МВР призова за повишаване на доходите

Това обяви Стоян Темелакиев
23 май 2022 17:37, Росен Стойчев
27
МВР призова за повишаване на доходите
Снимка: БГНЕС

„Обявили сме категорично от политическото ръководство на МВР, че заставаме зад справедливите искания на синдикалните организации в министерството за повишаване на доходите. Всички виждаме каква е обстановката и че с досегашните заплати просто става трудно”.

Още по темата
Това заяви зам.-министърът на вътрешните работи  Стоян Темелакиев по повод готвените протести на полицаите, съобщи Нова ТВ.

Според него е необходимо увеличение на бюджета на ведомството, което да позволи изплащане на по-високи трудови възнаграждения. Това обаче може да стане само с решение на правителството.

 "Всички чакаме актуализацията на бюджета. Казвам, че е възможно да има повече пари, но не мога да се ангажирам от кога и с колко процента ще бъде увеличението", заяви Темелакиев.

По думите му има неща, които в рамките на министерството не могат да се решат. „По отношение на планираните реформи – процесът върви много ритмично и една голяма част от ангажиментите вече са изпълнени. Със синдикатите – социалният контакт не е прекъсван. Провеждаме срещи, на които обсъждаме всички проблеми”, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не говорите с цифри?Един пенсиониран чантаджия назначен на длъжност държавен служител първа степен взима около 2400лв. + 900лв. пенсия, ако е бил първа категория труд.Заплатата на един младши полицай е около 1500лв. което е 2х по-малко...Има пари в МВР, достатъчно са - просто не са правилно разпределени...
25
1
 
3
 
! Отговори
123 преди 1 година
Милиарди се пилеят за тия,и защо?!Битовата престъпност, наркотици,проституция, орг. престъпни групи,рекет...Всичко що е бандитизъм е в пик, **** и още пари искат.Таковайте си таковата.По - добре без тия **** .Направиха България на gta5 server.
24
0
 
0
 
! Отговори
Теди преди 1 година
Демона Николина как хвърли иконата като чист дявол
23
3
 
5
 
! Отговори
питащ преди 1 година
Никакво увеличение на некадърни бойкови последователи. Това са канцеларски плъ...хове които дори не посещават произшествия за да направят оглед, а карат пострадалия да пуска жалба в последствие. Това води до опорочаването на събиране на първоначални данни за престъплението което трябва да се направи от разследващ полицай. Но естествено той не го посещава. Това затруднява събирането на безспорни доказателства за деянието. Пиша го като потърпевш.
22
3
 
6
 
! Отговори
пасарела преди 1 година
Предложение за повишаване на заплатите на МВР : 1 Махат всички пенсионери от МВР ! 2 Намаляват 20 те заплати при пенсиониране , както на всички трудещи се на 6 ! 3 . Закриват болницата на МВР като ненужно перо в бюджета за издръжка на МВР , те не са поболни от населението !! 4 . Премахват Първа категория при пенсионироне на всички писарушки и който има звезда на пагона . Ето ти милиард !!!
21
1
 
9
 
! Отговори
Гадовете от 7-мо и преди 1 година
Гадовете от 7-мо и телефон 112 ги озапти и тогава ми говори за врели-накипели !
20
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ушев нищо не върши вдигат заплатите но всяка грешка се заплаща от ченгето махат се заплатите за пенсия . За ченге нарушило залона присъдата по 2. Такива не грамотно,не възпитати нямат място. Тест не само физически но и умствен. Ченге те удари 1г пандел и прочие
19
1
 
11
 
! Отговори
Сахар преди 1 година
Да разкарат папкаджиите, пенсионерите, корумпетата и некадърните...Пари за останалите ще има достатъчно.
18
1
 
10
 
! Отговори
И пак е малко преди 1 година
Според милионерския синдикат правителството требе всеки месец да им повишава заплатите с 20%.
17
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
25000 милиционера вместо 50000 и заплатите стават по 2. Бюджета същия! Просто е!
16
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А трябват ли ни наистина 50 000 милиционера? По малко ушеви - по-големи заплати. В моята фирма сме само 4 човека и заплатите са ни супер.
15
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой да ви е опрял пистолет в главата, че седите в МВР? Има и други работодатели в България.
14
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия продажници милиционерите никога няма да ги подкрепя за нищо. Със собствените си очи ги видях, как защитават русофилските партии и всичко свързано с Путин и Русия.
13
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали затваряхте и следяхте за ковид реда, искайте си заплатите от Кунчев и Симидчиев. Аз ако съм на хората спирам да плащам данъци и осигуровки, да си търсят парите от Импексовица и Кокорчо, *** дето не са изкарали лев през живота си и живеят от крадени и заеми на чужд гръб
12
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като не сте доволни от заплатите си, защо не напуснете, ами изнудвате? Аз като не съм доволен от нещо в работата се махам и си търся друга работа. Питам ви вие защо не напуснете??? Никой насила не ви държи.
11
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да,да...платените тpoлове сега пишат против полицаите,а после ще искат същите да им защитават правителството. МВР да излиза на протест заедно с целия народ.
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега драги фуpажки ше разберете, че парите ви идват от тези, които ги изкарват, а не от мафиоти те, които охранявате
9
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стачкааааа
8
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
айде на борсата, охраната на държавната мафия
7
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато от МВР започнат да си изкарват хляба, а не друг да им го плаща, и да си вършат работата, а не да ми бранят мафията от народната любов, тогава ще призовават за повишения