B&O PLAY– кристален звук и дизайн, вдъхновен от дълбините на океана

Новата колекция е вдъхновена от цветовете на морето
Спонсорирано съдържание | 15 мар 2018 12:06, Боряна Павлова
B&O PLAY– кристален звук и дизайн, вдъхновен от дълбините на океана
Снимка: Bang&Olufsen

Bang&Olufsen посреща пролетта с новата свежа колекция SS18 на B&O PLAY, вдъхновена от океана. Гамата продукти ще бъдат представени на 15 март в Копенхаген, а най-големите фенове на датската звукотехнологична компания ще могат да ги открият още на същия ден в шоурума на В&O в София. 

Колекцията SS18 включва слушалките Beoplay H4 и изключително стилните и компактни тонклолони Beoplay A1 и Beoplay P2. Това, което отличава новата пролетно-лятна колекция на B&O Play, са нежните нюанси на морските цветове, в които са обагрени продуктите, като ги прави перфектното допълнение за крайбрежна разходка. Стилната сезонна палитра от нюанси включва цвят алое, стоманено синьо, имитиращо тъмния тюркоазен нюанс на океана нощем, и синьо-зелено. 

Слушалките и тонколоните от B&O Play са създадени специално за любители на изчистения, но стилен дизайн, които обичат да пътуват с малко багаж и да се наслаждават на свободни движения. Beoplay H4 сa изработени по дизайн на Якоб Вагнер и благодарение на новата морска колекция се предлагат в преливащи се цветове алое и стоманено синьо. Те се предлагат в шоурума на Bang&Olufsen в София за 599 лева.

Част от новата колекция на B&O PLAY е и преносимата мини-тонколона Beoplay P2 с функции за интелигентно свързване, която се активира само с докосване или разклащане. Тонколоната е изключително компактна и се събира лесно в чанта или джоб и е перфектният придружител на всеки пътешественик. Beoplay P2 е създадена по дизайн на Сесили Манц в цвят синьо-зелено и е на цена от 339 лева.

B&O PLAY– кристален звук и дизайн, вдъхновен от дълбините на океана
Снимка: Bang&Olufsen

Последна, но не и на последно място, е новата преносима Bluetooth тонколона Beoplay A1, която притежава блестящи звукови характеристики и следва стилния и изчистен дизайн на Сесили Манц. Обагрена в цвят алое и стоманено синьо, Beoplay A1 може да бъде закупена на цена от 495 лева.

Повече информация за най-новата сезонна колекция на известната датска звукотехнологична компания Bang&Olufsen можете да откриете на сайта на B&O Play: www.beoplay.com, както и на уебсайта на марката в България: www.beostores.bg


Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации