата, сега ще пребори ковида ,а живот и здраве март месец ще изправи държавата!Ще гласуваме за ГЕРБ!!!
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да джиткаш с джипката по магистралите,спри се край нивите и виж колко слънчоглед,царевица и друга продукция стои необрана.Земеделците са си взели субсидията и от там нататък нищо не ги интересува.Дори декларират необработени земи.Ама на кой му пука.И кой ги контролира.Щом земеделската м-рка им каза да си мълчат за далаверите,какво очаквате от тях-всички са в кюпа,отгоре до долу.
35
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според статистиката 20% от преболедувалите ковид са с психично разстройство.Затова не се изненадвайте от неадекватното поведение на човека от снимката.
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Производителите ги подпомагат със 70 милиона лева, а мутренските курорти с 1 милиард!!!!!!!!!
33
1
 
10
 
! Отговори
Спас преди 3 години
Нали аз съм земедвлски производител! Само като прочетох условията и ми настръхна косата!! 1000 изисквания, половината ненужни! Пак ще се раздават пари на наши хора, то е ясно като бял ден! За дребните производители като мен...познайте! От тези трите неща, най-дългото, хахаха!
32
1
 
7
 
! Отговори
Е това е преди 3 години
грижа за хората. (За техните хора.)За 11500 земеделски производители 72-73 милиона лева. Само за една фирма за бързи кредити (защото е много важна, може би) 75 милиона (за малко и специален закон да ѝ направят...)Видими резултати, дължащи се на Гроб.
31
0
 
7
 
! Отговори
Вярваме всичкоооооо преди 3 години
Вярвам на 100% Борисов , извора на правдата ,истината и мъдростта!Всеки негов пост е манна небесна ,всяко негово изказване топли сърцата на хората !Той е човеко-Бог !Гласувайте всички за него на 100% Той е бащицата ,падишаха ,смирената майка .Той е слънцето и водата за България.Бойко вярваме ти не на 100% ,а на 1000% говорони ни ,искаме постоянно да ни говориш ,чакаме те се разтворени обятия пред телевизорите.Аз нарочно си купих 65 инча тел. само за да те гледам!
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
borisov, samo za bg tutunoproizvoditelite ima 76 miliona bg leva subsidiiki...za vsichkite ostanali bg rastenievadi plus bg jivotnovadite 72,4 miliona leva subsidiiki...:-)))borisov za kakvo sa vi tolko mnogo rastenia i jivotni? karaite samo na tutun, alkohol i piornoservice...veterinari v zooparkove s kucheta na 2 ili poveche kraka, hem i za eu stavat, v pes naprimer...
29
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярваме !!!!
28
0
 
12
 
! Отговори
1959 преди 3 години
Няма ли мъже в държавата,че тоя п,р,ос,так и серсемин ни омръзна вече?
27
2
 
17
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
МИЗЕР-НИК
26
1
 
19
 
! Отговори
до 33 преди 3 години
Какво сирене и какъв кашкавал в Европа ще видиш български като само палма бе, кое българско е качество???? Тук всеки гледа да прекара другия.
25
2
 
18
 
! Отговори
Подпомагам преди 3 години
Само на наще хора така звучи Велико когато казвам милиони нищо че ще отидат в три фирми на мои хора668