Вижте къде няма да има вода в София на 10 ноември

Причината за спиране на водоподаването са строително-ремонтни дейности
9 ное 2017 11:16, Елка Василева
0
Вижте къде няма да има вода в София на 10 ноември
Снимка: "Софийска вода"

От 23:00 часа на 10 ноември 2017 г. (петък) до 06:00 часа на 11 ноември 2017г. (събота), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Оборище", Център  се налага спиране на водоподаването на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ от ул. „Шипка“ до ул. „Мърфи“
ул. „Оборище“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Васил Друмев“
 бул. „Мадрид“ от бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ до ул. „Алеко Константинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“ №106.

На 10 ноември 2017 г. (петък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод до бл. 168 , жк. „Света Троица“  се налага спиране на водоподаването от 00:00  до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
бл. 168, бл. 354, бл. 357, бл. 361.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес:  пред бл. 168.

На 10 ноември 2017 г. (петък), във връзка с изграждане на ново сградно водопроводно отклонение на ул. „Любляна“, кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Любляна“ от №60 до ул. „Евлия Челеби“.

 При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Любляна“ на ъгъла с ул. „Евлия Челеби“.

На 10 ноември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Цар Борис III“ , с. Казичене се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Цар Борис III“ от ул. „Христо Ботев“ до ул. „Аличо“
ул. „Пейо Яворов“ от ул. „Аличо“ до ул. „Околовръстна“
ул. „Околовръстна“ от ул. „Цар Борис III“ до ул. „Пейо Яворов“, ул. „Трети март“, ул. „Серафим Стоев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Околовръстна“ на ъгъла с  ул. „Цар Борис III“.

На 10 ноември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Богдан", вилна зона „Иваняне“  се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
Вилна зона „Иваняне“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Мусала“ №3.

На 10 ноември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на пожарни хидранти на ул. „Освобождение", жк. „Разсадника - Коньовица“  се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Освобождение", ул. „Хъшове“, ул. „Обеля“, ул. „Самодивско изворче“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Освобождение“ на ъгъла с ул. „Самодивско изворче“.

На 10 ноември 2017 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Индже войвода“ , жк. „Разсадника – Коньовица“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Индже войвода“ от ул. „Д-р Калинков“ до ул. „Три уши“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Индже войвода“ на ъгъла с  ул.“ Д-р Калинков“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари