Крие ли се Владимир Путин в бункер заради COVID-19?

Президентът на Русия ще прекара празниците с близките си
13 дек 2020 19:30, Нели Христова
87
Крие ли се Владимир Путин в бункер заради COVID-19?
Снимка: БГНЕС

Прессекретарят на руския президент съобщи по телевизия "Россия 1", че по традиция държавният глава Владимир Путин ще посрещне Нова година с роднини и близки.

Песков каза, че не знае къде Путин ще посрещне новата 2021 г., но се надява, че по време на празниците президентът ще успее "да си поеме дъх", защото той никога не си почива пълноценно, предава БТА.

Руската агенция "Интерфакс" съобщи, като се позова на излъчения по "Россия 1" филм "Опасен вирус. Първата година", че по време на пандемията Путин живее и работи в резиденцията си в Ново Огарьово. Песков опроверга слуховете, че Путин ръководи страната от бункер.

По-рано в интернет се появи информация за Светлана Кривоногих, за която в мрежата се твърди, че е близка приятелка на Путин. Автори на журналистическо разследване съобщиха, че в началото на 21-и век Кривоногих е придобила няколко големи компании, включително банка "Россия". Освен това е собственичка на скикурорта "Игора" в Ленинградска област, както и на "Ленинград център" в Петербург.

Говорителят на Кремъл нарече тази информация "пълна глупост".

Песков разкри още, че Путин редовно си прави тест за COVID-19.

Интерфакс предаде, че през юни е станало известно, че в резиденцията на Путин е изграден специален тунел, в който всеки преминаващ бива дезинфекциран. Това става с използването на система, разработена от фирма в руския град Пенза.

В затвореното пространство се разпръсква дезинфекционен разтвор. Той попада върху всички открити участъци от тялото и по дрехите не преминаващия човек, като го обгръща с облак от фини водни частици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лилипутин е много страхлив и комплексиран. Скрил се е като мишок под земята.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДруго си е викаш ПИК и Блиц..ХАХАХАХА
62
2
 
19
 
! Отговори
вова късия преди 3 години
има по-големи проблеми от Covid-19........след 38 дни идва Байдън.......Джо Байдън....честита Коледа.
61
1
 
6
 
! Отговори
ТАМАРА ИВАНВНА преди 3 години
КИТАЙСКАТА Е ПО ДОБРА ОТ СПУТНИК НО Е ПРИТЕСНЕН ДА НЕ МУ СЕ ДРЬПНАТ ОЧИТЕ..ЩЕ ИЗЧАКА ТУРСКИТЕ ДРОНОВЕ ДА МУ ДОСТАВЯТ НЕЩО ИСТИНСКО АЗИАТСКО
60
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЩо не си боцне един Спутник и да си ***?Байдън ше му го боцне!
59
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименВсе пак руската раса е същата,като шведската.да, шведите дълго време са се опитвали да ги облагородят, явно неуспещно.
58
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що не си боцне един Спутник и да си ***? Това е най-хубавата ваксина в света! Бивш и ставаш Батман форевър
57
2
 
11
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Естествено, че Хаяско I-ви ще се крие.Мил му е животът!Тъкмо прокара закон, че той и близките му са над закона, и някакъв безмозъчен вирус, който си няма представа колко велик е Путин, да вземе да му види сметката...
56
9
 
4
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До анонимен 61,И как по точно със шорошкия си мозък стигна до това заключение? Да не би защото Русия е страната, в която най-много хора живеят в територии с неблагоприятен за живот и стопанска дейност климат ли?
55
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин се крие в няколко бункера идентично оборудвани за да изглеждат като един по телевизията. Целта е неговите многобройни врагове на изток и запад да не знаят в кой бункер се укрива руския вожд. Тактиката е взета от вожда на либийските племена Кадафи, който разпъваше по няколко палатки на резлични места и никой не знаеше в коя палатка се намира. Много хитро, нали. Жалко че накрая втикнаха дулото на златния му пистолет в *** на Кадафи.
54
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Москва е един от най-скъпите градове за живеене и има над 12 милиона жители. Асен Генов и подобните им едва ли могат да отидат до там с центовете за тролене от американската фонданция
53
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко странно...от снимката се вижда голяма прилика с Грета Тунберг . Все пак руската раса е същата,като шведската.
52
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От един век Русия /СССР е най-противната държава в света.И като им го кажеш рипат троловете им като убоденни с карфица на онуй място.
51
2
 
14
 
! Отговори
Крие се и още как... преди 3 години
... се крие, лично съм виждал бункера на Путин, даже, за да няма грешка - отгоре на бункера е написано "Бункер за криене на Путин от ковид-19"!
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама как така, да не е пасувал на руската ваксина? Ааа...
49
9
 
8
 
! Отговори
Митко-любопитко преди 3 години
Това нещо като контрапункт на "Крие ли се Боко тиквата в джип заради народната любов" - ли е ?!Щото Путин има развита и втора сигнална система , за разлина от нашия !Въобще има ли геребераст с развита втора сигнална система ( мислене ) ?!Пардон, имат една-единствена мисъл и тя е КРАДЕНЕ !
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
45 в хага в момента са американските приятелчета на клинтън косовският "президент" и "премиер" същото очаква и укрофашугите и вече има дело. Колкото до руските власти, конституцията на РФ стои по-високо и нищо не можеш освен да цивриш заклинания.
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото е, че и да го ***пак ще дойде подобен КГБистки
46
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашите русофили трябва да бъдат изпратени в Сибир при китайците. То там вече руснаци почти няма. Тъкмо ще си се съберат както си се обичат много с китайци и руснаци.А ние най-после ще се отървем.
45
3
 
4
 
! Отговори
нато, чао! преди 3 години
Йенс Столтенберг е норвежки политик от Работническата партия (Arbeiderparti).Между 1985 и 1989 г. е председател на младежката организация на Работническата партия (Arbeidernes Ungdomsfylking, AUF), както и заместник-председател на младежкото крило на Социалистическия интернационал.Столтенберг отново поема премиерския пост, начело на коалиция с Партия на центъра и Социалистическата лява партия.На 28 март 2014 г. Съветът на НАТО го избира за генерален секретар на НАТО.