Промени в движението в София заради Левски-ЦСКА

Срещата е днес от 16,15 часа
15
Промени в движението в София заради Левски-ЦСКА
Снимка: Булфото, архив

Въвежда се временна организация на движението заради футболната среща Левски-ЦСКА, която ще се състои на Националния стадион "Васил Левски" днес от 16,15 часа, съобщават  от Столичната община.

Забранява се престоят и паркирането на превозни средства от 8.00 ч. днес до приключването на мача по алеите около стадион "Васил Левски".

От 14.00 ч. до 18.00 ч. се забранява престоят и паркирането на моста пред стадион "Васил Левски"; на ул. "Ген. Гурко" - между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски",  от страната на градината при Паметника на Съветската армия.

От 15.00 ч. до приключването на футболната среща само при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР може да се забрани влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на автобусите на градския транспорт, по ул. "Ген. Гурко" - между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" - между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх"; бул. "Драган Цанков" - между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "П.К. Яворов".

От 15.00 ч. до приключването на мача автобусите по линията "75" ще се движат само до Военната академия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
Оставете "феновете" да се избият едни други, че да могат нормалните хора да отидат на футболен мач с жените и децата си като на празник, като преди много го, като истински запаляьнковци. И полицията , понеже "не ги знае" кои са" ултрасите", отива да ги варди!? А че стрина я крадат по 10 пъти за девет дена нея защо да я вардят, пък и не знаят от кого!?!?
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Папата да беше дошъл, по малко тревоги щеше да има. Да спират с тов ''дерби'' веднъж за винаги! Побойници заради, които страда цяла София!
10
1
 
4
 
! Отговори
Олимпия Х 2 преди 10 години
Всички европейски и азиатски отбори се надяват на среще със синият отбор през втората половина на месец юли. Сините са желан и обичан отбор.
9
1
 
4
 
! Отговори
DA преди 10 години
ЗАРАДИ ТИЯ СЕЛЯЦИ ЩЕ СМЕНЯТ ДВИЖЕНИЕТО-АБЕ ЖИВЕЙТЕ СИ В СЕЛОТО СОФИЯ И СИ ГЛЕДАЙТЕ СКАПАНИЯ "ФУТБОЛ"!
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И да падат, и да бият в Подуене ще се напият.Подуене+криминалният контингет на Люлин = неудачници и комплексари, силни в групи и пияни.
7
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Без Пламен Илиев не струвате нищо!!!
6
4
 
2
 
! Отговори
Ivan преди 10 години
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ ЛЯЛЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЯЛЛ !!!!!
5
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Лестки и Цуцака- вечното комунистическо дерби.
4
4
 
8
 
! Отговори
kokalala преди 10 години
Левски:ЦСКА=***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
6
 
13
 
! Отговори
Стамат преди 10 години
Този "футболен" двубой трябва да се играе някъде извън населено място, а агитките да бъдат пребиване преди мача от жандармерийски части, като се използва сълзотворен газ и гумени куршуми. Да се наказат жандармеристи, които не са счупили поне ръка на член на агитката. Цял град става заложник на ***, чието единствено "забавление" е да се бият преди, по време и след "футболна" среща. Същото важи и за всички други агитки, заради които нормални хора не ходят по стадионите.
2
5
 
5
 
! Отговори
Доколенков преди 10 години
До АнонименМоже и 7:2
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
LEVSKI - CSK 4:1