Децата на знакови политици, които не станаха депутати

Четири дъщери играха на тези избори от листите на БСП
43
Децата на знакови политици, които не станаха депутати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Нито един от шестте политически наследници, които се включиха в тази кампания, няма да стане депутат. В парламента не влиза и дъщерята на социолога Андрей Райчев - Ружа, която бе 7-а в листата на “Има такъв народ” в столичния 25-и МИР. Там партията на Слави Трифонов вкарва трима депутати, пише "24 часа".

Четири дъщери играха на тези избори от листите на БСП.

Още по темата
Едва 5754 гласа взеха червените в Кърджали и останаха трета политическа сила там, без мандат в парламента. Водач на листата бе младата Петя Михалевска - дъщеря на покойния зам.-министър и депутат Димчо Михалевски.

Двама вкарва БСП в Бургас, но мандат там не успя да спечели дъщерята на Красимир Премянов - Андреана Премянова-Янкова. Юристката бе №4 в листата в морския град от гражданската квота и явно не е взела достатъчно преференции, за да я размести.

Подобна е ситуацията и с друга известна дъщеря в червените редици - Теодора на Румен Овчаров. След като дълги години е помагала на баща си в предизборните кампании, тя сега направи и първи стъпки в реалната политика с 6-ото място в столичния 23-и МИР. И въпреки че роди дъщеричка буквално дни преди старта на кампанията, Теодора активно се включи в нея. Но не успя да събере достатъчно преференции за разместване на листата. От този район БСП вкарва двама в парламента.

Четвъртата партийна щерка вляво бе Десислава Куткудейска. Дъщерята на кмета на Медковец Венцислав Куткудейски бе на почетното 10-о (последно) място в Монтана, откъдето БСП вкарва само водача.

В листата на ДПС в столичния 25-и МИР пък бяха синовете на две от знаковите имена на партията - Джевдет Чакъров и Нихат Кабил. Сами Чакъров бе трети, а Танер Кабил - шести, но ДПС в този регион не взема мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
2
 
! Отговори
нърт преди 3 години
До 12Вашият герой строи със същото качество като на Т.Живков,че вероятно и по-зле(предвид технологичното развитие). Примери не мисля,че е нужно да цитирам.
28
0
 
4
 
! Отговори
До Все тая, #20 преди 3 години
Сам сте го казал/ла: как да водят стадото !Докато има стадо - положението никога няма да се промени.Когато хората започнат са мислят, да си задават правилните въпроси, да се образоват, да знаят какво и защо иго искат.........тогава няма да говорим за стадо и за манипулирането му.И за унищожаването му.Един толкова простичък пример: кой от управляващите или техните семейства е имунизиран с АстраЗенека?Но се предлага на стадото, нали? Еми няма да продължавам...
27
0
 
3
 
! Отговори
ЧИЧКО преди 3 години
Не станаха политици оти е по лесно да си милионер.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради Г-жа Дончева влизат исмв
25
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обсъждате всички партии,но не и Герб.В 25МИР под номер 11 е синът на починалата депутатка от Герб Снежана Дукова/бог да я прости/.Последният е в съвета на директорите на Булгаргаз,за който толкова бе изписано,но никой не го бе виждал,като изключим листата.
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова пък сега в листите на новите кандидат депутати от Герб има деца на депутати от тази партия.Публикувайте от всички партии,кои деца на бивши и сегашни политици са в листите.Които бяха наистина кадърни и умни се реализираха не на държавната хранилка под крилото на тати и мамаВсичко си е както преди.Някой мислят,че като сменят партията ще прикрият мисленето си-не става.Който е свикнал да ***,няма да се промени.
23
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Бареков на сам по-голяма пародия от ИСМВ не е влизала в парламента. Уникален случай на комплексарщина. Въобще как може толкова хора да гласуват за партия, която ОФИЦИАЛНО няма план и ОФИЦИАЛНО заявава, че влиза като саботьор не разбирам. Ако толкова не харесват ГЕРБ тия хора, защо не гласуваха за ДБ или ИТН, които също са анти-герб настроени, но поне си направиха зор да организират някакво подобие на планове за управление.Въобще ИСМВ е пародия без аналог в последните 10 години. Потрес...
22
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално,на народа му писна от "комунисти",синове,дъщери,внуци.
21
1
 
