MyKi Spot – гарантираното спокойствие за всички стопани

Спонсорирано съдържание | 30 юни 2022 09:00, Красимир Ангелов
MyKi Spot – гарантираното спокойствие за всички стопани

 Според много проучвания домашните любимци помагат на емоционалното и физическо здраве на своите стопани заради специалната връзка, която се създава чрез ежедневно полаганите грижи в отглеждането на домашния любимец. Без значение дали става въпрос за големите шумни градове или за спокойствието и простора на провинцията, кучето остава един от най-желаните четириноги другари от малки и големи.

Заедно с грижите за домашния любимец идва и загрижеността, а оттам и притеснението, сравнимо с това, което изпитваме към сигурността на член от семейството ни. Известни са не малко случаи на изгубени домашни любимци, а в летните месеци молбите за помощ в намирането на изгубени кучета или котки в групите за споделяне на информация в социалните мрежи рязко се увеличават.  Но това далеч не означава, че трябва да се лишавате от летни приключения и игри с кучето си.

Именно затова в разгара на лятото е важно да сме наясно колко опасности може да крият летните приключения и без да се лишаваме от тях да бъдем отговорни. Добрата новина е, че има отговор за притесненията на стопаните!

MyKi Spot – гарантираното спокойствие за всички стопани

Без значение дали става въпрос за разходка в планината или почивка на морето с техния верен приятел, стопаните могат да се доверят на тракера за домашни любимци MyKi Spot. Закачен на каишката на вашия домашен любимец, тракерът използва комбинация от технологиите GPS, A-GPS, Wi-Fi и LBS, за да осигури максимална точност при определяне местоположението на вашия домашен любимец, което може да следите през безплатното мобилно приложение MyKi Spot.

Може да изберете любимите ви места за разходки (до 5км) и да ги настроите като „безопасна зона“. Така ще може да пуснете четириногия си приятел на свободна разходка, а в случай, че реши да излезе от зададената зона, приложението ще ви сигнализира. Представете си колко по-приятно би било да седнете на някоя пейка и да поговорите с ваши приятели, докато домашния ви любимец обикаля около вас самостоятелно, без да трябва да насочвате цялото си внимание към него.

За да бъдат вечерните разходки още по-лесни и неангажиращи, тракерът за домашни любимци MyKi Spot е снабден със светлинна сигнализация. А за съвместните ви игри, MyKi Spot позволява дистанционни звукови сигнали, които могат да бъдат използвани за дресировка на кучето за различни команди. Допълнително, в приложението може да следите данните за физическата активност на кучето си и да получавате редовна статистика.

Важно е да зачитаме нуждите на нашите четириноги другари. С MyKi Spot давате необходимата на всяко животно свобода, без да се притеснявате от риска да избяга. Доверете се на тракера и изградете още по-здрава връзка с вашия домашен любимец, който на първо място е ваш приятел. Лятото тепърва започва и приключенията не са за изпускане, особено когато мислите само за приятната и забавна част. Освен всичко това, устройството поддържа още два режима на работа, като проследяване на активи и SOS бутон, с които можете да се запознаете тук.


Спонсорирани публикации