НАТО изрази солидарност с България заади действията на Русия

Всички 29 държави направиха изявления в подкрепа на страната ни
118
НАТО изрази солидарност с България заади действията на Русия
Снимка: МВнР

Съюзниците ни от НАТО изразиха солидарност с България по повод дестабилизиращите действия на Русия на нейна територия и подчертаха още веднъж пълната си подкрепа за нейния суверенитет, съобщиха от Министерството на външните работи.

Още по темата


Това стана днес в Брюксел на среща на Северноатлантическия съвет на НАТО на равнище посланици. Там бяха изслушани председателят на ДАНС и директорът на Служба военно разузнаване. Те запознаха Съвета с разкритите незаконни действия на руски граждани на територията на Република България от 2011 г. насам.

Всички 29 държави направиха изявления в подкрепа на България.


118
Още по темата: НАТОРусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
1
 
! Отговори
тя преди 1 месец
Стига с тая "соли дарност" ! Какво ни грее като ви давеме милиарди !
106
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То добре съюзниците ни от НАТО се солидаризираха с БГ за изгонването на руски дипломати по подозрение за участие на руснаци в събития станали през 2011 и 2016 г. Предполагам, че от Гл.прокуратура, МО и МВнР ще положат усилия да намерят 600 хил. летовници на мястото на руснаците, отблъснати от екипа на Ек.Захариева-Гьорги Георгиев от МВнР. Нали посочените екипи получават нелоши заплати, така че можеха да не раздухват скандала с недоказани засега подозрения. Ама ние сме си по хвалбите.
105
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Географското си положение не мижем да сменим, за да бъдем по-близо до Западна Европа. Да допълня, че ние сме слаеяни като Сърбия, Северна Македония, Русия и православни като Гърция, Румъния, Грузия. Е, не сме евреите на Европа като бивша Чехословакия, нито католици като Полша.Не мога да разбера защо трябва да ни защитава с военната си мощ САЩ. От кого и защо? Германия и Франция си мълчат, а ние и Чехия "лаем". Защо бе?
104
10
 
7
 
! Отговори
Защо ли е така ? преди 1 месец
За последните 30 години 2 милиона българи са емигрирали от България в чужбина и нито един в Русия. Защо ли е така ?
103
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Христо ХристовКолкото и да се напъваш, няма да има руски орден за тебе. Нямаш необходимият образователен ценз, а и си беден!!!
102
11
 
5
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 1 месец
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
101
1
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
До Христо ХристовДругарю цоциалист, ти си обсебеният от Соломон Паси :)Явно тайно го харесваш :)Такива влечения към собственият си пол са присъщи на определена категория хора, на които им е правен сюнет :)За тебе знаем, че те влечат и козички, и възрастни социалисти... Явно си взел лозунга "пролетари от всички страни - съединявайте се" присърце, нали потурнак такъв :))
100
3
 
2
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До Българин/100Робът, търсещ винаги кой да го яха, си ти, заедно с другите полуграмотни тролове от маалите.Сам го пишеш и доказваш непрекъснато.
99
1
 
11
 
! Отговори
SS преди 1 месец
Честно казано не вярвам на никой и на нищо. В едно обаче съм абсолютно сигурен. Ако не дай боже стане война много нацапани *** ще има.И най напред от униформените дето им плащаме уж да ни пазят.
98
3
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До Само питам/99"Ти да не би да си бил борец срещу тоталитаризма?" - ц. За такива се обявиха комсомолските секретари като Плевнелиев. Не бих се чувствал комфортно сред тях.ПП. Засегнахте ли се децата на партийните секретари, сега атлантици?!
97
2
 
3
 
! Отговори
Само питам преди 1 месец
До Христо ХристовТи да не би да си бил борец срещу тоталитаризма? Най-вероятно си доносник на ДС!
96
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Украйна през 1992г. ,когато се разпадна Великия и Могучия СССР, СЕ ОТКАЗА ОТ ЯДРЕНИЯ СИ АРСЕНАЛ СРЕЩУ ГАРАНЦИЯТА НА ПРОСИЯ, ЧЕ ЩЕ Е ГАРАНТ НА ТЕРИТОРИАЛНАТА И ЦЯЛОСТ И ПРИБРА ЯДРЕНИТЕ И ОРЪЖИЯ. Толкова за "гаранциите " на ПРОСЯЦИТЕ.....
95
4
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До Българин/77"Запор на сметките и конфискация на имуществото за национални предатели, работещи за вражеска държава!" - робът си е роб и като се освободи, пак търси кой да го яхне, нали така бе потурнак?! Същото влечуго си кат баща ти - партийната миш-ка.
94
4
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 месец
До Българин/90"... помниш, скъпите нефт и природен газ, не!" - Защо да са криви руснаците след като политиците ни са продажни и не ни защитават интереса... а ние пак си ги избираме?! Тоя милиард да не е отишъл в тези дето са плащали цената на скъпия газ?ПП. А за помненето - помня И как 1990та атлантикът Соломон Паси помогна на Луканов да спаси БКП/БСП от разпад и лустрация. Защото тогаз българомразците, вкл тези двамата, подмениха бъдещето на България.
93
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А. СТЕПАНОВ Е НАПИСАЛ ( не е Винету това е друг автор) 2 ТОМА по 10 сантиметра горе долу и съм я чел доста отдавна поне 2 пъти,, ПОРТ АРТУР,, ми прочетете я и после обсъждайте за русия дали е велика и дали такъв пазар и култура са за пренебрегване. НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ВСЕЗНАЙКОВЦИ ПОНЕ АКО ИСКАТЕ ДА ИМАМЕ ПАЗАРИ. наполовината стоки пише маде ин туркия да ви го наблъскам с уважение.
92
4
 
12
 
! Отговори
б преди 1 месец
Утре като ви люснат руснаците няколко ядрени бомби нато па ше пише че ни подк репя
91
5
 
4
 
! Отговори
1818г. преди 1 месец
Някой знае ли кога Крим за първи път е заграбен от русия и кой е построил крепоста Судак "историческата" гордост на пришълците варяги.
90
5
 
15
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
не ви искам подкрепата няма шпионски скандали това са ваши измишлъотиниза да ни скарате с русия на мен русия не ми е враг аз искам мир и дружба с всичкикак пък се сетихте за 2014 когато някъде нещо гърмяло или горяло някои билотровен ама пък бил жив стига с вашите прос=то-тии че ни писна
89
7
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
До Христо ХристовРистьо, мама, самальота помниш, скъпите нефт и природен газ, не!А помниш ли, че лошия ЕС осъди "Газпром" да ни плати над 1 милиард долара???Къде са парите?Борисов мълчи, БСП мълчи, Румен Грипенов Решетников мълчи, всички партии мълчат...
88
1
 
5
 
! Отговори
Охо бохо преди 1 месец
Всички сте прокълнати от този позорен продажен сайтч