Части от София остават без вода на 3 август

Причината са строително-ремонтни дейности
2 авг 2018 11:36, Елка Василева
0
Части от София остават без вода на 3 август
Снимка: "Софийска вода"

На 03 август 2018 г. (петък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. 646 кв. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 08:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Каменица“, ул. 646, ул. „Роза“, ул. „Димитър Шишманов“, ул. „Диамант“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 646 ъгъла с ул. „Роза“ .

На 03 август 2018 г. (петък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  на ул. „Топола“ с. Мировяне , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
по ул. „Топола“ от ул. „Сини вир“ до ул. „Мировско шосе“, ул. „Сини вир“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Топола“ ъгъла с ул. „Сини вир“.

На 03 август 2018 г. (петък), във връзка с извършване на строително-монтажни работи на ул. „Синьо лято“  вилна зона „Симеоново - Драгалевци“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Синьо лято“ и ул. „Йоасаф Бдински“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Синьо лято“ ъгъла с ул. „Йоасаф Бдински“ .

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари