Андрей Гюров даде отговор за своята диплома

Представи копие на дисертацията
4 апр 2022 23:45, Росен Стойчев
28
Андрей Гюров даде отговор за своята диплома
Снимка: БГНЕС

Андрей Гюров представи копие на своята дисертация от Виенския университет.

Публикацията е отговор на твърдения от ГЕРБ. От там обявиха, че дипломната работа е била регистрирана през 2005, докато в нея има цитати от следващи години.

"С оглед новите ми обществени ангажименти, прекарването на време в социалните мрежи стана още по-трудно. Но понякога това е необходимо. Тъй като миналата седмица се повдигнаха въпроси относно моята дисертация, още в петък направих заявка към Виенския университет да ми изпратят оригинално електронно копие на работата, която е налична в библиотеката на университета, написа Гюров във Facebook.

Още по темата


 "Днес получих официалната версия и я прилагам по-долу за всеки, който би желал да я погледне и провери дали вътре има данни от 2008 година", допълва народният представител.

Гюров е кандидат за ръководител на БНБ. Подкрепя го част от управляващото мнозинство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
Нов преди 2 години
Киро и Андрю са измамници! Да се ходят за да спасим фалирата БНБ и държавата.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе не ви ли се струва странно, че този велик труд 17 години не е заверен. Явно е "забележителен", все пак 17 години го анализират :D.
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако диплома е издадена от учебно заведение находящо се в БГ и регистрирано в БГ,като такова,на различен от българския език,трябва само да бъде преведена и ноторно заверена след превода и да се представя заедно с оригинала.Иначе се счита а за фалшфикат
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българското Министерството на Просветата признава само дипломи на български език.Следователно всеки кандидат трябва да представи документи на български,нотифцирани,ако са издадени от чуждо не българско учебно заведение извън БГ.Толкова за дипломите на завършилите учебни заведения в чужбина,па било в Русия,САЩ,Канада или другаде някъде по Света.Иначе са невалидни щом не са нотифицирани.
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тази редакция не разбрахте ли, че дипломна работа и дисертация са две различни неща? И реда е първо диплома и след това дисертация! Много сте се забили или за дебелили в тази редакция или по точно фейсбук група!
17
2
 
12
 
! Отговори
С други думи преди 2 години
Дисертация има, но диплома за доктор на съответните науки не видяхме.
16
3
 
8
 
! Отговори
Дисертацията преди 2 години
Наистина е депозирана в библиотеката, четат се и имената на двамата рецензенти, единият от които дипломиран инжинер, Но няма решение на научното жури за успешна защита на дисертацията и присъждане на научната степен доктор на социалните и икономическите науки.
15
2
 
10
 
! Отговори
Референдум преди 2 години
Промяна на името на улица Козяк на улица капитан Димитър Списаревски.
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шефът на БНБ не трябва да е член на партия. Иначе, ще не ще, винаги ще е зависим от партийни интереси.
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
всичките сте завършили в свободният факултет на Ихтиманският университет, знаем ви няма какво да доказвате;)
12
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредният измамник от партия Прпдължаваме Измамата!
11
1
 
14
 
! Отговори
Pelmeni s boiarisnik преди 2 години
И не само бански ами и шнорхели
10
1
 
19
 
! Отговори
Дал Взел преди 2 години
Като Шнорхела на Слави. Управлявал хипер мега световни компании и се оказа че продава бански
9
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преподавател да заеме този пост е странно. В БНБ няма ли хора които са вървяли в ерархията стъпка по стъпка и знаят за какво иде реч. Стига с тези политически назначения. С енергетика да се занимават доктори и икономисти със земеделие прависти и пълна каша навсякъде.
8
4
 
25
 
! Отговори
до 7 преди 2 години
каква Диплома, намерих му Интервю на този, ето ти извадки: "След завършването си учил 2 г. икономика в Софийския университет... Тогава у него проговорил бъдещият икономист взел заем от 300 долара, с койтозаминал на лятна бригада в Англия да бере ягоди. Там успял да спести достатъчно, за да си върне заема и да плати първия си семестър по икономика в университета Труман в Мисури, САЩ.", тоя няма завършен Университет и сам си го е казал 2 години в Софийския - прекъснал, 1 година в САЩ прекъснал!
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз едно се питам, тази промяна нали щеше да донесе нещо ново, да няма политически назначения, беше едно от обещанията.В БНБ толкова ли няма добри финансисти, та е нужно да се вкарват други със съмнителни качества и то направо на най-високата длъжност в БНБ!Явно има далавера/кражба, та толкова държат да е тяхно доверено лице начело на БНБ.
6
3
 
29
 
! Отговори
Добре де преди 2 години
А къде е дипломата ?!
5
3
 
22
 
! Отговори
Тодор доносника преди 2 години
фалшив герой
4
4
 
28
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Копие на Дисертация, Нито е Диплома, нито е Защитена Докторска Степен! Ако Иска да му Покажа Моята - Има Печат на Университета, Подпин на Ректора на Университета и Пише Изрично, че Научно Квалифисационната ми Степен е Доктор на Науките!! за момента от моя гледна точка, този и Средно няма, защото до Момента, нито 1 валидна Диплома не сме видели!
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гюрю къде беше до вчера на коя сергия продаваше