Борисов нареди кабинета от болничното легло и посъветва: Покажете плочки!

Подозира останалите партии, че целят да няма правителство
Обновена: 20 апр 2021 11:53 | 20 апр 2021 11:53, Камелия Цветанова
291
Борисов нареди кабинета от болничното легло и посъветва: Покажете плочки!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въпреки че вчера беше опериран, премиерът в оставка Бойко Борисов събра част от ГЕРБ, за да представи пред тях състава на кабинета, който ще предложи.

Още по темата

„Те сега се радват, че куцам, но главата ми е здрава", каза Борисов.

„Българските избиратели искаха аз да съм премиер. Не се кандидатирах за премиер само за да е мир. Може да сме достойна опозиция. В момента има огромно управляващо мнозинство“, коментира той.

Борисов отсече, че политиците в ГЕРБ са можещи и знаещи.

„Да не говорим за умните и красивите, я вижте на правната комисия какъв е, я покажете малко плочки, малко се разголете, това е новата мода“, обърна се той към съпартийците си.

Той натовари вицето в оставка Томислав Дончев да вземе мандата и да го внесе заедно с депутата Димитър Главчев в НС.

„Голи до кръста, да видят и ние какви имаме“,  пошегува се Борисов.

Премиерът в оставка обаче предупреди, че в политиката страхът се определя от отговорността, която се носи.

„Толкова години я носих сам, от сутрин до вечер, е отдръпнах се“, допълни той.

„Истерични и злобни хора винаги са ме плашили, те се деструктивни, но страхът в политиката не е в това да се скараш, да се сбиеш, да крещиш, това го правят мутрите, отговорните политици поемат отговорност и управляват.
Страхът е на този, който ще избяга от отговорността да направи кабинет, той е страхливец“, отсече Борисов.  

„Аз подозирам, че така ще направят, че да няма правителство, да имат още два месеца да правят провокации, само че българският народ ще го оцени това, те носят вече отговорност за всяко нещо. Какво искат от нас, народът ме избра за депутат, аз не отидох, за да не дразня там“, каза той.  

„Вземете днес мандата и се опитайте с разум да говорите с тези хора, дори да не се съгласят да ни подкрепят, ние сме дължи да го изговорим , защото когато дойдат да ни потърсят по някакви теми, тогава ще им отговорим със същото високомерие“, предупреди премиерът в оставка.

Според него като първа политическа сила е трябвало председателят на НС да бъде излъчена от ГЕРБ.


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
233
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А бе за какво да ходи в парламента бе ? Те не го викат да обяснява ,а го викат за плана за развитие.А компетентен по плана е Томето.Нали сеи направиха комисии за разследване ,да разследват ,а ако излезе нещо ,ще го вика прокурора ,а не НС.А ,БЕ ГОЛЕМИ РАЗБИРАЧИ СТЕ.
232
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ама как ги изпързаля пак тоя Бойко!Пак ги пусна да се търкалят надолу по пързалката.Много ме кефи.Ония ко кош ки толкова искаха да го разкарат ,че бързо ,бързо приеха оставката на правителството ,а после БОЙКО ,ЕЛА БЕ!И той им показа една патерица,хаххаххахах
231
1
 
2
 
! Отговори
Сергей преди 3 месеца
Или от джипа или от болничното легло ,но кабинета ще бъде нареден и готов за управление.
230
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
плочките дето липсват по софийските тротоари ?ами да ги покажат- белким народа разбере къде са плочките
229
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
В стремежа си да търсят под вола теле - някои хора стават жалки като се съмняват в операцията и започват да правят свободни съчинения и есета на тема "Какво е патерица и има ли почва у нас?" Продължават да копаят под дъното с противоречиви обвинения. Не подценявайте Борисов! Той ако е искал да лъже-ще ви излъже класически. Толкова е опитен, че ви е бедна фантазията.Правилно си е поставил патерицата от страната на здравия крак. Има указания в интерет как се носи една патерица.Може да се провери.
228
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Правилният начин да държите патерица при травма на долен крайник е под ръката, която е срещуположна на пострадалия ви крак. Препоръчва се да поставите патерицата под мишницата от страната на здравия ви крак - или с други думи, от противоположната страна на пострадалия крак. Поставянето на патерицата на неконтузената страна ви позволява да се отдръпнете от контузената страна и да я натоварвате по-малко. По този начин тежестта се поема равномерно и се образува "триъгълник" - здрав крак, болен крак
227
2
 
