Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар

Главният прокурор не коментира и оттеглянето на Сотир Цацаров
14 яну 2022 10:16, Нели Христова
207
Гешев за поисканата му оставка: Кризисен пиар
Снимка: БГНЕС

Не съм запознат. Днес не е денят да обсъждаме кризисен пиар. Днес е важен изборът на председател на Върховният касационен съд (ВКС).

Още по темата
Това заяви главният прокурор Иван Гешев минути, след като управляващото мнозинство поиска неговата оставка от трибуната на Народното събрание, предаде БГНЕС.

Гешев заяви, че не трябва да се позволи, както при неговия избор, процедурата за избор на председател на КВС да се превърне в "жълт оттенък".

Дали ще има избор или няма да има успешен избор, важното е процедурата да протече професионално, каза още Гешев.

Той не отговори на въпрос за намерението на председателя на Антикорупционната комисия Сотир Цацаров да подаде оставка до 1 март.


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
1
 
1
 
! Отговори
1 преди 8 месеца
каскет,какъв избор имаше при теб,направо бойко те назна4и,при един кандидат,никакъв избор няма.
163
1
 
2
 
! Отговори
Диана преди 8 месеца
До Сърдете се на себе с Не ние си докарахме неограничената власт на Радев, а тро.ло.вете на БСП! Фактически Президентската власт у нас е много малка - такава я направиха БСП още от първите дни на демокрацията, когато президент стана синия Жельо Желев. Нарочно орязаха всички права на президента, но му оставиха правото да манипулира, особено тр.о.ло.вете на БСП. Жельо не беше манипулатор, нито другите ни президенти. Единственият, който се възползва от това право е БСПарският мо.шеник Радев...
162
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 8 месеца
Протестите миналото лято бяха ... първо, заради пандемията и мерките които взе Борисов ; второ, парите на Черепа/той сам се похвали ,че "протестите" са негово дело/; трето, че Радев излезе и размаха юмрук на платените агитки,и насъскваше две тълпи една срещу друга ; и четвърто, защото Борисов сам искаше да се оттегли, защото знаеше ,че идва освобождаване на енергийният пазар!
161
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нахлуването м.г. на прокурори и въоръжени служители на службата по охрана в Президентството беше голям минус на гл.прокурор. Доведе до открита конфронтация на президент и Ив.Г., до започване на 11-месечни протести срещу Б.Б. и Гешев и в голяма степен - до негативен резултат на опитите за съставяне на кабинет ГЕРБ + ДПС след априлските и юлските избори и загуба на тази коалиция на ноемврийските избори.Т.е. Гешев реално беше причината за трите загуби и не зная ББ защо все още разчита на него.
160
0
 
2
 
! Отговори
Кико преди 8 месеца
Божков толко пари(крадени) даде, трябва да има и за него нещо! А за тези който му обещаваха много, да не си на мястото им!
159
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До АнонименЛичи си, че г-н Цацаров е учил в ЮФ на СУ, а не в школата - Симеоново. Цацаров разбра какво му готвят новите и избърза с оставката си. Гешев игнорира предупрежденията на новото мнозинство за подаване на оставка, стъпвайки на презумпцията, че прокуратурата е независима. Забравя, че полоеината ПК на ВСС е избрана от НС, че самият той има пропуски в учението си по право в Школата, че на няколко пъти ВКП открито застава зад ББ и го защитава, че нахлуването м.г. в Президенството се пише н
158
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кризисен пиар, беше като обикаляше селата и се снимаше със пребитите старци. Прокурор проспал 4 милиарда, не трябва да е главен прокурор, а затворник.
157
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дните на гологлавият *** са преброени,остава поне да се представи като мъж и сам да се оттегли!
156
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Единственото бойково куче дето остана и стиска яко
155
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За такива като Надежда Йорданова едно време Ралин писа: Тази к ... проста, кой я тури на поста.
154
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Факт е, че срещу Гешев пищят адвокатите на организираната престъпност. Христо Иванов е адвокат на Баневи, а бившата му секретарка в неговото НПО Надежда Йорданова е адвокатка на Арабаджиеви.Нирмално е той да им пречи.
153
7
 
2
 
! Отговори
УХА преди 8 месеца
НАХАЛЕН *** -МУТРА И ТАРИКАТ
152
3
 
5
 
! Отговори
тука имам ЧУВСТВО, преди 8 месеца
ЧЕЕ фСИЧКИ ПО ДОЛУ КОМЕНТАРИИ ги ПИШЕ ЕДИН човек и ТОЙ е тома бикоФФФ,Оттт ге(Р)ПП=ОПГ!!!!
151
1
 
13
 
! Отговори
Предател преди 8 месеца
Главният виновник е Слави с чиито хора се подмени вота на народа с машините и не състави правителство. Навеки да е проклет този чалгар!
150
7
 
0
 
! Отговори
череп преди 8 месеца
Ние поне като хора имаме черепи, а ти какво имаш? Мeдyзaта има само пиxтия!
149
7
 
9
 
! Отговори
Сърдете се на себе с преди 8 месеца
Сами си докарахме неограничената власт на Радев - лакей на ясно кое посолство! Ще приемете Истанбулската конвенция, РСМ при нейните условия и американските бази.
148
5
 
9
 
! Отговори
ПРОСТО КИРО преди 8 месеца
СЛАГАМЕ НАШИ ХОРА И ТВА Е....НЯМА ГО ГЕШЕВ НЯМА СТРАХ ДА ТРЕСЕ ЧЕРЕПИТЕ...
147
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
ОЩЕ ПЪРВИТЕ ДНИ МИНИСТЪРКАТА НА ПРАВОСЪДИЕТО ПОИСКА ОСТАВКАТА НА ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР- ЗАЩО- ЗАЩОТО СА СЛУГИ НА ЧЕРЕПИТЕ.
146
9
 
13
 
! Отговори
Това ли искате? преди 8 месеца
Дайте да сменим Гешев и да сложим наш човек. Така Прокопиев, Божков и др. олигарси ще бъдат в безопасност. А властта на Радев - безгранична, тъй като той ще назначи новия главен.
145
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
КОЙ СЕ СТРАХУВА ОТ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ЕСТЕСТВЕНО ЧЕРЕПИТЕ.