ДПС каза "да" на обединеното разузнаване

Шефът на новата мегаструктура няма да се назначава от президента
12 сеп 2023 17:07, Петър Бойчев
45
ДПС каза "да" на обединеното разузнаване
СНИМКА БГНЕС

ДПС подкрепя лансираната от ПП-ДБ идея за обединяването на цивилното и военното разузнаване, както и ръководителят на евентуалната мегаструктура да не се назначава от президента. Това съобщи днес в парламента депутатът от движението Делян Пеевски, предаде БНР.

"Имаме готов Закон за създаване на единна разузнавателна служба, която ще обедини Държавна агенция разузнаване и Военното разузнаване", заявяви вчера Атанас Атанасов от ПП-ДБ, председател на парламентарната комисия за специалните служби.

„Малка България има две разузнавателни служби, които често са в нездрава конкуренция и се занимават с това да се разузнават взаимно. Както навремето беше създаден единен контраразузнавателен орган и бяха обединени цивилното и военното контраразузнаване, по огледален начин трябва да бъде създадена и единна разузнавателна служба“, отбеляза Атанасов и призова да се използва опитът на Германия в тази област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: дпсразузнаванепеевски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Шефа нс - пп/дб шиши
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И какво има да разузнават....И сега аз знам, че Русия иска да ни погълне.И че Амет Доган, Бат Борко, Костадинов, Радеф за чужди посланици.
34
1
 
0
 
! Отговори
Триволта преди 7 месеца
Браво. Много вожд, малко индианец. А на военното разузнаване мястото му е в БА, а не като сега нещо нищо. Място за връзкари, както и в другите структури на пряко подчинение на министър на отбраната. Пълна реформа и в МО
33
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Политици решават за деполитизирани структури. Военното ни разузнаване е едно от най-добрите в Европа. Признато от военни от Франция, Португалия, Турция... Сега вече ще му таковаме майкята. Щом ДП се занимава с тези служби. Всичко трябва да бъде сринато дали работи не се интересува никой. Ровиха, ровиха във ВР и като не намериха нищо ще го разбият. Сменяха шефове с агенти на Посолството и пак нищо. Така че закривай!
32
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
То от ДПС разум не можеш да очакваш
31
1
 
1
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 7 месеца
То нашето разузнаване едно разузнаване... Повечето там са копейки набутани от ДС. От Радев по заповед на Решетников. Голяма чистка трябва там.
30
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Този се успокои и пак започна да наддава килограми..
29
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
САЩ има 10 служби и са на президента.
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Продажници, национални предатели, фашисти.
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Алоо, фейк нюз редакцията от Сорос - имате печатна грешка в заглавието бе!? Мисля, че сте искали да напишете: Посолството каза "да" на обединеното разузнаване, което да им служи за маша?
26
0
 
5
 
! Отговори
Американ преди 7 месеца
Тия подкопават президентството заради техни моментни мутренски/чужди интереси, искат "вся власть в советов" по комунистически маниер.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
В крайна сметка правителството на ПП и ГЕРБ с ДПС все някога ще падне и не може президента да махне хората им до следващото правителство на ГЕРБ и ДПС със следващия политически месия (не знам откъде ще го изкопаят този път).
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нека пръв ръководител на новата служба бъде господин Делян Пеевски. В крайна сметка в момента е важно да има стабилно правителство. Радев управлява със служебните си правителства три години и всички виждаме резултата. Пандемията, разбитите магистрали, земетресението в Турция, войната в Украйна, не ни приемат в Шенген, а сега и наводнението на Арапя. Можем заедно да оправим нещата. Василев, Петков, А. Петров, Лена Бориславова, Делян Пеевски, Борисов, Къро, нуждаем се от вас!
23
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
До Рендету В интерес на мутрите на Пеески и на Турция.
22
1
 
7
 
! Отговори
Рендету преди 7 месеца
Навсякъде по света Военното разузнаване и Контра-разузнаване е отделно от Гражданското разузнаване! Защо ДПС гласува "ЗА" е ясно за всички, Въпросът, защо Българските Политици унищожават държавните ни разузнавателни служби и в чий интерес остава открит!!!!!!
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
"ДПС подкрепя лансираната от ПП-ДБ идея за обединяването на цивилното и военното разузнаване," - По модел на Сталин - централизирано, леснонза управление. Не ти тябва да ги мислиш много хора.
20
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Важното е чорапа да няма думата в службите.
19
0
 
2
 
! Отговори
Така много по-лесно преди 7 месеца
желана информация ще стига до нашите съюзници от Турция.Те няма да имат нуждата от агенти във всяка наша структура,а само един от обединената агенция ще ги осветлява по въпросите,които ги интересуват.Аналогично и с нашите неприятели от Русия(формулировката неприятелска държава е тяхна).Лошото и по двете направления е, че много агенти ще останат без хонорар,един централен ще им изяжда хляба(по-скоро черния хайвер).И това ще става на държавно ниво(то и сега е така).Тайни нямаме.
18
1
 
5
 
! Отговори
Anonim преди 7 месеца
Как ще ги обедините бе,ало. Това са различни разузнавания .говорили ви нещо: военно- цивилно и скакво се занимават. Унищожихте,продадохте България.
17
3
 
3
 
! Отговори
Разведчик преди 7 месеца
А какво стана със задържаните шпиони работили в полза "родину"? Ни вопъл, ни стон. Дори Чорапец замълча и се ослуша, като пръцнал в автобус.