Петков: Заедно, обединени, решителни и отговорни ще вземем разумните решения

Днешният празник ни приканва да бъдем още по-добри
24 апр 2022 09:30, Нели Христова
74
Петков: Заедно, обединени, решителни и отговорни ще вземем разумните решения
Снимка: БГНЕС

"Скъпи българи, Христос воскресе!

Днес, на най-светлия християнски празник, вярата е по-силна от всякога. А в сърцата тупти надеждата за по-добро бъдеще", така премиерът Кирил Петков честити Великден с пост във Facebook страницата на Министерския съвет.

"Наричат днешния ден – празника на празниците. Защото отбелязваме радостната вест за Христовото Възкресение, но и защото то ни приканва да бъдем още по-съпричастни, още по-добри, да си прощаваме и да си помагаме в името на общото ни благополучие.

Аз вярвам, че заедно, обединени, решителни и отговорни ще вземем разумните решения, за да живеем в мир и просперитет.

Скъпи българи,

По случай празника желая на всеки един от Вас здраве, светлина в домовете и сили, за да вървим успешно по верния път на промяната за по-добър живот в нашата Родина!

Христос воскресе!", пише още в публикацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
2
 
! Отговори
Да допълня... преди 2 години
До до ген.Радев 56 Отървахме се от Баце и държавата пропадна.
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надежда всяка оставете. Христос воскресе.
51
0
 
1
 
! Отговори
до ген.Радев преди 2 години
Г-н генерал, откъде ги намери тези двама продажници и слуги на Мустафата? Те майка си ще продадат, какво остава да въвлекат България във война с Русия! Този, вятърничавият премиер, зад гърба на народа иска да настрои България срещу Русия и после да бяга. Кокорчо е по-мълчалив, но заедно с ДБ и БСП водят страната към тежка икономическа криза. Дебелооки американски маши,ей! Отървахме се от Боце и попаднахме на К&А.
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За теб най-вярното решение е да си вземеш чукалата и да си ходиш преди протестиращите от Възраждане да те изгнят с камъни. Апропо, вземи си Гнома и фъфлещия Ристо. Има и един дебел перушан А.Йорданов, който си е въобразил, че е властелин на света.Сега кани японците да отрежат част от Русия. Ненормалник, какво да го правиш. Време е да бъде въдворен принудително в психиатрия, но днес.бг му публикува бълвочите.
49
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка или прогонване на този национален предател, който с престъпна небрежност ни тласка към война.
48
1
 
6
 
! Отговори
Аз промяната преди 2 години
Петков с теб ли обединени с БКП ли с Божковистите ли с Решетников ли ВЕРНО обединени сте крадци Оставка Погубихте всичко каквото имаше ОСТАВКА И ТЪРСЕНЕ НА ОТГОВОРНОСТ ОТ КОРЕН
47
3
 
2
 
! Отговори
Кой е агресор? преди 2 години
До Анонимен 51: Помисли пак. Кой започна Балканската война? Османската империя от една страна или България, Гърция и Сърбия от друга. Видял ли си някъде да пише, че България е била агресор? Русия не можеше да остави на изтребление рускоезичното население на Донбас и Луганск. А Зеленски вече разправяше че Минските съглашение били "мъртвородени" и сто хилядна украинска армия беше приготвена до линията на разделение. А Франция и Германия бяха също гаранти. Войната нямаше как да не започне.
46
4
 
4
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
До Анонимен 51: Когато една война е станала неизбежна отговорността за нея не е на този, който е я започнал, а на този, който я е направил неизбежна. А това бяха украинците. Осем години обстрел на Донбас и Луганск, тайни лаборатории за биологично оръжие, намерения да правят атомно оръжие, сто хилядна армия край т.н. линия на разделение. Ако Русия не беше започнала войната на 24-ти Февруари, Украйна щеше да я започне на 28-ми срещу Донбас и Луганск. Зеленски сам казва, че са се готвили.
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Малко за политика Преди да се чудиш си отговори на въпроса Кой нападна суверенна Украйна? Кой руши и убива цивилни? Кой претендира да денафицира цяла Европа? Кой е агресор? След това няма да се чудиш, агресори, масови убийци и армиите им трябва да се унищожават, до корен...за това трябва много оръжие. Заключение: или си вдлъбнат, или си путинофил щом се чудиш защо нормалните хора подкрепят Украйна срещу путинофилщината, убийствата и агресията.
44
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледам снимката и се чудя: Това с жълтата рокля дали е надуло корема, или нещо е откраднало, като баща си, и го е скрило под роклята????
43
4
 
2
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
Европейският съюз може да бъде посредник за сключване на мир защото има какво да предложи и на Русия и на Украйна. За Русия ЕС е голям търговски партньор, а Украйна иска да стане член на ЕС. Вместо това ЕС изпраща оръжия на Украйна. Защо? За да продължава войната и да има още жертви и разрушения. Как да навредим максимално на Русия без да навредим на себе си. Това им е голямата дилема. А не се получава така. Рано или късно избирателите ще им потърсят сметка за това, че плащат са русофобството им
42
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗАЕДНО И ОБЕДИНЕНО НИ УВЕЛИЧИХТЕ ХРАНАТА С 30/40%- АНАТЕМА
41
6
 
7
 
! Отговори
Никакво оръжие преди 2 години
До Иван: Аз лично, като българин, ще се срамувам ако изпратим оръжие в Украйна. Ако изпратим оръжие, това означава че искаме войната да продължи. А това не ни е нужно, нито на нас, нито на украинците. Русия отдавна е сложила на масата условията за мир: неутрален статут, отказ от разполагане на чужди оръжия, признаване на независимостта на ДНР и ЛНР, признаване на статута на Крим като част от Руската федерация. Украйна не може да спечели тази война. Всяко продължаване само означава още жертви.
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кирчо имам въпрос как за украинските деца се намериха места в градините а за българските няма, как украинците държавата плаща здравните усигуровки а за българските баби и дядовци пари няма!? Как бе просто Киро? КАК?
39
1
 
5
 
! Отговори
Муахаха преди 2 години
Линда има ли 150 см височина, щото Петков е 1.65?!
38
0
 
9
 
! Отговори
ОБЕДИНЕНИ НЕ. преди 2 години
Не можа да ни обединиш. С тези твои залитания към бай_дън се издъни. Неотралитет *** независимост. Това е истината. Мън, Мън та пляс.
37
2
 
11
 
! Отговори
АХМАТ СИЛА ! преди 2 години
Киро предлагам да го дадем на чеченците !Могат да го направят скромен за нула време!
36
7
 
14
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Кирчо направи коалиция от десни и леви под покровителството на Президент подхвърлен ни от Решетников!Аз на това му казвам алчност за власт без принципи.Дано поне да прати поне оръжие на Украйна,за да не се срамуваме като българи.
35
2
 
17
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
"ще вземем разумните решения, за да живеем в мир и просперитет". Дали? Не можеш да угидиш на всички - и на САЩ, и на Заленски, и на Урсула фон дер Лайен. На първо място трябва да бъдат интересите на България. По куража да защитава националните интереси се познава истинският държавник. А политик всеки може да стане.
34
0
 
20
 
! Отговори
Въъх отврат преди 2 години
Остават ти още броени дни като премиер!И ще настъпи радост и светлина в душатаНа изтерзания и лъган народ!!