Пускат Централната баня на концесия

Според проекта на Столичната община, концесионерът трябва да предлага СПА процедури, а допълнителните екстри са фризьорство и козметика
26 май 2008 14:53,
7
Пускат Централната баня на концесия
Снимка: Булфото

Столичният общински съвет ще открие процедура за предоставяне на концесия за Централна минерална баня, която е публична общинска собственост.

Концесията е за 25 години, като от бъдещият концесионер се изисква реконструкция, пристрояване и преустройство на северното крило на банята и на част от източното крило.

Минималното годишно концесионно възнаграждение, което се предлага от общината е 400 000 лева, считано от датата на влизането на обекта в експлоатация.

Минималните изисквани инвестиции за строителство до въвеждане на обекта в експлоатация са 7,3 млн. лева, а максималният срок за изпълнение на строителните работи е три години.

Според проекта на общината, концесионерът трябва да предлага задължителни услуги: водолечение и СПА процедури с минерална вода и ресторантьорство.

Допълнителните услуги, които могат да се извършват в обекта са фризьорски и козметични, организиране на културни мероприятия и фитнес-услуги.


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.