Служебното правителство се отчита за дейността си

Кабинетът Янев работи малко повече от 4 месеца
21
Служебното правителство се отчита за дейността си
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Служебният премиер Стефан Янев и министрите му ще представят днес пред медиите отчет за дейността на служебното правителство. То изпълнява функциите си малко повече от 4 месеца.

Президентът Румен Радев вече съобщи, че ще разпусне парламента на 16 септември и ще назначи служебно правителство, което трябва да подготви и проведе вторите за тази година предсрочни избори за депутати както и вота за  президент и вицепрезидент на 14 ноември.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
4
 
! Отговори
Симо преди 2 години
Аз отчети на мошеници не слушам, слушам си главата -гледам им сеира,кой какво е направил за България и сам си решавам какво да правя.Некадърници, мошеници с какви очи се изтъпанчвате пак да лъжете бе?Вие имате ли усет за някаква мярка за лъжите си?Май не, защото глупаците са виновни затова
14
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само едновременни, масови, законни, национални протести, могат да спрат хунтата на Радев,ИТН,протетните,, да доунищожават държавата. Готви се отново, манипулиран вот. "Добър вечер уважаеми зрители, спите ли?"...
13
0
 
3
 
! Отговори
Ванга преди 2 години
"...Имах видение, как КИРЧО И КОКОРЧО С РАДЕВ ПОГРЕБВАТ СТОЛЕТНИЦАТА -МАЙКА И НЕЙНИТЕ ДЕЦА"...
12
0
 
3
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
Я,ааа......ИМА ЛИ НЕЩО ЗА ОЧИТАНЕ ИЗОБЩО....??!
11
1
 
5
 
! Отговори
Стоян преди 2 години
А нема нужда.Ние знаем отчета-колко сме били зле при Борисов и колко сме вързали и цъфнали при тях.Как България е вече променена и върви към светло бъдеще,направо ставаме Швейцария .Мошеници!
10
0
 
2
 
! Отговори
голям смях преди 2 години
ше се отчита пред медиите !
9
0
 
5
 
! Отговори
Асен преди 2 години
Отчитане за какво по точно?! Скалъпени лъжи,чистки,увеличаване на ВСИЧКО,пълен хаос.Наглеци ,некадърници жадни за власт.Как не ви е срам бе дебело кожи жи.....Ни. .
8
0
 
5
 
! Отговори
Отчет Янев преди 2 години
Мачкане на Конституцията, убийства на български офицери, корупция, икономически срив, здравна криза, спрени инфраструктрурни проекти, невнесен доклад в ЕС, чадър над руски шпиони, назначения без конкурси на конкурсни длъжности, политически гонения, черен ПР, разцепление на обществото, смазване на разделението на властите.
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев и Янев са корумпирани и за това има доказателства. Радев назначава любовницата си и сегашна съпруга във ВВС, като й урежда държавно жилище, чиито наем да плаща държавата. Янев назначи и двете си деца на апетитни длъжности, без конкурс. Оказали се, незаменими експерти?!
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само масовите протести могат да изхвърлят Радев и марионетките им от властта. Изборите ще бъдат отново манипулирани и левите популисти ще продължат, да ни лъжат с някакви промени, в които искат непременно, да участват. Сякаш, без тях, животът ще спре и България ще спре да се развива.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради скъпоструващият хаос, който създаде ИТН и платения от Божков преврат на Радев, България не получи парите по плана за възстановяване и не влезе в Еврозоната. Вдигането на пенсиите е нереално и скоро, ще се усети на данъчната тежест и цените. Кризата с пондемията е провал на това правителство, чиято линия щяло да продължи, следващото такова, на Радев. Заедно с предишните му престъпления, това е национално предателство.
4
4
 
7
 
! Отговори
Радев Вън ! преди 2 години
Назначеният кабинет от фигуранта на Божков И Прокопиев разказа играта на българския народ = кражби ( откраднаха парите от Хемус ); корупция ( пликове на Узунов от митничари), мизерия ( всичко поскъпна ) , международна изолация ( не внесоха пакета за инвестиции ) !
3
4
 
8
 
! Отговори
Фуражки Вън ! преди 2 години
Вън некадърните пенсионирани фуражки Радев и Янев - опропастиха държавата - цените на хляб, ток, бензин, газ, олио летят нагоре, спряха строителството на Хемус и метрото в София, първи сме в ЕС по смъртност от Ковид !
2
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ли ще вземат по обещаните 6 000 бонуси или вече станаха 12 000? Некадърнициии! Доведоха инфлация. Тока поскъпна. Три убийства за месец. Пълно с мигранти. Антиваксър здравен министър. Но пад 120 починали на ден. Болниците изнемогват. Уволняват кадърните лекари. Хляб почти 2 лева. Мизерия. Счупиха Конституцията от лакомия да назначават баджанаците. Спряха Хемус и източиха парите за магистралата.Протести на цели браншове.Толкова прозрачно и реваншистко, че няма повече на къде.. Но знае ли се?
1
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добра работа свършиха. Имат още много.