1
 
! Отговори
до 234 преди 3 месеца
Преместване на равна повърхност.Трябва обаче да се има предвид, че методите се различават в зависимост от броя на патериците и техния тип. Разхождането с една патерица е доста лесно. Основният принцип е, че подкрепата се установява само от страната на здравословен крайник. Инструкцията е, както следва:- Подложката се поставя напред на разстояние от малка стъпка (50 см).- Опирайки се на патерица и здравословен крайник, те прехвърлят болен крак.- И тогава те правят здравословна стъпка.
226
7
 
6
 
! Отговори
Приятел преди 3 месеца
В късните новини даваха Тиквата в болницата как държи патерицата откъм здравия крак.Явно и другия е здрав ,ама страха от парламента е по-голям и от дебелия ни премиер в оставка.Но друго ме впечатли:под тениската пъпа на Тиквата беше изхвръкнал навън ,като на бременна в 8-9 месец!Притесних се.Да не би да са объркало диагнозата на Барба ганьос?
225
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До уточнение и работи на изключен компютър .
224
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Винету е изперкал.Вече е полудял че не е вожд на племето.
223
7
 
12
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 месеца
Защо се крие този човек,все някога ще трябва да даде сметка за делата си и делата на ...партията му.Язък,че е бил слуга на Тодор Живков.
222
8
 
9
 
! Отговори
уточнение преди 3 месеца
До Кинези-гербав лъжец п.221-Ей ,гербавий лъжецо ,тези лъжи ги приказвай на невежите си съпартийци.Патерица на здрав крак слага само СИМУЛАНТ КАТО ТИКВАТА.Защото се крие от Парламента.Друг е въпроса че Тиквата куцука с патерица поне за 3 ти път, и има достатъчно опит като куц.
221
7
 
8
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 3 месеца
Боко Тиквата/Рапоня-Барба Ганьос-Джипко Бибитко ,личния слуга на Тодор Живков върти ,суче ,симулира ,крие се като пл.ъх и ...стиска кокала до посиняване.
220
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Браво Толупе,ти си връо.
219
2
 
6
 
! Отговори
Кинези преди 3 месеца
Почти всички пациенти които за първи път се налага да ползват патерица не са наясно от коя страна да я ситуират. Обяснението е просто. При ходене имаме стъпка на здрав крак, стъпка на болен + патерица. Когато патерицата е от страната на здравия крак стойката е много по стабилна.
218
6
 
10
 
! Отговори
КЛ преди 3 месеца
,ми аз предлагам да продаваме билети за изявите на Баце. ще оправим фискалния резерв.
217
8
 
13
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 3 месеца
До предходния гербав ЛЪЖЕЦ 217-Другарю гербераст ,най-невежото ,неграмотно и безхаберно управление беше това на Боку Тиквата и Шайката му от разбойници!Събираше всякакви безличници по паркинги ,магистрали и митинги.Примерите са безбройни ,но с Калин Вельов и Любен Дилов направо разцепи мрака с глупостта си.А самата Тиква просто няма аналог-шофьор на Тато.Просто не успял да стане милиционер и го взели за пожарникар.Отврат.
216
7
 
10
 
! Отговори
Сат Н преди 3 месеца
ГЕРБ няма кадри.
215
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Останалите 5 партии тайничко завиждат на кадрите с които разполага ГЕРБ .Вярно е,че нямат шутове , дем,агози , усой-- ни.ци , нека-дър-ници , притежатели на медии за фалшиви новини , затова пък имат имат личности , които са спомогнали да тръгне България напред и това е неоспорим факт , както е факт , че няма никакви доказателства за всички обвинения към тях , но лъжите продължават за съжаление.
214
6
 
6
 
! Отговори
Мюнхен преди 3 месеца
Проект на герб за мажоритарни избори - 234 едномандатни района за България и 6 за чужбина. Т.е според герб българите в чужбина са 2.5%. Българите в чужбина са над 1.5 милиона към 6.9 милиона тук това прави 23%! Но на боко тая сметка не му излиза и иска да обезсмисли вота в чужбина, затова Слави няма да приеме ТОЗИ мажаротарен вот! Ясно ли е плъхове герберски смазани?