ГЕРБ се готви за избори и да вземе управлението

Десислава Атанасова обвини изпълнителната власт в кражби
145
ГЕРБ се готви за избори и да вземе управлението
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ се готви за нови избори и да поеме управлението, закани се председателят на ПГ на партията Десислава Атанасова.

"Всички разбраха що за стока сте, оттук насетне всяка лоша дума за ГЕРБ ще ви отнема по един избирател, а на нас ще ни носи по един избирател. На три избора миналата година хората много ясно казаха, че управлението на страната без ГЕРБ не е възможно, без нас не е възможна никаква реформа нито промени в Конституцията, да се вземе каквото и да е геополитическо решение", обърна се тя към управляващите.

Още по темата
"Ясно е и за ГЕРБ, и за всички в таза зала, че това мнозинство не е добре повече да управлява страната, а за хората е съвършено очевидно, всички го виждат и е време и вие да го проумеете, вие се провалихте и нямате право вече да се упражнявате върху българския народ, докато вашите представили в изпълнителната власт крадат като за последно, използват предтекста на войната, за да крадат", обвини тя.

Според нея управляващите са показали,че нямат срам от хората.

"Излязохте във ваканция, защото се изморихте от лъжите на премиера, на неговите съдружници, изморихте се, че не можете да вземете решението за Украйна, как да предадете националния интерес по отношение на РСМ, изморихте се да излагате себе си и да излагате страната си. Народът също се измори да гледа всичко това, да гледа вашата агония. Само в последните 10 дни назначеното от вас правителство инсталира посредник при доставките на газ и сега цената на газа ще скочи поне с 30%, започна разрушаването на "Български пощи", каза Атанасова.

По думите й износът за оръжие за Украйна върви с пълна сила през посредници и се знаело кой има изгода от това.

"Вие се държите с България като с окупирана държава, която имате право да плячкосвате и ограбвате. От ПП не се ли срамувате на погледнете в очите си собствените си избиратели, хората вече се срамуват, че са гласували за вас, но вие не се ли срамувате от своите лидери, на каква цена съучаствате в тези безчинства, на които ставаме свидетели. От ДБ и БСП на каква цена предадохте избирателите си – доволни ли са левите и десните избиратели от тези унижения на които това управляващо мнозинство ги подлага", обвини още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Грешиш, Деси! Моят глас няма да е за тебе. Не тори от ичето на всички. Аз тебе и всички тикви начело на с главната Тиква не мога да ви дишам.
122
0
 
3
 
! Отговори
Сес преди 1 година
Абе моме вече сте бита карта не разбрахте ли че се пените кат костилка на лед
121
0
 
4
 
! Отговори
По-скоро..... преди 1 година
.....ще му го вземете на Тиквата маркучо.
120
0
 
3
 
! Отговори
Koko преди 1 година
V matni vodi-golemi ribi se lovjat.
119
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са млади и неопитни.Трябва да чиракуват при ГЕРБ за да ги научат как за 12 години могат да станат милиардери с прочетена само една книжка и то "Винету".
118
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо герберите си мислят че като пада доверието на ПП ,на герб ще се повиши? ПП се изложиха много,просто са некадърност,но пък герб са бита карта.Никога нема помиришат власт. Все пак те бяха огромно зло.
117
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А помните ли чалгарите как дадоха право на хората извън ЕС да гласуват свободно А помните ли как Радев на разпети петък наложи мадуровските машини Вече тук е Венецуела Къде е Демокрацията Принудиха ни репресират ни с тези машини Демокрация стига с тези божковисти
116
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По Голям край от това сегашното положение не съм виждал откакто е дошла Демокрацията КРАЙ Е СЕГА НЯМА ПАРИ ОТ ЕВРОПА НЯМА ИКОНОМИКА НЯМА СТРОЕЖИ НЯМА ГАЗ НЯМА РАЗВИТИЕ ИМА ДЪНО БЛАТО РАЗРУХА РЕПРЕСИИ И ОГРОМНИ ОГРОМНИ ЛЪЖИ СТИГА ВЕЧЕ
115
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пишещите едно и също ПО големи крадци по големи Лъжци и ЯВНИ ОТ ТЕЗИ СЕГАШНИТЕ СТАРИ МУТРИ НЯМА АМА НАИСТИНА НЯМА И ВИЕ ДВАМА ТРИМА ДЕТО ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ЕДНИ И СЪЩИ ЛЪЖЕТЕ И НАЙ ВЕЧЕ ВИЖДА СЕ МНОГО МНОГО ЯСНО КОЙ КОЙ Е И КЪДЕ СА КРАДЦИТЕ
114
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ на власт и по свобода на словото-112 място.ПП на власт и за 4 месеца по свобода на словото се изкачихме до 91 място.Е,кога е било по-добре,тогава или сега?
113
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
12 години Борисов се оправдаваше със Станишев,докато крадеше.Ако пак вземе властта,още 12 години ще се оправдава с днешните,докато краде.Избора е ваш!Ама да не питате после кой ми с.а в гащите.Той.
112
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако тези пак се докопат до власта, това ще е най-голямата подигравка.
111
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ ни направиха най бедните в европейския съюз, заради алчност и крадене. Никога повече тия мутри !
110
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 109....Няма да има какво да крадат,защото сегашните опоскаха всичко за нула време!
109
0
 
2
 
! Отговори
До 115 маймуната преди 1 година
Айде слез от клона да ни позабавляваш.Скок подскок,скок подскок.
108
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както се готвят,така ще бъдат сготвени.От народа.Шайка крадци и мутри никога повече на власт.
107
7
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Хохооо..Баце бил фъргал пачки от жипката, каэваха до скоро!! Е, айде Баче Кико са да фърга, ама не...щот ни мое жип да кара ни почки да намери. ЕС не му дава нищо, и эатва ще кpaде от вас мaлoyмници
106
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия крадци никога повече няма да помиришат власт !
105
16
 
3
 
! Отговори
Спас преди 1 година
ГЕРБ ще спечелят! Не е въпросът дали, а кога! Колкото по-бързо вземат кормилото от тези некадърници, които сега ни управляват, толкова по-добре!
104
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това че ГЕРБ-ДПС може да спечелят предстоящи избори, изобщо не означава ще ще съставят правителство и то ще бъде подкрепено от останалите партии в парламента. Те и педи са печелили избори но никой не подкрепи кабинета им. Ще се започне поредната въртележка от избори, а през това време ще управлява служебен кабинет назначен от президента. С тези предсрочни избори ГЕРБ-ДПС правят услуга на Румен Радев, който лично ще си назначава служебни кабинети по негова преценка.