Манолова: Имаме нагласа и воля да има кабинет

ИБГНИ обаче имат и изисквания
30 юли 2021 12:41, Александър Попов
43
Манолова: Имаме нагласа и воля да има кабинет
Снимка: БГНЕС

Групата на "Изправи се БГ! Ние идваме!" има нагласа, воля, полага усилия и прави всичко възможно да има правителство, да има кабинет, какъвто хората очакват, заяви Мая Манолова.

"Ние участвахме в преговорите за политики, защото имаме ясна и последователна позиция, че ще се съобразим с волята на българските граждани да има правителство, да има нормалност, да има стабилност, да има почтено управление на промяната. Не на статуквото, на промяната и полагаме всички усилия да има такова правителство с нашето участие в различните формати на работни групи, с политическите разговори", каза още Манолова.

Тя отново подчерта, че те не желаят министри, не желаят властови позиции и не се опитват да внедряват хора.

Още по темата
"Но също така и в разговорите, които сме водили и в нашата публична позиция, сме казали ясно няколко неща. Да, политиките са важни, но също така са важни и хората, които ще ги реализират. Така че имаме съответните очаквания високия стандарт, който беше зададен от служебното правителство да бъде продължен и да го видим и в персоналния състав. Освен това казахме, че не бихме желали, не бихме подкрепили кабинет, в който с просто око се вижда влияние на ГЕРБ, на ДПС и на олигархични кръгове, на приятелски кръгове на досегашната власт. Освен това казахме, че ще поискаме споразумение, за да е ясно в какъв времеви хоризонт кои от поетите ангажименти се случват и по отношение на съдебната реформа, и по отношение на социалните политики това, което хората очакват да се случи. И също така ясен ангажимент, че това ще бъде правителство на промяната, което няма да допусне влияние на ГЕРБ, на ДСП и на олигархията, и на задкулисието", допълни тя.


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
оооо галева е винаги готова за власт, на каквато и да е цена
14
3
 
13
 
! Отговори
Состин преди 2 месеца
Върти ,върти клъките дърти. Айде моето момиче, ти го можеш...
13
4
 
17
 
! Отговори
Данко Харсъзина преди 2 месеца
Сестра Галева защо не сподели какво наложи спешният Възродителен процес над партията "ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН!" Дали искат да се разграничат от фигуранта изрекъл тези сакрални слова или поради някакви други причини?
12
3
 
21
 
! Отговори
Данко Харсъзина преди 2 месеца
Сестра Галева е носител на промяната. ново лице, необременено от предишната власт, млада и високообразована! Ашкоолсун кьопоолар, всинца ни излъгахте!
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
направо излизай на улицата с мъжете дет са майки от системата ни убива ние идваме мутри вън изправи се ...и тн
10
3
 
13
 
! Отговори
Aa1830 преди 2 месеца
Майчето има нагласа за кабинет, защото при едни нови избори може и да няма 4%.
9
2
 
14
 
! Отговори
бекането преди 2 месеца
сус бре сестра галева завършила комсомолска школа в москва на хранилка при божката дет убива и изнасилва хора и има повече ритони от националния исторически музеи
8
3
 
23
 
! Отговори
1234 преди 2 месеца
Скоро и вас ще ви чегъртаме май.
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като гледам коментари и постове из нета, тея трябва голяма рода да имат, че да гласуват за тях! Как се само избират все едни и същи! Ще каже човек, че едно и също ченге ги е турило!!!
6
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Требва да ИБНИТЕ Майче, че не се знае после :)) Мутрите като име по зле ли ти се струват от ние идваме ? :))) Щото думата мутра е емблематична в българския фолклор, докато не знаем кои сте вие......хехехехе :) Всъщност знаем, ама това че идвате не носи всенародни веселия :))
5
1
 
19
 
! Отговори
ти да видиш преди 2 месеца
новоизлюпените партии и бсп не искали нищо ( освен големи заплати ) , те се жертвали за благото на народа :) има ли още хора който вярват на това ?
4
3
 
28
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 месеца
Абе едно е нагласата и волята ви, а съвсем друго са 5-те процента с които Ви дари суверена и с които може да си кибичите и врякате в парламета дордето го има, но не и някой да Ви бръсне за слива ... !!!
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И Аз много искааах, ама нямам желание!!!
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Брей колко сте нагласени. Аз си мислех, че всяка партия учавстваща в избори предварително има ясна представа за политиката и кабинета си пък тя работата била каквото дойде важното е да се докопаш до кокала.
1
1
 
21
 
! Отговори
дубайски спонсор преди 2 месеца
а ония врякащите дето системата още не може да убие , имат ли нагласата и волята за протести ?