Късметлия спечели 200 000 лева от играта "Еврошанс"

Печалбата се пада в пункт на "Евробет" в село Мост
Обновена: 9 яну 2020 11:05 | 9 яну 2020 10:05, Боряна Павлова
Късметлия спечели 200 000 лева от играта "Еврошанс"

Запознайте се с Билял Яхяоглу, който спечели впечатляващата сума от 200 000 лева в играта "Еврошанс"!

Знаменателното събитие се случва навръх Йордановден в една от най-късметлийските точки на "Евробет" – родопското село Мост.

39-годишният Билял се  отбива в местния пункт на "Евробет" с някакво "шесто чувство". Той има странното усещане, че точно днес ще спечели. И решава да пробва късмета си с талон в играта "Еврошанс". Залага на 10 случайно избрани числа, които 5 минути по-късно му носят шестцифреното щастие.

"В първия момент, когато всички 10 числа се появиха на монитора, направо полудях и буквално онемях от вълнение. Няколко пъти проверявах талона, за да се убедя в печалбата си.", разказва с радост Билял.

Щастливецът завършва висшето си образование в чужбина, където живее дълги години, но силната връзка със семейството и родното му място се оказват притегателната сила, която го връща отново в България.

И сега, години по-късно, той има шанса да държи в ръцете си чек на "Еврошанс", на който е изписана сумата от 200 000 лева.

 "Пожелавам на всички да изпитат подобна тръпка и дори да ме задминат с по-големи успехи. На играчите на "Евробет" желая най-много здраве и късмет!", завършва щастливият Билял.

Тегленията на играта "Еврошанс" можете да следите в пунктовете на "Евробет" и на eurobet.bg. Забавлявайте се и с мобилното приложение, което можете да свалите от този ЛИНК.


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации