Кои столични квартали ще са без вода в сряда

Причината са ремонтни дейности
Обновена: 27 юли 2015 15:51 | 27 юли 2015 15:51, Анисия Иванова
2
Кои столични квартали ще са без вода в сряда
Снимка: "Софийска вода"

"Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата в сряда, 29 юли, съобщиха от водното дружество.

Във връзка с подмяна на водопроводно отклонение на ул. "Богданци“, жк „Гевгелийски“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района ул. „Сава Михайлов“, ул. „Иван Карасулски“, ул. „Попчево“, ул. "Мачуково“. По време на спиране на водата и при продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Сава Михайлов“ и ъгъла с ул. „Мачуково“.

Поради направа на водопроводни връзки на ул. „Александър Стамболийски“, гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Захари Стоянов“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Родина“, ул. „Козлодуй“, ул. „Еледжик“, ул. „Александър Стамболийски“ от №91 до ул. „Христо Смирненски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Александър Стамболийски“ и ъгъла с ул. „Георги Бенковски“.

Също в сряда, във връзка с направа на водопроводни връзки на ул. „Тунджа“, гр. Банкя, кв. „Вердикал“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на кв. „Вердикал“ – ул. „Камчия“ и ул. „Тунджа“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури водоноска на адрес: ул. „Райко Даскалов“, ъгъла с ул. „Тунджа“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Еделвайс“, кв. „Кумарица“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи ул. „Иван Вазов“, ул. „Летец“, ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Искърско дефиле“, ул. „Банска“, ул. „Зенит“, ул. „Стое Джуров“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на ул. „Хаджи Димитър“ и ъгъла с ул.“Банска“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Каймакчалан“, кв. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Каймакчалан“, от ул. „Велчо Атанасов“ до ул. „Георги Пеячевич“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Каймакчалан“ ъгъла с ул. „Петър Богдан“.

Във връзка с направа на водопроводни връзки на бул. „Ботевградско шосе“, кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на бул. „Ботевградско шосе“ от моста на р. Искър до с. Долни Богров. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на бул. „Ботевградско шосе“ до магазин „Джъмбо“.

Заради подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Васил Левски“, с. Горни Богров, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи на ул. „Васил Левски“, ул. „Здравец“, ул. „Морава“, „Черковна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Горни Богров – пред 115 ОУ.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А къде е информацията за вторник, днес! Откъде аз да знам, че днес няма да има вода във Фондови жилища? И кой, извинете, ***, решава да прави планови ремонти в най-горещите дни на годината? Нима отлагането с една седмица щеше да е фатално ?Не че очаквам отговор, но бих искал да кажа на тези от Софийска вода, че не са прави, и че и майките им не са прави и така нататък...
1
0
 
0
 
! Отговори
7 преди 6 години
Едно време Тодор Живков се погрижи за Ботевград,сега Бойко Борисов се погрижи за Банкя.А какво да кажем ние с гайдите? В България комунизма не си е отишъл,а няма и такива изгледи.