Спират водата по бул. "Васил Левски" в София в понеделник

Това се нагала заради подмяна на спирателен кран
16 яну 2015 16:34, Екип на Dnes.bg
0
Спират водата по бул. "Васил Левски" в София в понеделник
Снимка: архив, Reuters

На 19 януари 2015 г. (понеделник), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Васил Левски”, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Васил Левски” от ул. „Аксаков” до ул. „Иван Вазов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хаджи Димитър” на ъгъла с бул. „Васил Левски ”.

На 19 януари 2015 г. (понеделник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Сливница“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района:
ул. „Ангиста” от бул. „Васил Левски” до ул. „Георги Сава Раковски".

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангиста” на ъгъла с ул. „Чумерна“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 121210700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx . “Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари