Бойко "изчисти" София, заяде Сергей за страната

Борисов: "И днес ген. Гурко би предпочел преспите на Стара планина, пред непочистените пътища на страната"
4 яну 2008 13:52,
98
Бойко "изчисти" София, заяде Сергей за страната
Снимка: БГНЕС
„На генерал Гурко му е било по-лесно да премине Стара планина, отколкото сега да се стигне до София, каза Бойко Борисов.

Кметът подчерта, че ако днес генерал Гурко трябваше да стигне в София, за да освободи България от турско робство, той щеше пак да предпочете да премине през 3 метровите преспи на Стара планина, вместо да използва националната пътна мрежа за поддържането на която отговаря премиерът.

Столичният кмет подчерта, че за разлика от страната София е изчистена и е в много добър вид при минус 15 градуса.

Борисов изтъкна, че премиерът е дезертирал и затова състоянието на пътищата от републиканската мрежа, за които той отговаря не е добро.

„Нормално е премиерът да се обади на кметовете и да ги попита от какво имат нужда, а аз вече трети ден не мога да го видя“, допълни той.


98
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
nqma преди 14 години
Пред домовете е чисто, но Бат Бойко изхвърли снега от улиците на тротоара... Това ако е умно...
96
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 14 години
Кога ли българина ще прогледне.......
95
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
НИЩО НЕ Е ИЗЧИСТИЛ ТОЯ МУТРАГЕН - САМО ОБИКАЛЯ КАМЕРИТЕ ДА СНИМАТ НОВАТА МУ ШАПКА - НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ ОТ МНОГОБРОЙНИТЕ МУ ПиАр-и, че с нея прилича на ***, пардон на ПРЕЗЕРВАТИВ
94
0
 
0
 
! Отговори
Tokushukai преди 14 години
Столичният кмет подчерта, че за разлика от страната София е изчистена и е в много добър вид при минус 15 градуса.E-e-eх Бойко....
93
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
но ББ пак си намери оправдание и извинение...друг виновен бе..
92
0
 
0
 
! Отговори
jesi преди 14 години
А бе, хора!!! Не разбрахте ли, че делото за спасяване на давещите се е дело на самите давещи се. Стига сте очаквали помощи оттук - оттам. Тоя виновен, оня виновен... Я взимайте лопатите, метлите, и т.н. и се залавяйте да си почистите пред домовете. Какво от това, че сега те са п-етажни блокове?!?! Или чакате Народното събрание да приеме закон за глоба за непочистени площи, да се създаде комисия или комитет, а може би, дори министерство по почистването??? Що не? Изберете ме за министър :)))
91
0
 
0
 
! Отговори
кун4ев преди 14 години
вода4ите на троината коалициа да емигрират заштото гневат на хората ще ги размаже ! бат боико може да има кусури , но се старае , а премиера нехае ! а турската *** емел етем въобщте иа няма ! де я ? хората искат да я набу4ат на кол крадлата недоносена ! правителствениа елит е октопод ж сносни костюми !!! да размажем октопода !!!
90
0
 
0
 
! Отговори
шампион преди 14 години
и тогава да намира кусури на другите
89
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
свалете си червените очила бе к.....................сти
88
0
 
0
 
! Отговори
Честен човек преди 14 години
Няма да ви агитирам за или против Бойко, само ви моля да видите написаното на следния интернет-адрес: http://***.bezhaberie.com/pismo1.php Прочетете и дано ви стане ясно кой какъв е! Благодаря предварително!
87
0
 
0
 
! Отговори
Nikcho преди 14 години
Бойко Борисов ритнал един кон по топките и от тогава конят е жираф.....:):):)
86
0
 
0
 
! Отговори
Згрижен преди 14 години
Нема такива глурави коментари.Не че Бойко е перфектен или най-добър,но за момента той е най-доброто с което разполага страната като парламентарен електорат. Що се отнася до Сергейчо:Бойко не казва Сергей да чести града а националните шосета и международните такива,защото точно това влиза в работата на червея Станишко. А Вие мързелите дето хънкат и мънкат,ми вземете лопатата и си почистете пред входовете,как очаквате снегорин да мине по третоарите и малките квартални улици???
85
0
 
0
 
! Отговори
MIlena преди 14 години
Ne moga d arazbera kato vsichki protestirat srestu Bojko Borisov, zasto syvsem naskoro go preizbraha za kmet?
84
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ами изчистете се :)
83
0
 
0
 
! Отговори
феа преди 14 години
А на нас ни остава да се изчистим от Бойко и Сергейчо !
82
0
 
0
 
! Отговори
Nikcho преди 14 години
Къде е изчистена София бе!?!?! Тоя в коя София живее!? От 02.01 не съм виждал машини за почистване на пътищата!!! Нали щяха 250 машини да има ида ги видим!?!? Само се чуди как да се появи в новините тоя калтак
81
0
 
0
 
! Отговори
антибойко преди 14 години
Дори злорадствам, че този зелник борисов още веднъж доказа своята пълна некомпетентност и шизофренично поведение Според мен с изявленията и действията си той се компрометира достатъчно Н Е К А Д Ъ Р Н И К О - ОТИВАЙ СИ !!
80
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Светланче, а бе да ти кажа ... щот стана въпрос за хленчене ... ами я поразгледай форумчето. Всеки хленчи че нещо не му било наред ама колко са се хванали да си почистят пред собствения вход? А ти почисти ли го? Ех дребни душички, мишленца мамини, колко сте пъргави с пръстите от кочинката ... :)
79
0
 
0
 
! Отговори
Светлана преди 14 години
Браво бе, мутрата Бойко бил любовта и упованието на народа???? Ако е така, аз искам да си остана недолюбена и без упование в нищо на този свят. По-добре така отколкото тоя мутро-*** да ми е любовта и упованието. И тва ми било мъж... *** само се излага и хленчи! Ако бяха като него мъжете повече, сигурно щях да умра девствена!
78
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Щото като се *** много смърди