Къде ще спират водата на 20 май в София?

В части от столицата ще се извършват ремонтни дейности
18 май 2016 16:14, Василия Пейчева
0
Къде ще спират водата на 20 май в София?
Снимка: Софийска вода

На 20 май 2016 г. (петък), във връзка със строително-монтажни работи на ул. „Бяла река“, в.з. „Малинова долина“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в: ул. „Клен“, ул. „Бяла река“, ул. „Трилистник“, ул. „Полски бряст“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Бяла река“, ъгъла с ул. „Рачо Петков казанджията“.

На 20 май 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на водомерен възел при бл. 92, жк „Сухата река“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 92.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: бл. 92.

На 20 май 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на водомер на ул. „Малуша“, кв. „Лозенец“,  се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 12:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Малуша“, ул. „Зелено дърво“, ул. „Университетска“, ул. „Христо Смирненски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Зелено дърво“, ъгъла с ул. „Университетска“.

На 20 май 2016 г. (петък), във връзка с монтаж на водомер при бл. 12, жк „Красна поляна“ 1, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бл. 12 (висока зона).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бл. 12.

На 20 май 2016 г. (петък), във връзка с изграждане на сградно-водопроводно отклонение на ул. „Банско шосе“, кв. „Република“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, на: ул. „Банско шосе“ №128.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Банско шосе“ №110.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари