ММА боецът Станислав Недков-Стъки ще се кандидатира за президент

Той пита Радев към какво води България - към демокрация или към автокрация
Обновена: 28 май 2021 16:05 | 28 май 2021 16:05, Нели Христова
302
ММА боецът Станислав Недков-Стъки ще се кандидатира за президент
Снимка: БГНЕС

Инициативен комитет издига кандидатурата на председателя на федерацията по ММА Станислав Недков-Стъки за президент. Това разкри шампионът, който е сред учредителите на новото Консервативно-патриотичното движение (КПД), се казва в официално съобщение на формацията до медиите.

"Готов съм да вляза в открита битка с Румен Радев като негова алтернатива и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам нужда от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера. Правя го само защото смятам, че демокрацията е в опасност. Нужни са патриоти и доблестни мъже, които да окажат съпротива срещу реставрацията на тоталитарно-комунистическите практики. Заставам сам, с името и лицето си, с биографията и семейството си - пък каквото сабя покаже", обяви Недков.

И призова държавния глава на публичен дебат пред всички медии, давайки му срок за отговор до идния четвъртък.

"Искам да попитам Радев към какво води България - към демокрация или към автокрация? Ще го попитам вярно ли е, че в президентството вече е подготвен проект за изменение на Конституцията, според който формата на управление се променя на "президентска република" с фактически еднолична власт на държавния глава", заяви още съпругът на бившата депутатка от НДСВ Юлияна Дончева.

Според него партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" е инженерен проект на самия Радев, трамплин към абсолютната му власт. Той ще използва ИТН като платформа, за да надгради върху нейната база собствена пропрезидентска партия, смята Недков.

"Всички знаем, че Слави Трифонов е в недобро физическо състояние и едва ли би бил способен да управлява. Какви тогава са ангажиментите му към Радев, каква им е играта - да осигурят необходимото депутатско мнозинство в следващия парламент за промяна на Конституцията ли?", попита Стъки.

"Време е редът и законността в държавата да бъдат възстановени. Ничии права не стоят над закона. Абсурдно е столичният град да бъде заложник на 15 прошляци, предвождани от разпопен поп (на 25 май пред сградата на ДАНС се проведе протест срещу подслушването, в което участва известният отец Дионисий, на когото БПЦ забрани свещенослужения - б.р.). Онзи ден те се изгавриха с офицерите от ДАНС - това са хората, които са призвани да бдят за националната ни сигурност. Изгавриха се и с българските полицаи, като ги палеха и замерваха с камъни. Докога толкова нагло ще се демонстрира неуважение към институциите? Докога уж новите лица на "промяната" ще се мъчат да се бъркат във фундамента на демокрацията, като се опитват да подчинят главния прокурор на изпълнителната или законодателната власт?", попита ММА боецът.

"Скачам" за президент не от суета или за келепир, а за да се превърна в гарант за демокрацията и възкресяването на нормалността, която ни е отнета от миналото лято насам. Стига перверзии, стига джендърство, стига вампирясал комунизъм, стига крошета ту от Изток, ту от Запад. Да си върнем България!", призова Недков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
0
 
1
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Спортисти българско производство,участвали в разни дисциплини,днес с разредени слънчасали мозъци,са решили да омаловажат президентската институция у нас,кандитатирайки се за за титулярния пост на следващите избори тази есен."Уважаеми"кандидат президенти,отключете си главите,за да направите голямата разлика между вас и легендата Виталий Кличко,който укранците издигнаха на поста кмет на столицата Киев.Спрете да сънувате,че вече сте се "преместили"на "Дондуков"-2!Това не е лъжица за вашата уста!
266
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 2 години
Леле
265
0
 
0
 
! Отговори
Защо не преди 2 години
Я какви сладури напират да управляват.Да не са по добри от тоя???Служебните със сигурност са по-зле от тоя.
264
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха ха ха. По голяма глупост не бях чувал.
263
0
 
10
 
! Отговори
Ивайло преди 2 години
И аз се кандидатирам!
262
0
 
4
 
! Отговори
м преди 2 години
Защо този човек е допуснат да изучава дипломация и национална сигурност, само заради италианско царската връзка на жена му ли?
261
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Задавих се с кафето, алоооуу Днеса, поднасяйте ги тези новини малко по-внимателно, примерно може да има предупреждение - хванете се за нещо преди да прочетете, или довършете си закуската или нещо от сорта.
260
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще си говорят с макрон колко е добре да обичаш баби.Идеално ще е.
259
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега остава и Фънки да се кандидатира.
258
0
 
23
 
! Отговори
Ужассс преди 2 години
Тоя мутро-авер на Бойко Борисов що не се кандидатира от името на ПП ГЕРБ щеше да им приляга?
257
24
 
6
 
! Отговори
До 273 преди 2 години
Станислав Недков е магистър по политология,дипломация и национална сигурност,освен ММА.Така ,че въпросите са удачни,нека др.Радев " обединителя" отговори,нищо не му пречи.
256
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много го мразят медиите. Независимо какви протести организира, нито дума за тях. Иначе показват 5 човека как блокират кръстовище.
255
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъжко момче е Стъки. Бърка на много превратаджии в дроба.
254
4
 
5
 
! Отговори
Шашка Васева преди 2 години
Премиер! Руса жена ще оправи бгто. Така е казала Ванга.
253
1
 
12
 
! Отговори
Крайно време е преди 2 години
Да върнат и братя Галеви!
252
3
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Какъв бизнес има тоя въшкар?
251
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стъки е умен,ерудиран и задава точните въпроси към кандидата за"президентска "република подкрепян от олигархичните кръгове.Радев е обграден със сценаристи от ония служби и криминални богаташи,те го напътстват и с огромен хъс овладява еднолично и превантивно всички държавни структури по черепски.Офците смятат екшъна е забавен,но от зрители след време ще са потърпевши,когато не ще имат възможност да реагират.Затова кръга служебни действа бързо,докато хората са летаргични,но хората са последна гриж
250
0
 
17
 
! Отговори
Стъки - президент! преди 2 години
Пулев - премиер! Слави- папа! Хаджи Генчо - Буда!
249
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боже доживяхме и примитивите да се кандидатират за президенти , голямо падение от страна на - герб
248
4
 
32
 
! Отговори
Станимир преди 2 години
Този ограничен и глупав човек ли намериха герберастите . . .Ха-ха-ха !