Къде спира водата в столицата в понеделник

"Софийска вода” ще извършва ремонти
22 май 2015 16:12, Анисия Иванова
0
Къде спира водата в столицата в понеделник
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 25 май, понеделник, съобщиха от дружеството.

Във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Св. Георги Победоносец“, кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на "Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Възраждане“, ул. „Кремиковска“, ул. „Светлина“, ул. „Св. Георги Победоносец“, ул. „Пробуда“, ул. „Хаджи Димитър“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Св. Георги Победоносец“ и ъгъла с ул. „Пролет“.

Във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение до бл. 2Е, жк. „Гоце Делчев“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бл. 2Е, бл. 4Е. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Генерал Кирил Ботев“ пред бл. 2Е.

Заради връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Дъб“, с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Дъб“, по ул. „Кория“ от ул. „Дъб“ до ул. „Ясен“, ул. „Бор“ - по ул. „Ясен“ от ул. „Дъб“ до ул. „Липа“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Дъб“ при параклиса.

Също в понеделник във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Летоструй“, кв. „Васил Левски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Летоструй“ - от бул. „Ботевградско шосе“ до ул. „Генерал Инзов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй“№111.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Несебър“, кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Несебър“ - от ул. „Суходолска“ до бул. „Възкресение“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Несебър“ - ъгъла с бул. „Възкресение“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Богомил“, Център, се налага спиране на водоподаването от 11:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи по ул. „Поп Богомил“ - от ул. „Будапеща“ до ул. „Георги Сава Раковски“, по ул. „Будапеща“ - от бул. „Сливница“ до ул. „Св. Св. Кирил и Методий“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Будапеща“ и ъгъла с ул. „Поп Богомил“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Слатинска река“, жк. „Слатина“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Нектар“ и ул. „Слатинска река“ №12, №14. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Нектар“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
 


0
Още по темата: спиране на водата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари