Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи

Путин знае как да ръководи държавата, заяви той
17 май 2022 13:00, Нели Христова
316
Песков: Всичко ще бъде наред – Русия ще победи
Снимка: БГНЕС

Прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков е убеден, че "всичко ще бъде наред" – Русия ще победи и ще постигне всички цели, които си е поставила.

"Убедени сме, че всичко ще бъде наред, убедени сме, че ще победим и ще постигнем всички набелязани цели", каза той по време на лекция в рамките на образователния маратон на общество "Знание".

Говорителят на Кремъл подчерта, че президентът на Русия Владимир Путин знае накъде води държавата и обърна внимание, че е налице политически консенсус и изключително висока подкрепа за държавния глава.

"Цялата страна го подкрепя. Убеден съм, че вие също го подкрепяте. Подкрепят го младите хора, подкрепят го всички поколения в нашата страна", отбеляза Песков.

"Ние ще постигнем целите си, а вие ще живеете по-добре и вашата сигурност ще бъде приоритет", заключи той.


316
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да победят ли ? Те загубиха със започването. Каквото и територии да спечелят, загубиха пред лицето на човещината.
260
3
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Щом почнаха да се успокояват и надъхват, значи работите наистина вървят зле за Русия. Благодарим им за потвърждението, че и на украинската пропаганда не може да се вярва.
259
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той и Хитлер така казваше....
258
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И аз не вярвах, но нещата отиват към украинска победа.
257
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Злото е САЩ и колективният запад. Русия е длъжна да победи, за да освободи света от западната тирания и извращения на либерастите, сороспиите и гейтаците. И защо да го има света, ако Русия няма да я има? Топол "М" и край с гадовете от САЩ! Най-мръсен и гаден народ са американците и живи да изгорят ще им е малко. Само Русия може за ги ликвидира до един!
256
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако Русия победи, значи света няма да го има, значи злото е победило!
255
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Русия вече е победила! Край с излаза на Украйна на море. Тя и Украйна след време няма да се нарича така. Тази територия е руска и ще бъде върната на Русия с оръжие, след като изедниците бандеровци не разбират от добро. Учудваща е добротата та Путин, пощадявайки извергите, които се предадоха "побеждавайки"! Вместо да ги съсекат кадировци на място след като излязоха като плъхове от подземията, руснаците ги огкараха в болници да ги лекуват. За такива гадове трябва жестока смърт и то на място.
254
5
 
4
 
! Отговори
Маг Минчо преди 1 месец
На хокей.. Може би?
253
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Военнопрестъпниците Путин и обкръжението му, ще бъдат съдени на международен трибунал. Ще бъдат наказани от свободния свят, или този свят няма да го има вече.
252
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе с едно изречение: Путин върна Русия във времената на Сталин! Да, на Сталин, даже при Хрущов и Брежнев беше по-хубаво!
251
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
вие долуподписаните не знаете и не познавате рус народ песков е прав народа ни в рус подкрепят путин уважаван и обичан е.народа ни има всичко изобилно сме богати нема какво да се кривите душите бг народ това го знае много добре които са учили или бяха в командировка.магазините ни има всичко долара и еврото падат .съжелявам много че нема да имате рустур вашият кирил петков и ифн.слуби са виновни много плювате на нас руснаците
250
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЗАЩО НЯМА СТАТИИ ЗА ТОВА, ЧЕ СЛЕД ИЗТЕГЛЯНЕТО НА ЗАПАДНИТЕ КОМПАНИИ ОТ РУСИЯ, НИКОЙ НЕ ЗАПАЗВА ЗАКРИТИТЕ РАБОТНИ МЕСТА? ЗАЩО НЕ СЕ ПИШЕ ЗА МАСОВАТА БЕЗРАБОТИЦА ТАМ? ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ, ЧЕ В РУСИЯ НЯМА ПОМОЩИ ЗА БЕЗРАБОТНИ? С ПЕНСИИ ПО СТАРОСТ РАЗПОЛАГАТ САМО БИВШИТЕ ВОЕННИ И МИЛИЦИОНЕРИ, А В РАЙОНИТЕ ПРОЦЪФТЯВА НАТУРАЛНОТО СТОПАНСТВО. В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ИМА ОГРАНИЧЕНИЯ ЗА ХР. ПРОДУКТИ И КУПОНИ. А, РУСНАЦИТЕ, КОЕ ОТ ТОВА ЩЕ БЪДЕ НАРЕД? :) И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СИ ГО ВКА.Р.ВАТЕ.
249
5
 
13
 
! Отговори
Шариков, П. П. преди 1 месец
Нищо не се разбира, съвсем по руски: кого, кога и как ще победи Русия, какво ще е наред? Остава само подозрението, че засега няма победа и нищо не е наред. Не са наред и др. Копейкин, и другите руски агенти в България; изглежда московлукът е нещо като психосоматично заболяване, за което няма лечение...
248
8
 
12
 
! Отговори
Изперкали преди 1 месец
Цялата хунта в Кремъл - всичко е по план
247
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези паткани още си мислят, че са някакъв фактор. Целият свят ги изолира, а те ще победят, ааа самодостатъчни са си, ще правят отново москвичи и възраждат пионерите..... Живи дс ги оплакваш
246
10
 
21
 
! Отговори
Мужик преди 1 месец
Да, ще победи когато ми цъфнат налъмите!
245
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лайковете във форума ги слагате според каквото ви се иска а не според реалностите. Повечето коментиращи са платени сорросоиди. Не платените нямаме никакъв шанс.
244
34
 
9
 
! Отговори
Теодоро преди 1 месец
СЛАВА НА РУСИЯ И НЕЙНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ПУТИН.
243
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Лъжа...Запада и Северна Америка колко народи са ограбили и избили индианците ами войната във Виетнам. Какво търсеха САЩ във Виетнам или в Корея или в Лаос или в Камбоджа/Кампучия. Ами в малка Югославия. Ами в Ирак и Кувейт. Кажи и нещо за американците. САЩ водят войни където си искат да не е за черни очи. За заграбване на богатства и експлоатиране на народи.
242
9
 
9
 
! Отговори
ПИТАТ ХОРАТА: преди 1 месец
ПЕСКОВ: "Владимир Путин знае накъде води държавата..". БРАВО. КОЙ ЩЕ Я ДОВЪРШИ ВОЙНАТА С УКРАЙНА? НА КАКВА ЦЕНА?