Обещание: Няма нито лев за некачествен ремонт на "Графа"!

Николай Стойнев: Ремонтът продължава, не е приключил!
Обновена: 7 окт 2018 16:40 | 7 окт 2018 10:33,
91
Обещание: Няма нито лев за некачествен ремонт на "Графа"!
Снимка: Facebook

Гарантираме, че няма да бъде похарчен нито един лев за некачествена работа. Ремонтът на ул. "Граф Игнатиев" продължава и не е приключил. Това заяви зам.-председателят на Столичния общински съвет от ГЕРБ Николай Стойнев.

"Това е втората най-натоварена пешеходна улица в София. Важно е да има обществено мнение, защото то държи под напрежение всички участници в процеса. Това напрежение трябва да доведе до един качествен краен резултат и променена градска среда, каквато не е имало в този район от 40 години", каза Стойнев пред "Нова тв".

Още по темата

"Концепцията на автора не се вписва в средата. Има проблем с инвестиционния процес и с контрола", категорична бе Милка Христова, зам.-председател на СОС от БСП.

Стойнев пък отвърна, че от изпълнителя е изискано да предоставя всяка седмица информация на гражданите докъде са стигнали ремонтните работи.

"Това е тактика на политическите ни опоненти. Атаката винаги е по време на стрoежа. Към момента е трудно да се направи оценка на ремонта и да се каже, че има дефекти, защото той не е приключил", заяви Стойнев.

"Очевидно е, че има политически елемент по темата. Най-важното е ремонтът на тази зона да е публичен и да гарантираме, че няма да бъде похарчен нито един лев за некачествена работа", добави Стойнев.

Христова пък му отвърна, че "ГЕРБ направи невъзможното - обедини в протестите ляво и дясно"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още по темата: ремонтграф игнатиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
11
 
! Отговори
do 31 преди 5 години
До Калин Иванов: Изобщо не си прав. Качествените български майстори са в Германия, да им строят къщичките и вилите. И изобщо не минават никакви курсове. Който си го може си го може. А когато работата се прави, за да се изперат едни парички, резултатът е плачевен. Строителстовото и ИТ сектора са най-големите перачници в България, затова и това са единствените сфери, които процъфтяват.
42
7
 
12
 
! Отговори
Старите павета преди 5 години
Павираните улици заедно със старите но поддържани сгради правят Европа това което е. София върви в обратна посока - вади историчския си паваж от улиците и го замества с евтин циментов ***.... А паважа е ВЕЧЕН и лесен за поправка/пренареждане. Но на съвременния българин, за разлика от европееца, му липсва култура да го оцени. Графа беше застлан с павета навремето. Къде са те? БСП защо не пита за тях и защо не ги пренареждаше от време на време, когато бяха на власт? Тогава нямаше да се стигне до където се стигна! Толкова им е културата и на тях, всичко им е политика.
41
1
 
19
 
! Отговори
Старите павета преди 5 години
Не разбирам липсата на реакция срещу масовата смяна на софийските стари павета с евтини скъпи настилки? Те бяха страхотни - големи заоблени и гладки отгоре, днес никой не дяла камък по този начин! Немска фирма, казват, е купила хубавите гранитни павета от ул. Милин Камък - ако е вярно - умен ход за германците, простотия от страна на българите. Туристи ще се разхождат по покритите със софийски павета улици в западна Европа и ще се възхищават от майсторството и културата, докато новите софиянци даже не разбират че столицата им се ограбва, нито им пука.
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отчайващо е! А само преди месеци ББ обикаляше да връща емигрантите...
39
0
 
17
 
! Отговори
96836 преди 5 години
Но същата фирма да не бъде допусната до кандидатстване за слевщите 5 обществени поръчки.
38
1
 
17
 
! Отговори
az преди 5 години
А помните ли как преди няколко години обещаха да поправят Цариградско море при Орлов мост?
37
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито лев данъци няма да платя на Фандъкова и Бойко.
36
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе не знам как ще се оправят нещата (ако изобщо се оправят) в тази държава. За когото и да гласуваш - пак ще се краде и пак ще има корупция.
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не вярвам на нито една дума на нито един представител на корумпираната партия герб! Как не ги е страм, при тази бедност тотална да се отнасята така с народа си! За къде кътате, за кога и за къде крадете герберииии? Няма да ви трябват пари!
34
0
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Yea sure, такива обещания колко сме чували. Нямам търпение до дойдат изборите.
33
0
 
19
 
! Отговори
ДА ВИ преди 5 години
ВИНАГИ ВЛАСТИМАЩИТЕ СА БЪРКАЛИ В КАЦАТА С МЕДА, НО КАКТО КРАДАТ УПРАВНИЦИ ОТ ГЕРБ НАЧЕЛО БОЙКОт, НИКОГА НЕ Е БИЛО. ПРИ ГЕРБ ЛЪЖАТА И КРАЖБИТЕ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ СА ИЗДИГНАТИ В РАНГ НА ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА. И НЕ САМО ТОВА-КРАДЕ СЕ НАГЛО И ОТКРИТО И НИ КАЗВАТ:"НИЩО НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ НАПРАВИТЕ, НЕДОСЕГАЕМИ СМЕ И ЩЕ КРАДЕМ. БЕДНИТЕ ДА ГО ДУХА ТЕ!" БЕЗОБРАЗНИТЕ РЕМОНТИТЕ В СОФИЯ И ОБЛАСТНИТЕ ГРАДОВЕ Е ЧИСТА ПРОБА КРАЖБА,ПОД ЧАДЪРА НА ПРОКУРАТУРАТА,ЗАЩОТО ТАМ ВЛИЗАТ ОГРОМНИТЕ СУБСИДИИ ПОД УПРАВЛЕНИЕТО ГЕРБ
32
0
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Блажени са вярващите ...
31
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тая държава има ли обществена поръчка, която да не се дава на "наши" хора и от която да не се краде?
30
0
 
26
 
! Отговори
Калин Иванов преди 5 години
Защо не поканиха за изпълнител една немска фирма, с техни материали? Гаранция ви давам че щеше да е в пъти по евтино от тези двадесет милиона! Проблема не е само в материалите, нямаме обучени работници на ниво... в Германия всеки плочкаджия,и какъвто майстор се сетите кара аусбилдунг- 3 години обучение по специалноста и чак като вземе сертификат тогава го пускат да работи. Тук...взимат шведи за работа, прости и мързеливи. Ами какво очаквате! ГЕРБ е партия на шведите!
29
7
 
4
 
! Отговори
Суека преди 5 години
Опааа Гангам (GP GROUP HOLD) стайл ! 74 комунизъм = 74 години ГЕНОЦИД И КРАЖБИ на всеки един българин !
28
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прави се ремонтчето от Джи Пи груп. Същата тази корупционна компанийка на Влаьо Златев, либето на ББ
27
1
 
12
 
! Отговори
Селинджър от Софето преди 5 години
Що да не правят коментар? Тогава и вие няма да правите коментар за морето и другите части на България. Много ви знаят човките иначе.
26
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ша са обиждами на учител ли?Айде молим селинджъри да не правят комент на Софето.
25
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е римонтъ ощи ни е приключил, вий ко искате?Чекайте да приключи и после вече може маана да намирати.
24
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие избрахте учителка за кмет, сега сърбайте попарата