Руски хакери свалиха сайта на ДА "Разузнаване"

Атаката отново е дело на групировката "Килнет"
5 ное 2022 22:40, Анисия Иванова
169
Руски хакери свалиха сайта на ДА "Разузнаване"
Снимка: Pixabay

На датата, на която Русия отбелязва Деня на военното разузнаване, хакери от групировката "Килнет" атакуваха и свалиха сайта на българската Държавна агенция "Разузнаване".

Още по темата


Свалени бяха и сайтовете на разузнавателните служби на Полша, Естония, Румъния и Молдова. Русия обяви България и останалите държави за неприятелски.

Миналия месец същата групировка атакува сайтовете на българското президентство, МВР и още няколко институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОЧЕТОХ ЗАГЛАВИЕТО ВИ ЩРАКНАХ В ГУГЪЛ "ДАР" И ЗА 3 СЕКУНДИ МИ ГО ИЗКАРА - НЯМА КИЛЪРИ, НЯМА НА КИЛЪРИТЕ БАБАТА !!...
113
2
 
15
 
! Отговори
Ненаивен преди 1 година
И най-тъжното е, че по-голямата част от тълпата е толкова тъъпа, че вярва и на пропагандата, и на мита, че тя управлява. Демократично :) Докато елитите си гледат живота, крадат на поразия и пращат хора и оръжие да воюват за още разграбване на ресурси по цял свят. Колониите и кръстоносните походи са били същото, само с друга идеология. Сега убиването и разграбването е в името на "демокрацията", и иддиотите вярват в това така, както едно време в инквизицията или в чистата раса на Хитлер
112
2
 
15
 
! Отговори
Ненаивен преди 1 година
До Петров - Демокрацията, синко, в древна Гърция може да я търсиш! :) Нали знаеш, както понякога като ти продават нещо, то може да не се окаже баш това, за което си го купил, ама вече си дал парите и нямаш право на глас... Демокрацията би означавала всички важни решения да се взимат с референдум, а кой ни е питал дали искаме нато, вредни за нас санкции, да пращаме оръжие и още куп други неща. Няма демокрация, има власт, която манипулира народа с идеята, че управлява, за да е кротък
111
19
 
7
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Даже Путин вече не вярва в победата. Русия е близо до пълен нокаут. Спомнете си какво стана в Либия и други държави. САЩ създадоха Путин и САЩ ще го унищожат.
110
13
 
4
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Това е защото България вече скъса с Русия. Отмъщават си защото сме вече на страната на демокрацията и зарязахме Русия в Средновековието.
109
19
 
5
 
! Отговори
знам само че преди 1 година
Зеленски го хакна на Путин ха ха ха
108
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Важното е да не ударят Замундата,че отде ще пиратстваме филмчета.
107
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Все четем и пишем и все сто коментара. Що тъй.
106
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските хакери хакнали бг разузнаване.Такова няма !
105
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз ако съм на Килнет, че чарджа по 2000 евро, да пусна в Телеграм груптие си, че съм ханкал, какво ми кажете, че съм хакнал, даже ще и пигна адресите 2-3 пъти.
104
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Нямало опасност да ти хакнат банковата сметка!?!" - Да, нямаше. Знам, че за много от вас е невалидна критика, но при цялото технологично развитие и прочие, не е ли малко смешно, как 15 годишни могат да секнат цяла една банка с 500 клона?
103
5
 
0
 
! Отговори
11 преди 1 година
До БРАТЯ ОСВОБОДИТЕЛИ ---- Нищо не ти се разбира, бе бахур!
102
1
 
14
 
! Отговори
Iordan Ivanov GEOLOG преди 1 година
Нагли престъпници на власт в София ограбиха няколко хиляди милиона живи кървави лева от НАй ограбения народ в Европа БЪлгарскяи за тн"Електронно правителство"..АНАТЕМА НА терористите на власт в София..Крадат милиарди през бюджета по отработени схеми през ДОКАЗAНО ПРЕСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА>НЯМА Пари за раждане и отглеждане на деца .над 1 000 000 нямаме никакви доходи..над 78 % нямат пари за нормален живот IOв България..
101
7
 
4
 
! Отговори
руски виц преди 1 година
руските хакери хванали компютърни мишки с капан за мишки..ха.ха.ха
100
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 111 - Много си хитър, но разлиакта е, че ако някой разкире руски хакер, може само да се бара по ташките. То има и много българи, дето може да правят поразии, ама 95% има шанс, че след седмица-две, ще влязат качулките с вратата у тях. А и ... не ти тряъбва някаква велика система, че да "хакваш". Това не са ти филмите.
99
2
 
6
 
! Отговори
смешен Щирлиц преди 1 година
Руската хакерска група "Килнет" е атакувала и сайта на Разузнаването у нас (ДАР). За това съобщиха самите хакери в канала си в Телеграм....>Добре че Килнет се похвалиха че са хакнали мекъв сайт.И медиите да го раздуят.Иначе никой нямаше и да разбере.Русия е виновна по дифолт.
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видеото яко пречи да се отвори статията за гСъбев.
97
8
 
5
 
! Отговори
аналогов хакер преди 1 година
тва руски хакери ми звучи като руски рокери, руски металисти, руски каубой, руски мускетари..ха.ха.хаРуските хакери са аналогови и могат само да задръстят някоя мрежа и тоалетната щото обисрались..фх.ха.ха.ха<
96
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руските и българските хакери да се заемат с укро Пропагандата която върви със страшна сила в световен мащаб и промива ума и сърцето на хората. Хора бдете. Утре ще бъде късно. Осъзнайте се. Лъжат ви много яко ви клатят. Вземете се в ръце. Не давайте оръжия на укри те САЩ нищо няма да ви даде и вие ще се оголите ! Ще станете лесна плячка на нациска Украйна !!! И от вътре и от вън впревзема Украинизация тече в Беге !
95
3
 
6
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Когато си неспособен да създадеш, рушиш от злоба и завист! Присъщо на нацията!&#8313;