Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати

Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, посочи президентът
Обновена: 17 фев 2022 10:48 | 17 фев 2022 10:48, Красимир Ангелов
254
Радев към кабинета: Времето за анализи изтече, трябват резултати
Снимка: БГНЕС

"Правителството трябва да прави така, че да не допуска политиката и геополитиката да убива българската икономика. Нужни са надеждни, устойчиви мерки и решения, а не само добри намерения. Времето за анализи изтече, чакаме резултатите", заяви президентът Румен Радев по време на свое посещение в Пловдив.

"Има нови хора в ръководството на енергетиката, но къде са резултатите? Хората не ги усещат", посочи държавният глава, цитиран от Нова телевизия.

Той посочи, че не може в условията на остра енергийна криза енергоинтензивните предприятия да бъдат изоставени, без адекватни мерки и предсказуемост в ценовата политика.

Президентът коментира и възродената тема за изграждането на нови мощности в АЕЦ "Белене", като посочи, че България има бъдеще като ядрена държава и трябва да се вземе решение.

"Десетилетия напред да имаме инвестиции в базови мощности, не можем да си позволим лукса да се откажем от големия инвестиционен потенциал", коментира Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
0
 
4
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
217 и 218 Ботове платени от Подмяната Копи Копи Манипулатори драскат Пропаганда Оставка Подмяната Оставка
193
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо Бойко Борисов продължава да е жалък, а прокуратурата все по-смешна в т.н. Барселонагейт. Казус, който впрочем е пр ост и ясен, но е свързан с толкова много про сташки постъпки от замесените в него, че няма накъдеИвайла Бакалова: Защо когато казах, че ме рекетират да дам сериозен рушвет за освобождаването на един арестант, ме скъсаха от разпити. А когато заявих, че детето на Борислава е на Бойко, никой не ме търси?
192
5
 
1
 
! Отговори
Решетников преди 2 години
Изчакай малко....ще се разкриеш,че си руски агент! Щом се засягат руски интереси в енергетиката Радев скача веднага. Изобщо освен младите като Петков и Василев за мен всички са руски агенти. Тиквата е даже по зле...той е *** на всеки щом не му пречат да краде.
191
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Важното е, че се отървахме от султаната на лоестия ром от село Банкя! 12 години срам!
190
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Президент Радев изтърбуши хастара на гербавия октопод! Респект и вечна признателност за това!
189
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чорапа напомня, че той командва промяната
188
1
 
2
 
! Отговори
Резултати ще има преди 2 години
Здравословно гладуване и с.к.с с животни.
187
1
 
8
 
! Отговори
Популистките клишета преди 2 години
продължават.Както в комедиите от соца-положението е зле,но висш партиен ръководител дърпа юздите на самозабравил се локален партиен велможа,който е персонално виновен за ситуацията,а не системата,генерираща извратено управление, заменяща един велможа с друг.Промиване на мозъка на хората-висшият шеф вижда и ще оправи всичко,но без да се пипа системата.Радев ги избра и назначи,а те се оказват лоши.Но той,будната народна съвест не спи,ще се намеси,когато трябва.Трябва ли бе Радев или да?
186
1
 
12
 
! Отговори
Абе преди 2 години
Радкта се уреди, вие му мислете.
185
1
 
20
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Тоя Радев, започва да осъзнава собственият си провал! Този провал който ние народа ще плащаме дълго време. Защото безплатен обяд няма, ама тук не става дума само за обяд. Тия изядоха всичко за години напред.
184
2
 
23
 
! Отговори
До 200 преди 2 години
Не са смешници, а ние сме ***, че ги търпим! Харвардските тарикати имат три задачи: отказ от бг историята в полза на Македония, приемане на Истанбулската конвенция и американски войници на наша земя! След като си приберат нашите милиарди от ЕС ще си тръгнат!
183
5
 
6
 
! Отговори
До 192 преди 2 години
По-вероятно да изпълнява заповедите на демократите от САЩ. Той е накъса верижка от посл. Мустафа.
182
2
 
19
 
! Отговори
смешници преди 2 години
абе тия верно за големи баламурници ни вземат! Разиграват нещо като доброто и лошото ченге и накрая или пак ще се гушнат или руци ще извади нов "проект". И така, докато ни спретнат и референдум за излизане от ЕС естествено с машинките на Мадуро за да е сигурен резултата и ето ти "задунайская губерния"!
181
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време беше! И тъй като резултати няма да видим, още от сега да разкарва со росоидите от МС, докато още не са се окопали дълбоко във властта!
180
2
 
18
 
! Отговори
ПРОДАЖНИЦИ??? преди 2 години
Радев се усети, че марионетките които му наредиха да назначат ще действат бързо и брутално срещу Българския Национален Ннтерес и всичко ще стане много скоро - говорим за енергетика (вкл. зелена енергиа и нов АЕЦ реактор), БДЖ/НКЖИ, РС Македония, ковид простотии...
179
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 199 "Най-накрая господарят им да им го каже директно ..." Само дето те правят това, което им нареди, тъй че това е евтино циркче, за да се отърси от отговорността и да премине към следващите назначения. Славчо му даде властта да започне чистките, тези ги институционализираха, а сега ще се премине към следващите му подизпълнители, които да направят парламентарния ни живот за посмешище,защото задачата им ще бъде да покажат,че единствената "правилна" форма на управление е президентска република.
178
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те още събират данни. Тепърва ще започнат да анализират. До тогава ще си езимат заплатите... Един мандат и готово.
177
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радевчетата се провалиха като ваксините.
176
1
 
39
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Сельото си ги докара на власт.
175
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 183 "Тия сега са само за загрявка. Радев гони голямата цел- лява партия на мястото на БСП с лидер онуй момче, екс министър от Виена. " Ц. Голямата цел е режим тип Лукашенко. Партия му трябва колкото да му пробутва заданията от Москва в Парламента. Както партията на Путин в Русия: те са там за да "предлагат" неща,които реално идват от Путин, но да представят една пародия на демокрация по западен модел. Това чака и българите.Стягайте куфарите. Поне тези,които искате да живеете свободно