Вижте пълен запис от срещата на властта с енергетиците

Тя предизвика много полемики
19

Срещата между изпълнителната власт и депутати от една страна, и протестиращите енергетици от друга, предизвика много полемики.

Преговорите преди два дни продължиха над седем часа, депутати пускаха излъчвания на живо, въпреки, че срещата беше закрита.

Днес от Министерския съвет публикуваха запис на всичко, което се е случило по време на тежките преговори. Въпреки декларациите за постигнато съгласие, протестите продължават и днес, като единствено АМ "Струма" бе освободена от недоволните енергетици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: преговориЕнергетици
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 6 месеца
Спирайте тока,иначе ще седите до 2024 там,само така ще ви чуят
14
0
 
0
 
! Отговори
Fena преди 6 месеца
Мишoka Денков така и не отговори на важния въпрос: "Защо в последния момент се приеха тези планове? И защо на тъмно?
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Искам режим на тока от 10 до 16 часа. Ще пазя природата.
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Истината е че няма кой да купува ток въглешните централи защото става много скъп." - Става, защото някой реши, че ще го товари с такси за парникови емисии ...
11
4
 
2
 
! Отговори
Копачо преди 6 месеца
Аз ще си копам въглища да гори и да се тровим. Баааал съм ти 150 хиляди и пенсия, аз искам да си копаааам
10
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Всички на блокадите на Ст Загора и Гурково!
9
3
 
8
 
! Отговори
за Витков преди 6 месеца
Откровенно продажно и долно поведение на синдикалистите
8
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 6Денков дали осъзнава, че всеки един ден в който има блокади бизнеса и хората губят милиони, толкова ли е некадърен да не може поне да договори да паднат блокадите?/Той им даде отговор .Истината е че няма кой да купува ток въглешните централи защото става много скъп.А енергетици и миньори са свикнали да са на държавна хранилка цял живот.Време е да си ходят
7
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Някъв вика било нечовешко да се карали енергетиците да се преквалифицират.Що за глупост ?На коя работа ти гарантират работа 20 години ?На коя работа ти дават от 100 до 150К като напускаш?На коя работа ти обещават нова работа като те съкратят?От къде на къде ше блокираш ти цялата държава?Що за наглост ?То бива бива наглост ама тия са наглеци на наглеците.Най накрая с цялата си наглост викат били протестирали те заради народа.
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Денков дали осъзнава, че всеки един ден в който има блокади бизнеса и хората губят милиони, толкова ли е некадърен да не може поне да договори да паднат блокадите?
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 3 - И аз. Смешно ми е, когато видя човек в костюм, дето си личи, че никога не го е носил и не е свикнал да носи такива костюми, ама за интервюто се е барнал, като мъжко жиголо за първата си гей оргия.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 1 - Магнитски релано не значи нищо и е просот удобен инстурмент, да се помага на наши хора, когато имат нужда. За съжаление, той е много по-адеквватен в промити нации или поне нации, на които им пука. В България, повечето просто няма каацитета, даже и да бъдат промити, а всички ждаме, колко ни пука. Няма ли пари, не можеш ни накара и да станем, па ако ще и къщата да гори.
3
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Денков не ги отрази дори и отиде в Испания.Синдикатите си знаят работата от едно време, не случайно при Костов бяха подкупени и досега предават бедните хорица.Гледам наплив на костовисти по медиите как обясняват колко евтино ни било да няма бг енергетика.Скъпо било на костовистите да има хора и то работещи из Бг.
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Другари пролетари, на Гьобелс Денков не му трябва ток и парно, защото няма да има народ, който да ги използва! Продали са ви всички за пушечно месо на Украйна и ще закрият цялата държава! Присъединете се към славната Червена армия на пролетариата и накажете тези луди академици и нацисти! Изгорете капиталистите в тецовете, вместо въглища!
1
6
 
28
 
! Отговори
Мерси,ама... преди 6 месеца
Лееекинко закъсняхте,за кой ли път с новината,щото е неполиткоретно и спонсора ще ви се скара... Ениуей,видяхме записа и най-вече лъсна истината,че ДъПъСъ и Пеефффски управлява държавата,а СЬсел Денк0ФФ е само една секретарка на Пеефффски и чинно си записва и изпълнява нарежданията!Срам и позор! Тоя т0лст0л06 е в списъка Магнитски,поставен от "нашите американски приятели",което явно не значи нищо,щом цената е унищожаването на България!А платените от Посолството ми$$ирки тъжно мълчат и преглъщат!