Заради наводненията в страната четирима министри в НС

Ще обяснят предприетите действия в бедстващите райони
6
Заради наводненията в страната четирима министри в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Заради наводненията в страната четирима министри ще бъдат изслушани от депутатите днес. Изслушването е по искане на парламентарната група на ГЕРБ и е първа точка в програмата на НС за четвъртък.  

Министърът на вътрешните работи Христо Терзийски, на енергетиката Теменужка Петкова, икономическият министър Лъчезар Борисов и министърът на околната среда и водите Емил Димитров ще представят актуалната информация пред законотворците.

Изпълнителната власт ще разясни предприетите действия в бедстващите райони след наводненията, както и ситуацията на цялата страна.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прилича на комсомолско събрание. Дупетатчетата-аверчета ще им изслушат оправданията и ще им отпуснат по някой милион уж за справяне с последствията, а дефакто ще си ги поделят.
4
0
 
4
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
За язовирите отговаря вуйчото на лицето Бойко Методиев Борисов! Генерал от пожарната Войков
3
0
 
3
 
! Отговори
Генерала преди 3 години
Да дойде и селскостопанската министърка, щото нейното министерство стопанисва язовирите с вода за напояване. Междувременно прокуратурата да се самосезира и да изясни обстоятелствата, защото имам съмнение за диверсия, инсинуирана и платена от определени политически, свързани с нечисти капитали кръгове в и извън страната.
2
0
 
4
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
,,По искане на ГЕРБ,, ???!?! Че ме уморят от смях СУДЖУЦИТЕ !
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да обясняват, а ще се оправдават за нищоправенето през есента и както винаги ще са им виновни комунистите и природата.