Брокерите вече ще имат професионален празник

Агентите на недвижими имоти ще празнуват на 30 октомври
7
Брокерите вече ще имат професионален празник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С решение на правителството датата 30 октомври се обявява за професионален празник на брокерите и агентите на недвижими имоти.

Предложението е на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, което провежда държавната жилищна политика, по инициатива на Добромир Ганев - председател на Национално сдружение недвижими имоти (НСНИ), съобщиха от правителствената пресслужба.

МРРБ припознава бранша като значим участник за развитието на пазара на недвижими имоти, като в продължение на години е изградено активно и добро сътрудничество с юридически лица с нестопанска цел, неправителствени организации и сдружения с предмет на дейност в областта на сделките с недвижими имоти. Честването на професионален празник би повишило качеството на професионалните услуги, предоставяни от брокерите и агентите на недвижими имоти, както и създаването на традиции.

Професионалният празник на агентите и брокерите на недвижими имоти ще се организира ежегодно на 30 октомври чрез международни конференции и други видове мероприятия, а целта е създаване на професионална среда, отговаряща на съвременните международни стандарти, висок професионализъм и подобряване на услугите в сферата на недвижимите имоти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На никулден ще пълним шаран на гергьовден агне на 30 отомври ще пъним брокер.
4
0
 
4
 
! Отговори
Най-после преди 3 години
Броковден. Вече може да спрат да ни заливат с подвеждащи реклами. Впрочем, някъде по света да сте виждали обяви за недвижими имоти, в които да липсват основни показатели, като енергийна ефективност, разходи за поддръжка на общи части, или пък квадратурата на стените да е сметната като жилищна площ?
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хе,измамници )
2
0
 
10
 
! Отговори
Хахахахаха преди 3 години
За да имаш професионален празник, трябва да имаш професия. Да си брокер на имоти е всичко друго, но не и професия. Когато се приеме лицензионен режим, минават се обучения, изпити и се взимат квалификации, тогава може да се нарече професия. В момента всичкото безработни от 18 до 81 годишна възраст може да стане брокер на имоти като не се изисква нито образование, нито специализация, нито нищо. Работи се единствено и само на процент и няма никакъв твърд и гарантиран доход.
1
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо не на 1-ви април?