Правителството на Радев на власт от 6 месеца, проблемите се трупали

ГЕРБ пита Рашков защо не е поискал пари за ремонт на оградата
101
Правителството на Радев на власт от 6 месеца, проблемите се трупали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Защо служебния министър Бойко Рашков не поиска пари за оградата на границата при актуализацията на бюджета? Това попита Александър Иванов  от ГЕРБ пред Нова телевизия.

„Успяхме да събудим интереса на Рашков към охраната на границата. В последно време се задействаха и военните. Естествено е, че нещо, което е изградено, трябва да бъде поддържано. Да не забравяме кога беше изградена оградата и факта, че досега нямаше миграционен натиск. Г-н Рашков споменава за липсата на милиони за оградата. Защото тогава не ги беше упоменал в актуализацията на бюджета?”,коментира той.

По думите му парите можело да дойдат от шефа на НАП Румен Спецов, който е ощетил държавата с 1,5 милиона лева.

„От там могат веднага да се намерят пари за охрана на границата”, коментира Иванов.

„Правителството на Радев управлява вече 6 месеца и проблемите се трупат един след друг, а не се решават. Бизнесът също отчита това. Преди една година цената на един мегаватчас е била три пъти по-ниска”, коментира Иванов.

„Очаквайте съвсем скоро номинацията на ГЕРБ за президент. Той ще бъде обществена фигура с огромен авторитет" , допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: гербрадев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
и троловете ви са импотентни...руски са...имат армия от безполезни...така загина гьобелс бедният,минусите ви нямат значение...не могат да променят генетични кодове заложени ни от Бог...Справедливост......може да заблудите за късо време...и накрая си плащате...така е от как свят светува...и така ще остане!...нечистоплътни и неграмотни!!!!
89
3
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
хаха каква импотентност...гробарска,нали вие ни ограбихте и обслужихте финансово Симеонов и компания,да ви подкрепя...да строите "китиайски стени "бре,удобно не забелязвахте пробойните...залагайки "капни",това правите и с енергетиката в момента...не ви дреме за утре...днес ви е паднало да стрижете Народа ни престъпно...така загина османската...,преди нея византийската...прочетете Историята ни...има какво да научите..никога повече дпс-гроб!!!
88
9
 
5
 
! Отговори
Гербоид преди 2 години
Тъпички са тия от ГРОБ и пак не разбрали. Всъщност гласуваха 5 милиона за ограда. На кой да чете
87
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемите не се "трупали", *** - трупат се един през друг и ще продължават да се трупат! Пък вие си дремете, докато ви изяждат и цените, и сметките, и Чашковите репресии под диктата на мОндрьо - е, тъкмо да си поживеете и вие при коМУНЬОизма!
86
3
 
12
 
! Отговори
Къро преди 2 години
Колко пък ще откраднат руските комунисти за една, две години? Десетина милиарда? 20?!? Да ги крадат, няма да е за първи път. После пак ще изберем ГЕРБ и ще възтановим държавата и ще се освободим от руско иго.
85
8
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен Ами защото "казуса" НЕ Е от компетенцията И НИВОТО на Конституционния съд бре!!!...АКО има подаване на "Документ с невярно съдържание",ВСЕКИ ГРАДСКИ СЪД ще се произнесе за нула време!..Конституционния съд тълкува ТЕКСТОВЕТЕ ОТ Конституцията,НЕ СЕ ЗАНИМАВА с ЧАСТНИ спорове и заяждания!..Злобарите "сезираха" КС САМО ЗА ДА ПРИДАДАТ "тежест" на заяждането си!
84
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В този форум има роднини на конституционни съдии. Може ли да ни кажат, защо КС още не се е произнесъл по казуса с гражданството на Кирил Петков? Вярно, че вече не е министър, но има намерения да става депутат и отново да бъде министър. Ужасява ме мисълта, че има прекрасен български висш закон, който е над другите, но всеки си мисли че може да го тъпче и че онези, които трябва да го защитят, спят.
83
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До: номер 72 (гражданин) Да, в ред съм, що питаш? И да, не само съм чел Конституцията. Учил съм я. Имам и леля която е конституционен съдия. А правителството е на Стефан Янев. И то е с ограничени правомощия щото е служебно. А да, президентът го е назначил, ама само толкова. И какво е виновен Радев, че не можем едни депутати да изберем? Редовен премиер се назначава от парламента, а не от президента. И това е според Конституцията, която не знам дали си чел...
82
1
 
1
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
АЙДЕ ПОНЕ РЕШИ ПРОБЛИМИТЕ С МАРИЦИТЕ....ЗАЩОТО ИМА ДА ПЛАЩАМЕ ВРЕДНИ ЕМИСИИ...И ЗА УМРЕЛИТЕ...ХАХАХААА
81
1
 
11
 
! Отговори
СМЕХ.... преди 2 години
Е, КАК ЩЕ ГИ РЕШИШ ПРОБЛЕМИТЕ, КАТО И ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МОЖЕШ ДА СЪСТАВИШ...ХА, ХА.
80
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един по един изкачат проблемите създадени от ГЕРБ. Ще трябват много години, за да възстановим България от управлението на ГЕРБ.
79
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Иванов: Правителството на Радев управлява вече 6 месеца..." И истината: служебното правителство на България назначено според конституцията от президента на България е от няколко дни, а не от 6 месеца. Предишното служебно правителство на България беше от 11 май 2021. Тези две правителства на България управляват общо от 4 месеца и 14 дни, а не от 6 месеца, както лъже този от ГЕРБ.
78
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблемите се трупат, защото са заложени от ББ. Който и друг да дойдеше пак щеше да е същото. Пари нема, действайте!
77
4
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Кучето на фигуранта.
76
22
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поклон пред моя президент Радев! Аз съм служил в армията на България. Само една дума на моя главнокомандващ и ще изрина Герб и ДПС
75
2
 
20
 
! Отговори
До111111 преди 2 години
Абе чалгарче ,защото преди 13г. не беше построена
74
4
 
21
 
! Отговори
ид.и.от преди 2 години
Вижте го само как се е облегнал и гледа като на.ср.ан.
73
19
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Реалист..добре,щом твърдиш,значи е "истина":..-"Радефф е играл с Трифчо"...Хубаво,но къде остави ОСТАНАЛИТЕ?.."Трифчо" НЕ беше основния "фактор"!!! И гробарите,и бесепарите върнаха мандата!..Можеха спокойно да минат БЕЗ "Трифчо",простата АРИТМЕТИКА го доказва!...Но неее,всеки се опъна като магаре на мост...Сега Радев бил виновен,щото.."Бил играл с КУЦИЯ КОН Трифчо"..."Щуротии на кутии"!
72
33
 
10
 
! Отговори
111111 преди 2 години
А тия смешници герб що не я ремонтираха 13 години?
71
22
 
9
 
! Отговори
мисирка преди 2 години
И нито дума тук за делегацията от ЕП, която питала Гешев за едни снимки.