Пускат Централната баня на концесия

Според проекта на Столичната община, концесионерът трябва да предлага СПА процедури, а допълнителните екстри са фризьорство и козметика
26 май 2008 14:53,
7
Пускат Централната баня на концесия
Снимка: Булфото

Столичният общински съвет ще открие процедура за предоставяне на концесия за Централна минерална баня, която е публична общинска собственост.

Концесията е за 25 години, като от бъдещият концесионер се изисква реконструкция, пристрояване и преустройство на северното крило на банята и на част от източното крило.

Минималното годишно концесионно възнаграждение, което се предлага от общината е 400 000 лева, считано от датата на влизането на обекта в експлоатация.

Минималните изисквани инвестиции за строителство до въвеждане на обекта в експлоатация са 7,3 млн. лева, а максималният срок за изпълнение на строителните работи е три години.

Според проекта на общината, концесионерът трябва да предлага задължителни услуги: водолечение и СПА процедури с минерална вода и ресторантьорство.

Допълнителните услуги, които могат да се извършват в обекта са фризьорски и козметични, организиране на културни мероприятия и фитнес-услуги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
maya преди 15 години
Super,no dali shte bude po djoba na vseki
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
най-после да се предложи нещо смислено за този архитектурен паметник и забележителност на София. Жалкото е, че сградата е в окаяно състояние благодарение на Софиянски. Всеки път като мина от там и го споменувам, не с добро.Дано не спечели някоя нашенска партийна фирма, че ще съсипе пак всичко и цените ще са до небесата, че искат веднага да печелят от въздуха и от водата.Иначе това си е страхотно богатство за столицата и голяма атракция - за повече инфо виж баните в Будапеща, Карлови Вари и хамамите в Истанбул
4
0
 
0
 
! Отговори
кмета преди 15 години
Нека да си я върнат в стария вид ,т.е. градска баня и пристигащите на Централна гара и автогара да бъдат задължени първо да минат оттам и телякът да им удари по една кесия, че града вече мирише отвсякъде на бунище
3
0
 
0
 
! Отговори
bla преди 15 години
Че кой ще го вземе за музей, след като искат от него 7млн инвестиции?!
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
noviq razvlekatelen centar za pederasite :))
1
0
 
0
 
! Отговори
истината преди 15 години
хайде вместо музей спа център и ресторант. Голяма мутра е този борисов, но това си заслужаваме