Шишков освобождава шефа на АПИ Иво Иванов

От понеделник неговата длъжност ще заеме Венцислав Ангелов
9 дек 2022 22:10, Йоана Цонева
1

Министъра на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков, считано от понеделник, 12-ти декември, освобождава от длъжност председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ Иво Иванов, съобщиха от пресслужбата на МРРБ.

За председател на УС на АПИ се назначава Венцислав Ангелов. Той е завършил Строителен техникум "Ангел Попов" - Велико Търново, специалност "Транспортно строителство". Има придобита инженерна специалност от ССВСУ-ВВИСУ "Любен Каравелов" - София, както и специалност "Стопанско управление" във ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий".

Още по темата
Ангелов е магистър - инженер от Русенски университет "Ангел Кънчев", специалност "Технология и управление на транспорта". Дипломиран инженер-магистър и от НВУ "В. Левски", със специалност "Защита на населението и инфраструктурата".

Работил е над 10 години в Областно пътно управление -В. Търново, от които последните 4 като негов директор. Венцислав Ангелов има дългогодишен опит в сферата на строителството. Работил е 4 години и във водеща пътностроителна фирма в Германия.


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
ОСНОВНА ЧИСТКА преди 1 месец
За АПИ...пълни НЕКАДЪРНИЦИ!