Нощи на пл. "Македония" – полицията приятелски си бъбри с травестити!

Общинар излезе с камера, пита кога СДВР ще намери решение
Обновена: 5 дек 2018 14:25 | 5 дек 2018 14:15,
107

Снимка: Николай Николов

Приятелско бъбрене между травестити и полицаи на бул. "Христо Ботев". Това заснел общинският съветник от БСП Николай Николов, след като миналата седмица обеща, че ще следи случващото се на пл. "Македония".

Тогава той се закани, че докато не бъде организирана среща между Столичната община и СДВР за проблемите в района на пл. "Македония" и бул. "Христо Ботев" той всяка вечер ще заснема случващото се и ще качва снимките в социалните мрежи. Такава среща му беше обещана в отговор на инициираната от него подписка срещу травеститите и хамалите, в която над 1000 граждани поставиха подписите си.

Още по темата

"Още през първата нощ акцията ми даде нужния снимков материал, който потвърди безпомощността на институциите", обяснява общинарят.

"В петък, 30 ноември, към 23:30 часа на бул. "Христо Ботев" се появиха двама травестита. 15 минути по-късно при тях спря полицейска кола и след кратък разговор между травеститите и представителите на полицията, патрулната кола си тръгна", обяснява Николов.

Той следил случващото се и обяснява, че двамата травестити изчезвали по пресечните улици, а по-късно се появявали, придружени от мъже. Заговаряли минаващите граждани.

"Видимо от снимките е присъствието на проституиращи и СДВР знае за тях, което опровергава твърдението на г-н Антон Златанов. Той ми беше казал в Комисията по обществен ред и сигурност, че от месеци нямало травестити на това място. Очевидно е и бездействието на полицията, чиито представители дойдоха, видяха ги, поговориха си с тях и си тръгнаха, оставяйки ги да извършват услугите си и да притесняват гражданите", възмутен е червеният общинар.

Той пита какво трябва да се случи, за да бъдат предприети мерки срещу случващото се в центъра на София.

"Очевидно е какво вършат тези хора, направил съм над 150 снимки още първата вечер, които съм готов да предоставя и на СО, и на СДВР, има гражданско недоволство, изразено в над 1000 подписа, поставял съм въпроса и в Комисията по обществен ред и сигурност, и в залата на Столичен общински съвет, където лично кметът Фандъкова пое ангажимент да търсим заедно със СДВР решение", казва Николай Николов.

"Тази безпомощност или нежелание на управляващите да се борят с беззаконието, а може би и двете, правят София най-несигурната столица в Европейския съюз", завършва песимистично общинарят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
другаря да отиде да го опъне единия а другия да снима ще увеличи подписите в подписката
74
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 75"не е ли незаконно?"Незаконно не е! Но този Николай Николов е наистина пълен/тотален идеаот!
73
0
 
2
 
! Отговори
Модерен педерал преди 5 години
Българската полиция показа че е на европейско ниво!
72
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"В петък, 30 ноември, към 23:30 часа на бул. "Христо Ботев" се появиха двама травестита. 15 минути по-късно при тях спря полицейска кола и след кратък разговор между травеститите и представителите на полицията, патрулната кола си тръгна", обяснява Николов."Просто от патрулката са спрели да застъпят нощна смяна, но колегите им от тротоара са ги отпратили.
71
2
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ТОВА НЕ Е ПЛОЩАД МАКЕДОНИЯ!!!!!КАРОЛ СЕ НАМИРА НА ПОНЕ 200 МЕТРА ОТ ПЛОЩАД МАКЕДОНИЯ !ТОВА Е НА ПОЗИТАНО КЪДЕТО СЕ ПРЕСИЧА С БУЛ.ХРИСТО БОТЕВ
70
5
 
6
 
! Отговори
... преди 5 години
Сравеститите с кой да си говорят ... освен с други травестити :D
69
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя пък *** като прави снимки си мисли че на някой му пука за него -ай да ми каже полицията какво да ги правят травеститите -не могат да ги задържат ,ако имат лични карти ,седят си на улицата и толкова ,няма закон за проституцията ,и никой съдя не би осъдил някой травестит ,а ако полицията го задържи -тях ще ги гонят за превишени правомощия . Създайте си първо закони и правила пък после изисквайте -г.н общинар !!!!!!!!!!
68
1
 
7
 
! Отговори
АfD Германия преди 5 години
"Най-несигурната столица в ЕС" ??? Г-н Николов да дойде в Берлин, може да посети и Париж, и след това да прави подобно изказване. Да оставим столиците настрани, в Германия вече всеки ден се извършват убийства от "гостите" на Меркел, тук несигурността е много по-голяма, не само в големите градове, но и в дълбоката провинция. Метастазите са се разпространили навсякъде. Трансвестити и *** на нападат никого (освен, ако клиентът им не си е платил).
67
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не е ли незаконно този николалай никой да заснема тезизи хора тайно без тяхно съгласие и защо, след като го обявява публично компетентните органи не се самосезират. не е ли бг държава която правата на хората трябва да се защитават от комуноидните шизофреници!
66
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Три в едно - полиция, сводник, проституция. Така върви и от соца.
65
2
 
6
 
! Отговори
Посетител преди 5 години
до 70 ей полицай ........ слагай роклята и отивай на работа
64
2
 
9
 
! Отговори
Посетител преди 5 години
Те са си партийка .... полицаи/травестити ..... се тая
63
1
 
11
 
! Отговори
Край преди 5 години
Е вие сериозно ли не знаете че проституция /мъжка също/, наркотици телефонни измамници и джебчии пр. се работят без знанието и закрилата на полицията.Това е наивност ако сте до 20-22г. после е глупост.
62
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво могат да направят? Да ги изгонят, защото са *** дер аси? Нали тогава пак ще пищите, че има произвол и полицейско насилие... Не е незаконно *** дер аси да дефилират в женски дрехи, незаконно е да проституират, а те в този момент не го правят... Като си видял да го правят с клиенти- звънни да ги спипат на калъп!
61
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повече ме притесняват проституиращите русофили и паметникът на националната проституция, издигнат от тях в близост до Орлов мост.
60
7
 
15
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Площад Македония не е собственост на живеещите в околността бесепари, а е собственост на всички граждани, вкл. и на травеститите. Така че този дрогар ако обича ДСЕПМ...
59
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С кметска наредба да ги локализират някъде в периферията на София, в район, през който не минават граждани, освен ако не са решили специално там да отидат.Същото да се предприеме и за жриците на древния занаят, и за мигрантите-безделници, които са или нелегално пребиваващи в България, или пък бюджетът, тоест данъкоплатецът, плаща за издръжката им над 1 000 лв месечно. Нямат работа по булеварда от "Лъвов мост" до ЦУМ и в околните преки! Това дразни работещите и изнемогващи граждани!
58
4
 
16
 
! Отговори
Чичо Тони преди 5 години
Не си "бъбрят приятелски" - пазарят се.
57
10
 
20
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Според мен този Николов от БСП е латентен хомосексуалист. Не може чак пък толкова да ти бъркат в задниka някакви травестити и да те дразнят. Има толкова много други неща с които да се захване да оправя като политик. Ето, примерно да вземе да ходи из частните фирми и да види как разни шефчета задължават работниците си да остават и работят в извънработно време, без да им се плаща това.
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията обича дарения. "ТЯ НЕ Е ЖЕНСКИЯ ПАЗАР"- цитат на полицайка от 1МВР.