Марешки провидя: Каракачанов иска повече привилегии за ромите!

Безплатна детска градина ли, защо?, питат се от "Воля"
24 фев 2019 17:00, Павел Гълъбов
73
Марешки провидя: Каракачанов иска повече привилегии за ромите!
Снимка: BulFoto

Концепцията на вицепремиера и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов за интеграция на ромите ще им даде повече привилегии. Това се посочва в коментар на лидера на партията "Воля" Веселин Марешки, разпространен от пресцентъра на политическата сила.

Още по темата


Според Марешки предвиденото в концепцията безплатно посещение на детска градина от ромските деца е допълнителна привилегия за ромското малцинство. Нима майките на другите деца не искат същото, пита лидерът на "Воля". Друга привилегия според Марешки ще е възможността държавата да купува жилища за ромите, като в определен срок те ще трябва да ги откупят. Нима бедни семейства, които не са цигани, не биха искали държавата да им даде къщи и земя, коментират от "Воля".

Марешки призовава правителството "да не се огъва пред рекета" на Красимир Каракачанов във връзка с концепцията за интеграция на ромите.


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този луд ли е или нас ни смята за луди?
47
2
 
6
 
! Отговори
Бобчо преди 1 месец
Писнало ми е някой да ми обяснява как едно нещо няма да стане!!! Постоянно се боря с подобни елементи на работа. Как пък не се хванахте веднъж всичките заедно да измислите нещо заедно и да го реализирате?! Толкова сте алчни, простии и късогледи, че дори и в краденето не ви бива.
46
1
 
9
 
! Отговори
Привилегии и бонуси, преди 1 месец
давани на ромите, създадоха само проблеми, а също така предизвикаха постоянно етническо напрежение (гнева на не-ромите) и породиха неприязън и враждебност в междуетничните отношения.
Затова е най-разумно да се приложат две профилактични мерки - задължителен труд (ако се налага и принудителен) и много строги санкции при нарушаване на законите. От всичко това ромите само ще спечелят, дори и да не им харесат мерките. Ако пък не ги приемат, всеки е свободен да се изсели зад граница.
45
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И за нищо не става !!!! От ясно по-ясно
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коректур :
Магарешки само блее ............
43
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Магарешки само бели , като коза на празни ясли и за *** не става тоя . КАРАКАЧАНОВ поне се опитва с нещо да е полезен на народа , затова и изготви концепция, която ще е валидна за всички. Само така България ще успее !!! И аз съм сигурен.
42
3
 
12
 
! Отговори
ХХХХХ преди 1 месец
Напълно подкрепям Г-н КАРАКАЧАНОВ и неговата УМНА концепция !!!! А да питам Магарешки : Къде е твойта концепция ??? покажи ти какво можеш да напишеш или си тук само да плюеш и завиждаш на Г-н КАРАКАЧАНОВ . Той поне с нещо се постара а ти не ставаш и за чех !!!! Простоват си , това е самата истина !!!
БРАВО НА Г-н КАРАКАЧАНОВ и много успехи !!!!
41
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Марешки е прав тука. Помощи, но тогава и помощи и за бг семействата , безработни и раб отници, и то по-големи помощи , защото успеха им е по-висок.
40
20
 
4
 
! Отговори
Justice Defender преди 1 месец
предлавам расистките исламксо-комунистичексо-неонацистки"привилегии" подготвяни за ромите с цел тяхното физическо униющожение чрез геноцид чре отнемането им дори на минималната социални помощи които получават за децата си, да бъдат дадени на расистките управници Каракакачанов,Марешки,Валери Сименов и др. а техните огромни заплати къщи и други привиленгии да бдъата дадени на ромите,чиито къщи те събориха, чиито предназаначени милиони помощи от ЕС за интергарция на ромите управниците присвоиха
39
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До Анонимен 35

Няма такъв закон. Има закон за обучение но ако е *** може да си остане в 1 клас и няма смисъл. Мин .заплата се държи ниска от ГЕРБ и ОП.
38
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен
До до 7

Жилищата по селата са пусти и те се настаняват спокойно. Остава само София, но е обкръжена отвсякъде от гета. Най-добре е всички да се настанят в софийска община и така и българи и роми ще вземат и помощи.
37
6
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 35 преди 1 месец
Има закон - всеки е длъжен да ходи на училище до 16 г., а там се преподава на официалния език.

Имали били право да отказват работа с ниска заплата! Никой не им пречи да учат и да добият добра професия. Ти каква позиция защитаваш? Като не му дават висока заплата, за да работи като чистач или общ работник, той - по свой каприз - да каже "Няма да работя, ще живея на гърба на данъкоплатците на соц.помощи!" От къде накъде? Никакви помощи на здрави хора, на които може да се намери работа!
36
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До до 7

Само това е изходът, да бъдат заставени да работят и да плащат от джоба си жилищата, които обитават. Изпуснем ли момента, не след дълго решението ще дойде чрез насилие. Стигне ли се до сакатлъци, за никого няма да е добре, не само за виновните, които са си навлекли справедливия гняв на градивните граждани.
Що се отнася до пестицидите и тем подобни, има световен опит в тази насока - и контрол, и санкции.
35
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До Анонимен 29

Te искст да учат ромски а не български както е по правата на човека. Имат и право да откажат робство а не работа, защото заплатите са по-ниски от помощи.
34
4
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 29 преди 1 месец
Задължение на родителите е да научат децата си на официалния език на страната, в която живеят и на който се преподава в училище!
А ти за кого си заскимтял така жално-милно? Някои не си дават труд да работят, защото се хранят наготово със соц.помощи, откъснати от залъка на данъкоплатците. И докато си мързелуват у дома, не си правят труда да научат децата си на български език.Ти предлагаш да ги възнаградим, като осигурим на децата им такова обучение, съпроводено с пълна издръжка в детската градина
33
1
 
20
 
! Отговори
Който иска преди 1 месец
да загуби предстоящите избори,
нека да внася предложения за опрощаване на неплатени от ромите сметки и наеми!

Който иска да загуби на предстоящите избори,
нека да предлага какви безплатни бонуси да им осигурим!

Който е умен и иска да спечели изборите, нека прокара в парламента закон за избирателен ценз, даващ правото на глас. Тогава 99% от ромите ще са аут и никой няма да го е грижа как да ги умилостиви, подкупвайки ги, за да спечели гласовете им.
32
3
 
28
 
! Отговори
От къде накъде, бе?! преди 1 месец
Ние работим, плащаме данъци, работим и на второ място, за да помагаме на родителите си, измъчвани от държавата с нищожни пенсии, та да има милиарди за помощи на мързеливите роми!
И накрая не можем да уредим детето си в детската градина, защото с предимство и при това БЕЗПЛАТНО там са уредени децата на ромката, която никога не е работила и няма намерение да работи, а добрува на социални помощи и храни с тях и осеменителя си, който също не ще да се труди!
31
2
 
14
 
! Отговори
Йово преди 1 месец
Добро утро!!! Някой да не си помисли че ще спрат парите на етническият електорат, идват избори. Просто ще се закрият едни програми и то шумно и на тяхно место ще се открият нови тихомълком. Електората не се пипа от 30 години няма да се пипне и сега.
30
1
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 1 месец
Не знам как трябва да е, ама не е така както се прави- ето това казва Марешки!? Нали затова сте в парламента, все мозъци събрани, седнете и го измислете как трябва да стане, но да се реши проблема. Като искате деца да се раждат, направете всички държавни детски градини безплатни. Богатите и без това не си пускат децата в такива градини. А Марешки като не може да предложи нещо полезно, поне да не пречи на другите!
29
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Реджеб Ердоган

Прав си ходжа ! Който плаща ,той поръчва музиката ! Щом ще им помагаш финансово и ще им строиш джамии в България , естествено че ще се турчеят ! В цяла западна Европа правителствата отделят средства за да интегрират малцинствата си ,а нашите правят Габровски сметки видите ли българската майка щяла да бъде ущетена ,ако 500 ромски деца в цяла България ходят безплатно на детска градина за да научат български език ! С тези Габровски сметки да видим до къде ще стигнем ?!