Зеленски: Трябва да спрем руските танкове да стигнат до Варшава или Прага

Украинският президент поиска от Европа още оръжия
6 окт 2022 22:40, Анисия Иванова
190
Зеленски: Трябва да спрем руските танкове да стигнат до Варшава или Прага
Снимка: БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски поиска днес от европейските лидери оръжия, за да попречи на руските танкове да стигнат до Варшава или Прага, предаде Франс прес.

Зеленски направи това изявление седем месеца след като руските сили нахлуха в Украйна.

"Трябва да накажем агресора", заяви той посредством видеоконферентна връзка с 44-имата европейски лидери, които се събраха в Прага за първа среща на Европейската политическа общност.

"Тази война трябва да бъде спечелена сега, за да не може руският флот да блокира останалите пристанища в Черно море, Средиземно море или всяко друго море. За да не могат руските танкове да напреднат към Варшава или Прага", подчерта украинският лидер, цитиран от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
4
 
0
 
! Отговори
Пешев преди 1 година
Те нямат потенциал за повече..
152
3
 
3
 
! Отговори
джо преди 1 година
Стига статии с този жалък клоун. Ако беше малко куражлия да насмете нацистката ***,сега нямаше да дрънка врели - некипели. Когато безпрекословно изпълняваш командите на американските господари, няма да се оплакваш за последствията с които се зблъскваш... Каквото си надробил, това ще сърбаш.
151
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що не стиснат ръцете не мога да разбера какво толкова отбраняват. Взели им някаква част от територията.И какво като са част от Русия станали.По-добре ли е да продължават да умират хора заради его и идеали.Майката по щастлива ли ще е че някоя от тези територии продължава да е Украинска след като смисалът на живота и е умрял в опит да я върне или пази.
150
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АБЕ ЗЕЛЬОНИЧЪК ОЩЕ ЛИ НЕ СИ СТИГНАЛ ДО ВЛАДИВОСТОК,ЗА КАКВА ПРАГА И ВАРШАВА БЪЛНУВАШ?!!
149
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой ще си кажат: Много фантазира този. Обаче след като видях какво се реши да направи Путин, дори и такива фантазии, които приказва Зеленски не ми се струват съвсем нереални в днешни дни. Лудите диктатори могат да измислят каква ли не глупост. Включително и използването на ядрено оръжие.
148
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами спирай ги, бе.. Кой ти пречи...
147
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ало зеления клоун , агресора да не се окажеш ти. Войските ти имат наказателни роти , които стрелят по отстъпващите украинци. Вчера са застреляли 16 украинци в освободено от вас село, явно са били етнически руснаци.Не спирате да стреляте по цивилни къщи. Ама това го правите от 2014. И знаеш ли защо Елон Мъск е най - богатият на планетата и създава нови продукти и пише история. Знаеш ли? Но вие го нарекохте марсианец и го пратихте ***. Мъск вижда неща, дето дрогирана ти глава никога няма да види
146
5
 
17
 
! Отговори
Да преговарят за мир преди 1 година
Украйна не може да спечели война с Русия, каквато и помощ да получи от САЩ и сателитите им. Това, което не е ясно е, кога ще завърши войната. Да му мислят украинците. Колкото по-рано Киев започне преговори за мир, толкова по-малко ще загуби Украйна.
145
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Арести...Май в това има някаква везможна истина..
144
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има ли поне един човек който агенциите са го питали дали ще гласува например. Аз не познавам такъв човек но ни натрапват някакви проучвания на общественото мнение.
143
2
 
13
 
! Отговори
баце преди 1 година
Марионетка. Този ще го трепят като куче. Дали ще са рашките или украинците, все тая. Ако избяга от украйна ще го оправят нечии служби.
142
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха.. Нали руснаците бягаха а окрите вече били стигнали руската граница, бе пидалино..... Или пак излъгахте..
141
5
 
14
 
! Отговори
Европа преди 1 година
Стига сте ни занимавали с брътвежите на този продажник
140
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Зеления трябва да смени доставчика на дрога - пак е предрусал и вижда еднорози ;)
139
5
 
9
 
! Отговори
Арести за подставени преди 1 година
Подставени на власт в Киев след окупацията на Украйна/без КРИм / 2014 се ползват за блокиране на братските връзки с останалата част на Русия.. Вместо внимателни преговори за гаранция на сигурноста нагли Рекламирани широко преговори за чужни анти руски военни и ядрени бази в окупирана Украйна>Пратиха 60 000 армия да убива руско говорящи в ИСточна Украйна.. Подставвни на власт в КРемъл чужди диверсанти се ползват за ограбване на Русия от 1991 сега нанасят непоправими щети на Украйна и Русия НАГЛО
138
9
 
8
 
! Отговори
Do 160 преди 1 година
За какво аз да съм уплашен? Да се плашат пияните путинисти дет ги могилизурат пардон мобилизират.
137
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ... Мислиш ли? Или си много уплашен!
136
16
 
9
 
! Отговори
... преди 1 година
Копейките са се активизирали рано сутрин, явно за рождения си ден джуджето е пуснал бонус по някоя копейка. А междувременно армията му продължава да бяга от току що анексираните територии. Даже вече и руските пропагандисти в националните им телевизии реват, че губят, само наще рубладжии още не искат да го повярват.
135
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обдолютен олиго френ е тоя. Никаква политика спрямо Русия и се правеше на отворен през всичките тези години и сега невинни хора умират от двете страни заради тези ч и ф у т и. Между другото Байдън е зиониста и го е заявявал публично. Вижте го в YouTube. Такива изчадия не ми ги хвалете че се борят за свобода. Същите зиониста дадоха пари на Ленин(пак и брат по майчина линия както и Сталин и Путин) и го пратиха да прави революция в Русия.
134
11
 
20
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
никакви танкове няма да спреш какви танкове бъл-нува болният ти мозък когаще седнете на масата на преговори и да говорите за мир а не за оръжие русияви чака вече 8 месеца да се вземете в ръце и да прекратите смъртта и от дветестрани спри да просиш оръжие и установете мир межд три бунал за тебе и кликатав бункера