УниКредит Булбанк – Най-добра банка в България за 2015

От началото на годината това е трето престижно отличие
Спонсорирано съдържание | 13 мар 2015 14:48,
 УниКредит Булбанк – Най-добра банка в България за 2015

УниКредит Булбанк спечели приза „Най-добра банка в България за 2015“ от международното финансово издание Global Finance. Проучването на престижното списание включва 21 държави от 4 континента. 

Критериите, по които се определят победителите по страни са: финансови показатели, обхват на предоставяни услуги, значими иновации, клиентско обслужване, технологични нововъведения и др. За още по-голяма точност на резултатите, в проучването е включена и анкета сред корпоративната читатели на изданието.

„В контекста на променящите се регулации, банковият сектор работи в различна среда в сравнение с преди няколко години. Затова днес можем да поздравим и да благодарим на банките в региона, които се адаптират бързо към новата реалност и успяват да продължават да работят в полза на клиента“, коментира Джоузеф Джарапуто, издател на Global Finance.

УниКредит Булбанк печели наградата „Най-добра банка в България“ на престижното международно издание за 10-а поредна година. Global Finance определя водещите банки за региона сред анализатори, висши мениджъри и експерти за 22-ри път. Подробните резултати от проучването ще бъдат обявени в майския брой на изданието.

От началото на годината УниКредит Булбанк бе отличена като: Най-добра банка за търговско финансиране в България от Global Finance и Euromoney. Водещата европейска банкова група спечели и наградата за Най-добра банка за частно банкиране в Централна и Източна Европа за 2015 г. на Global Finance.

УниКредит Булбанк е най-голямата българска банка с активи над 13.9 млрд. лева към септември 2014 г. Банката обслужва над един милион граждани и домакинства, частни клиенти, малки и средни предприятия, големи местни и международни компании и др.

УниКредит Булбанк е една от най-добрите банки на пазара по оперативна ефективност и финансова стабилност. Общата капиталова адекватност на банката е много висока: 21.7%, значително над минималните изисквания от 12% на централната банка.

УниКредит Булбанк е лидер на пазара по развитие и внедряване на иновации с положително влияние за клиентите и за местните общности. В края на миналата година УниКредит Булбанк откри първия в България Международен център. Той комбинира иновативен подход, дигитална среда и голям набор от услуги с висока добавена стойност за настоящи и бъдещи международни клиенти на банката.

Друг значим международно признат проект на банката в сферата на новите технологии е откриването на първия Филиал на бъдещето за региона на Централна и Източна Европа.


Още по темата: УниКредит Булбанк
Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации