В реч на Байдън Путин стана Клутин, а ескалацията - ваксинация

Американският президент произнесе реч за отношенията с Русия
16 апр 2021 14:01, Елка Василева
106
В реч на Байдън Путин стана Клутин, а ескалацията - ваксинация
Снимка: БГНЕС

Американският президент Джо Байдън, произнасяйки реч за външната политика на САЩ спрямо Русия в Белия дом, направи грешка при произнасянето на фамилията на руския лидер Владимир Путин, но веднага се поправи, предаде ТАСС.

"Дадох ясен сигнал на президента Клутин ... Путин, че Съединените щати са непоколебими в подкрепата за своите съюзници и партньори в Европа", каза Байдън.

Още по темата

Минути преди това американският лидер, който често прави грешки в речите си, почти обърка думите "ескалация" и "ваксинация".

"Съединените щати не се канят да започват цикъл на ваксина…. ескалация /на отношенията/ и конфликт с Русия“, каза Байдън.

Въпреки факта, че много президенти се отличаваха с двусмислени изявления, Байдън изпреварва мнозина с неволни грешки - веднъж той се нарече "гаф машина". На пресконференция през март той нарече Камала Харис президент на САЩ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
0
 
1
 
! Отговори
Бай Дън преди 2 години
Ваксинацията на напрежението е много опасно нещо !
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво значи " ... почти обърка ... " ? Нещо като "Малко бременна"?
85
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деменцията и атеросклерозата не прощават на никой!
84
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Преди 2000 г. Исус Христос донесъл спасение на целия свят. Възникнало християнството. Но евреите не приемат Христос и Новия завет. Евреите искат да изградят Третия храм в град Йерусалим. В този храм като цар ще седне новият световен месия. Но за православните християни и мюсюлманите този нов еврейски "месия", който ще стои в Третия Храм ще бъде Антихриста. Те са против това. За евреите, за Запада, за измамените протестантски и евангелски църкви този "месия" ще е истински.Политиката е религия...
83
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А така да ваксинира - украинаИ като намери - клутин да му наложи санкции
82
1
 
1
 
! Отговори
Fafla kukuruku преди 3 години
S techen schokolad
81
1
 
16
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Лекарите го наричат Научно - Дименсия в Напреднала Фаза ,Дано някой ден , вместо копчето на дистанционно за телевизор , да не натисне без да иска - копчето на ядрените ракети ,Че вече не знае какво говори и какви ги вършиХА-ХА-ХА-ХААААААААААХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
80
0
 
7
 
! Отговори
Клутин преди 3 години
.... ша *** гази "гаф машина" . Оле майкооо ....п.с. Аз съм сигурен че тоя дядо дори би пуснал и ракети към Русия .... ако успее да си спомни къде сме на картата .
79
4
 
3
 
! Отговори
Лумпен със сърце преди 3 години
Всеки ден четем глупости и война няма. Впрочем няма и да има. Само русофилите и русофобите ви правят на клоуни и събират информация за вас, а вие доброволно си я давате в платформи като тази.СССР КОЙ го унищожи ? ДА НЕ Е САЩ ? Всички знаят, че комунистите си го направиха и в България и къде ли не в блока. Ако си мислите, че ще има война - лъжете се. Ония от ООН не спят при такива ситуации.(Конспиративна теория)
78
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЩатите ще се оправят, ще го сменят лесно, Рашата да му мисли, там са пожизнени.Ама наистина ли ? А защо тоя старец с деменция , затруднени движения и още 50 други старчески болести е президент а не пенсионер ? С какво е полезен някой който не помни имената и лижцата на собствените си деца и внуци ? Пожизнен несменяем политик ..... я ама то точно като в Рашата . А ?
77
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щатите ще се оправят, ще го сменят лесно, Рашата да му мисли, там са пожизнени.
76
0
 
17
 
! Отговори
До дедо Ташунко преди 3 години
Не виждате ли ,че кукловодите си експериментират.Сигурно се хващат на бас,пиейки си уискито в елитните клубове-например-,,Дали не сложим за президент чернокож?"Или -,,Какво ще кажеж,да опитаме ли с някой сенилен старчок" Само Тръмп им обърка сметките за малко, но пък го побъркаха с медийни и всякакви атаки до последният ден като президент.Сигурно понякога се шегуват ,че биха могли и магаре или плашило да сложат за президент, като убедят американците да гласуват
75
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Килър + Путин = Клутин !
74
1
 
4
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Ами то с тази ваксинация и съответната й ескалация ни побъркаха!!Аз сънувам цели нощи, че съм на протест срещу носене на маски.
73
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мата ХариС, скоро ще бъде наистина президент.
72
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Език мой - враг мой.Но не е само езика.... Чудя се за какво му е на Путин да си говори с такъв
71
3
 
22
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
До анонимен 31 До ОбективноОбективно Клутин е пътник.От 20 години тpoловете като теб пишат, че другарят Путин бил пътник, заминавал си бил, властта му се клатела и свършвала, а Той управлява Русия вече 21 години, 3 месеца и 16 дни.Да ни е жив и здрав още толкова да управлява, а вие си пишете глупости в Интернет :)
70
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дори парите на Шорош за *** са безсилни да покрият простотиите на ферментиралия старик.
69
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли още някой, който да мисли, че Байдън управлява САЩ? Не забравяйте, че тази мисъл спада към конспирациите т.е. ако мислите, че Байдън е просто кукла на конци, тогава вие сте конспиратор и вярвате, че има таен заговор между хора, които са си поставили президент, който да изпълнява командите им. Ако е така, тогава не забравяйте, че е много по-лесно да си поставиш твой човек за директор в основните медии по света и те да твърдят каквото им наредиш, отколкото да "назначиш" президентна САЩ...
68
3
 
23
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
Отдавна не е добре с акъла това старче. Толкова ли бе трудно 330 милиона американци да изкарат нормални кандидати за президент? А Байдън иска да бъде президент 2 мандата. Това е чисто старческо слабоумие.