13
 
! Отговори
Александър преди 3 години
До Анонимен 23 Виждам все още, много бъркат машинното с електронното гласуване а те са две съвсем различни неща .... и да много от младото поколение щяха по активно да гласуват и в страната и в чужбина ако можеха да го направят в къщи от компютъра и ли телефона (актуално в момента с оглед пандемията ..) Плашат с трудна регистрация но като знам младите за тях е ежедневие. Плашат с манипуалции но то като с ваксините - по добре да се правят от колкото да взираме в 3-4 *** със странични ефекти...
20
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 20 Анонимен...Около Нинова все още се мотаят хората на Живков, не редови комунисти като Борисов...А Борисов не е човек на Живков като му е бил телохранител! *** задължително на лекар! Не съм медицински специалист, но препоръчвам психиатър! Не изключвам и другата възможност, не закусвай с ракия на гладен стомах, получават се такива умствени буламачи!
19
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сричащият депутат - футболен съдия - Стефан Апостолов от ГЕРБ верно ли е събрал 9 000 преференции или баща му, кметът на Симитли, който има взаимоотношения с Боко Тиквата, е платил, колкото трябва?
18
0
 
8
 
! Отговори
Обобщение преди 3 години
На калпав демократ комунистите му пречат.
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АКО НАПРАВЯТ ЕЛ.ГЛАСУВАНЕ ОТ ИТН НА ДПС ЩЕ ИМ СЕ ПОКАЧИ РЕЗУЛТАТА МИНИМУМ С 5%.... ГЕРБ НЯМА ДА СЛЯЗАТ НАДОЛО А МАЯ НЯМА ДА ВЛЕЗЕ.... ЩЕ ИМА 5-партии в парламента.... ПРАГА ЗА 4% ЩЕ БЪДЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ 120 000 гласа...
16
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо общо комуниста - премиер и тия мумии вБСП.Около Нинова все още се мотаят хората на Живков, не редови комунисти като Борисов.Вярно, че изгони няколко.Но партията си е със същите майцепродавци и изедници и крадци каквато си беше.БКП/БСП СЪСИПА БЪЛГАРИЯ.БКП създаде концлагерите, БКП създаде една неработеща индустрия, която беше определена като НЕДОНОСЧЕ, от генералния секретар на партията пролетта на 88ма година.БКП държеше празни магазините и чакане по 20 години за кола и апартамент.
15
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От първата до последният.Деца и внуци на комунистически престъпници.
14
0
 
14
 
! Отговори
Тервел преди 3 години
До до 10 на 14 Странно червените някога ни убеждаваха че ако не бил дошъл социализъма 44-та все още сме щели да орем с волове .... Следващите пък ни убеждават че ако не били те още магазините да са празни и София да нямала метро и околовръстно.... А то прогреса си върви и все ще се строи.... Да ама зависи че докато се строи колко ще се краде ..... Така че тези мантри и тактиката разделяй и владей .. вече са ни до болка познати....
13
19
 
9
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
Нека не се забрави- комунизма ни остави развалини. НЕКА НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЯМА БКП и БСП, както и червените от Възраждане. СЕГА Е НУЖНО ВЕДНАГА ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ЗЕЛЕНА СДЕЛКА. ТРЯБВА ВЕДНАГА ДА ЗАТВОРИМ АЕЦ КОЗЛОДУЙ И МАРИЦА ИЗТОК. ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТАВИ СРОК ЗА ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТИ НА ЖИЛИЩНИ СГРАДИ ДО КРАЯ НА 2021 ГОДИНА. И РАЗБИРА СЕ ДА СЕ РАЗРУШАТ ВСИЧКИ НЕСАНИРАНИ ПАНЕЛНИ БЛОКОВЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИМАТ ИЛИ НЯМАТ ТЕХНИЧЕСКИ ПАСПОРТИ.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Язък за Куткудейска!Голем смех щеше да е.
11
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли.САЩ и запада допуснаха България в ЕС и Нато без да се е декомунизирала.Напротив синът на Дайнов е *** и продължава да ункщожава страната.Не може да има оптимизъм в тази псевдо демокрация.Сега Дайнлв се е навил около новата креатура на БКП,ИТН.Ислямистът Дайнов се прави на възрожденец.Падението на един свят.
10
15
 
15
 
! Отговори
до 10 преди 3 години
СДС беше малко на мласт.Хората ви от ДС го свалиха.КАКВО ПОСТРОИ БКП/БСП??Нищо не построи. Всичко, което постри БКП и всичките им заводи и индустрии бяха некачествени, на дотации ит държавата, и добре, че беше бай Тошо да се целува с ненормалния Брежнев, та да получава евтин нефт и да го препродава.Празни магазини - това е второто име на българския социализъм.Какво построи Луканов, какво Построи Виденов, Какво построи Станишев??Единствения, който строи и продължава е Борисов.