Шолц ще бъде тестван при визитата му в Москва от германец

Макрон също отказа тест от руснаци, за да не остани ДНК материал
Обновена: 15 фев 2022 16:54 | 15 фев 2022 11:23, Елка Василева
4
 Шолц ще бъде тестван при визитата му в Москва от германец
Снимка: архив, БГНЕС

Лекар от посолството на Германия в Москва ще тества за COVID германския канцлер Олаф Шолц при визитата му в руската столица, предаде Ройтерс, като се позова на източник от германското правителство.

Още по темата

Шолц ще бъде тестванq преди да се срещне с руския президент Владимир Путин.

Германският канцлер пристигна днес на посещение в Русия, за да допринесе за намирането на дипломатическо решение на кризата около Украйна.

PCR тестът ще бъде направен още на борда на самолета, съобщи източникът на Ройтерс. Той добави, че германската страна е предложила на руските власти да изпратят свой представител, който да наблюдава теста.

При посещението си в Русия миналата седмица френският президент Еманюел Макрон също отказа да му бъде направен тест за коронавирус от руски лекари, за да не се сдобие Русия с негов ДНК материал, казаха пред Ройтерс два източника от неговото обкръжение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Поп Грую преди 2 години
Тези лeшпери си счупиха краката да се мазнят на Путин. А най-приятната гледка беше, когато Путин натика в миша дупка хер канцлера с фактите за Косово! Хер канцлерът доста неловко си въртеше очичките и се молеше по-бързо да се маха, че знае ли каква гавра му е приготвил Путин? Ще има и втори тур, когато Лавров го набара. След 2-3 години Щолц може и да придобие дресировката на фрау Меркел и да се прави на глух.
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Макрон отказа тест от руснаци и поради тази причина седя на края на 6-метровата маса.
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз не искам да ме тестват като ходя в Германия и Франция, за да не остани мой ДНК материал у тях, ама кой ме пита мен?! За тях може изключение, но за мен не може, на това еУропата му казва върховенство на закона и заради това ни наказва, да не сме в Шенген.