Нова услуга в България прави революция във финансите, клиентите сами определят колко да заплащат

Понякога революцията започва от нещо малко - като една смела мечта, променяща света
Спонсорирано съдържание | Обновена: 7 сеп 2021 09:20 | 7 сеп 2021 09:20, Александър Попов
Нова услуга в България прави революция във финансите, клиентите сами определят колко да заплащат

Запознайте се с Violeta – новата и уникална за пазара ни услуга, която предоставя на потребителите възможност да ползват свободно пари преди деня за заплата, без за това да дължат такси или допълнителна комисионна. Удовлетворените от обслужването клиенти сами ще правят избора дали да оставят сума като комплимент към екипа или не. Те определят и размера на комплимента. Звучи невероятно, нали? Но именно това е символът на Violeta – бъдещето, което не е нужно да чакаме, защото то е тук днес. То е Violeta!

Violeta е онова усещане за свобода, независимост и щипка щурост. Онова, което те кара да излезеш от зоната си на комфорт, но затова пък резултатът е винаги впечатляващ и трансформиращ.

Живей по своя ритъм, онзи който те прави уникален и неповторим, точно каквато е и Violeta. Искаш нещо сега – добре! С Violeta можеш да го имаш веднага. От теб е смелостта, от Violeta е възможността.

В същността си Violeta е алтернатива на тегленето на пари от кредитна карта или на бързите заеми до заплата. С нея не чакаш онова прословуто 1-во, 5-о или 10-о число, на което пристига чаканият фиш за заплата. Клиентите на услугата могат да се възползват от суми до 3 000 лв. и да върнат парите до 10 дни, като за това не заплащат нищо или оставят само малка сума по своя преценка като комплимент, ако са удовлетворени от обслужването. Услугата е уникална и с това, че одобрен веднъж, човек може многократно в рамките на 1 календарна година да усвоява пари при тези условия.

И защото знаем, че за да бъде в крак с твоя ритъм, трябва да е финтех, Violeta е напълно дигитализирана и се предлага изцяло онлайн.

„Работим усилено всеки ден. Не е ли редно да имаме и достъп до пари, които реално си изработваме, всеки ден. С Violeta всеки ще има възможността да инвестира в себе си днес, за да води по-добър живот още днес, а не утре.“, коментира маркетинг мениджърът на Violeta Марина Михайлова.

Несъмнено и екипът на Violeta вярва в свободата на личния избор, в това, че ако искаш, трябва да го направиш. Затова са предвидили и ситуациите, в които потребителите ще искат да ползват усвоените пари за по-дълъг срок от 10 дни. Тези клиенти имат свободата да ползват парите за толкова дни, колкото са им необходими в рамките на една година, като ще заплащат минимално оскъпяване само за дните и реално използваната сума.

Запознай се с Violeta на www.violeta.bg

*Violeta се предхожда винаги от комплексна оценка на кредитоспособността


Още по темата: Violeta
Още от

Спонсорирани публикации