Вижте къде няма да има вода на 23 април в София

Ще се извършват ремонтни дейности
21 апр 2015 16:00,
0

На 23 април 2015 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Дрянавски манастир“ , кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Летоструй“, ул. „Рилска обител“, ул. „Стоян Попов“, ул. „Източна тангента“, бул. „Ботевградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дряновски манастир“ ъгъла с ул. „Саранци“.

На 23 април 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна и монтаж на спирателни кранове на ул. 357 кв. „Модерно предградие“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стефан Дуньов“,ул. „Справедливост“,ул. „Връх Манчо“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Справедливост“ ъгъла с ул. 367.

На 23 април 2015 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на водомери на ул. „Алеко Константинов“ и ул. „Асен Разцветников“, гр. Банкя кв. „Михайлово“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Ручей“, по ул. „Алеко Константинов“ от ул. „Гоце Делчев“ до ул. „Ручей“; ул. „Китката“, ул. „Асен Разцветников“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Алеко Константинов“ ъгъла с ул. „Гоце Делчев“; ул. „Китката“ ъгъла с ул. „Асен Разцветников“.

На 23 април 2015 г. (четвъртък), във връзка с монтаж на тротоарен спирателен кран на ул. 2, местност „Смреката“ с. Герман, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: местност „Смреката“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 2-ра №26.

На 23 април 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Парцалев“, кв. „Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Парцалев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Парцалев“ №18.

На 23 април 2015 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Манастирска“, с. Челопечене , се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Манастирска“, ул. „Войнишка чешма“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Манастирска“ъгъла с  ул. „Войнишка чешма“.

На 23 април 2015 г. (четвъртък), във връзка с прекъсване на уличен водопровод на ул. „Козяк“, кв. „Хладилника“ , се налага спиране на водоподаването от 9:30  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Козяк“ от бул. „Никола Й. Вапцаров“ до ул. „Люботрън“; по ул. „Беломорски проход“ от ул. „Козяк“ до ул. „Кап. Тодор Ночев“, ул. „Св. Осий Кордобски“;

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козяк“ пред Посолство на Америка“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари