Атанасов: Сигурен съм, че преди Коледа ще има правителство

С Христо Иванов остават в парламента
74
Атанасов: Сигурен съм, че преди Коледа ще има правителство
Снимка: БГНЕС

Сигурен съм, че преди Коледа България ще има ново правителство, редовно избрано от този парламент, заяви съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов пред БНТ.

На изборите българските избиратели ни казаха, че на всяка цена искат правителство, ние трябва да се съобразим с избирателя, трябва да направим всичко необходимо, отбеляза той.

Атанасов отбеляза, че около 90 процента от активистите на Демократи за силна България /ДСБ/ са за подкрепа на правителство с мандата на "Продължаваме Промяната".

Той обясни, че той и Христо Иванов ще останат в парламента, защото има нужда да се работи за възстановяване на авторитета на Народното събрание. Нека изпратим в правителството доказани експерти в своите области и да засилим сериозно парламентарния контрол върху дейността на изпълнителната власт, каза още Атанасов.


74
Още по темата: Атанас Атанасов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
до кога преди 1 месец
Да, ще има! От Коледа до нг 2022!
56
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Злобен като Радеф!
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Отвратителен човек!
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този *** нали подаде оставка? Ах-а, той и другият *** - ортакът му явно с думата "оставка" са казали, че остават! Голям кокал захапи и пак голяма дума кажи!
53
1
 
3
 
! Отговори
Диана преди 1 месец
Ще ги видим как ще възстановят авторитета на Народното Събрание, смеш.ков.ците! Разбира се, че е сигурен, че ще има ново правителство защото разчита на почтеното отношение на Герб в ситуацията..Иначе какво му пука на Герб да сложи точка на този театър на БСП? Нищо не му пука да е несъгласен с нещо нередно, каквото е превратът на БСП! Ще се преизбираме до дупка! Докато не застане Истината начело! Докато не дойдат талантите и ни спасят от тази напаст БСП и СИЕ! Не това искат Герб сега, обаче и...
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А до Великден ще фалира.
51
0
 
6
 
! Отговори
Бай Баяни преди 1 месец
На девети септември властта взеха Отечествения фронт. После постепенно партиите в този фронт и техните членове попаднаха по затвори,арести и концлагери. Властта остана само в ръцете на комунистите. Сега се повтаря същият сценарий. Да ние е честита новата отечественофронтовска власт!
50
3
 
1
 
! Отговори
Свободата идва скоро преди 1 месец
Строго контролираната от Кремъл псевдо-демокрация у нас ще бъде ликвидирана не чрез избори от политически неграмотното население, а от Пентагона чрез война.. Практиката показа, че докато съществува Крепостна Русия и нейните шпиони у нас, подвизаващи се в бутафорни политически партии, демокрация тук не може да има. Демокрацията за света ще установи Космическата война, всичко друго е заблуждение.
49
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя като му гледам вампирския поглед, сигурно е на шише ракия, поне.
48
0
 
5
 
! Отговори
A преди 1 месец
"той и Христо Иванов ще останат в парламента, защото има нужда да се работи за възстановяване на авторитета на Народното събрание."***. Вярваш ли си или мислиш хората за слабоумнииии
47
0
 
6
 
! Отговори
Мдаа преди 1 месец
Агентите на - дс днешни демократи се распеиказваха
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Трима-четирима лидери имат партия, а 3-4 млн. българи нямат лидер
45
0
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Не знам ти, стар комунисте в какво си сигурен, ама аз пък съм сигурен, че ще се 0cерете до 6 месеца и ще има нови избори, с тези аматьори дето са начело :)))
44
0
 
6
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 месец
Господин Атанасов,толкова сте затворени в политическата си мърсотия,че оставате слепи за истината. Това правителство ,което иде няма да е алтернатива на герберското,а негово продължение. Защото както в САЩ има "дълбока държава" , така и ЕС е уоравляван от турци,араби,евреи,арменци...БАНКЕРИ,които конфигурират злото в животите ни. 70 процента не гласуваха,а останалите вече са убедени в краха на идещото правителство,което е цurancko. Идва бунт и ще има много политически,но и полицейски трупове.
43
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А аз съм сигурен,че това правителство няма да изкара до другата Коледа.
42
1
 
19
 
! Отговори
Зори преди 1 месец
Най - противния деградант. Атанасов вън от властта за да има нормалност.Тоя е отвратителен.
41
5
 
1
 
! Отговори
повече от сигурно преди 1 месец
Правителството ще го бъде - повече от сигурно е ! Само каква ""канзаска врътка "" обаче - вместо една четворна коалиция правимЕ три двойни - между ПП и всяка от другите три !!! Никога не бих се сетил, ей Богу. . . . .
40
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гном , много лъжеш , няколко пъти те засичам вече . И ако ти си промяната , ново и честно начало , то аз съм Моцарт .
39
0
 
20
 
! Отговори
Ха преди 1 месец
И как точно хората на изборите са казали, че искат правителство на всяка цена? Какво доживяхме! Атанасов да издига Рашков комуниста за шеф на МВР! Радвайте се, демократи
38
1
 
25
 
! Отговори
Диагноза преди 1 месец
Един комунистически наглец ! Погледнете само хаглата му мутра ! Да, мутра ! Това е комунист-класик!