Жена пострада при тежко ПТП в столичния "Младост"

Камион се блъсна в няколко коли, задръстването е километрично
Обновена: 26 фев 2019 15:38 | 26 фев 2019 15:38, Петя Славова
23
Жена пострада при тежко ПТП в столичния "Младост"
Снимка: Кристиян Попов, Нова тв

Тежка катастрофа между камион и няколко леки автомобили затвори бул. "Александър Малинов" в столичния квартал "Младост", предаде Нова тв.

Пътният инцидент е станал около 13.00 часа. Тежкотоварният автомобил се удря в леките автомобили, като една от тях се забива в разделитената ограда, а от там и в кола, движеща се в насрещната лента.

При катастрофата пострадва жена, която е откарана в болница за преглед. Трафикът в този участък е много интензивен и се е обрадувало километрично задръстване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Skk преди 5 години
Да аз минах от там. Бяха се ударили, към платното за цариградско. Колат беше завъртяна и беше бутнал оградата по стедата. Един бесмъртен полицай скачаше от спрелите коли в средата, към платното за завиване в ляво (което беше празно, освен аз), без да се оглежда. За малко и него да го пишат в новините!
21
1
 
2
 
! Отговори
Младост преди 5 години
Най-смешни са ми зомбираните дето повтарят като папагали, че сега колите били много, а тогава били малко. Е, повече бяха колите минаващи по булеварда от сега, заради много по-високата скорост тогава, а и всички ленти бяха свободни за колите. Сега има куп светофари и спираш, чакаш, спираш, чакаш, ... в една лента, а тогава с 50 км/час си минаваш бързо в една от двете ленти и въпреки многото коли, те не изглеждаха много, както е сега изглеждат, въпреки че са по-малко.
20
1
 
2
 
! Отговори
Младост преди 5 години
През 80-те години по Малинов, тогава Л.Живкова, нямаше катастрофи, но нямаше и светофари, освен пешеходния на 43-ти блок. Другите два светофара, на Деница и на отклонението за Младост 1А, на практика не ги пускаха да работят, освен за по 1-2 дена в годината. Като завиех от Цариградското шосе към Младост, не спирах никъде по булеварда и минавах за 2 минути до Бетоновия възел, където завивах. Сега за това разстояние ми трябва много-много време и за зомбираните изглежда, че колите сега са много.
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малинов никога няма да е Тодор Александров за съжалние.
18
2
 
3
 
! Отговори
Гост преди 5 години
До Анонимен 18Много си зле! Преди 1989 г. нямаше толкова много коли, но явно само си чел или слушал някъде за тези неща. А и този булевард не беше това , което е сега.
17
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересното е, че колите по Малинов са доста малко, но за онези 80% изглеждат много. Причината да са малко е ясна - задръстванията като следствие на изключително лошата организация на движението по този булевард, който на практика е единствения изход на 150 хилядния Младост към Цариградско шосе и ж.к.Дружба. Колкото и парадоксално да звучи, преди 1989 година по бул. Малинов преминаваха 10-20 пъти повече коли, в сравнение със сега - просто нямаше светофари и нямаше задръствания.
16
0
 
7
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Всяка сутрин псувам този , който е измислил светофарите да работят на този режим. Докато го нямаше прдължението на булеварда към околовръстното всичко си беше що - годе нормално, от няколко години е Ад. На спирка ХМС в посока Младост всеки ден има изсипани камъни от товарните камиони. Това е трагичен булевард ама на кой ли му пука.
15
0
 
9
 
! Отговори
Баш кметица преди 5 години
Нов булевард ,но направен некадърно ремонт.Единственото спасение за Младост е премахване на автокъщите на Горубляне от Метро до десния завой за Младост .Булеварда става двойно по широк от Метро на долу става еднопосочен както си беше.Целия път покрай ВИК става вътрешен булевард с излаз на околовръстното покрай СБА и гаражите.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малинов под моста на Цариградско-валне дъжд и се дажиш на новия асафалт щото няма отоци.
13
5
 
4
 
! Отговори
хмм преди 5 години
Квартала сигурно е с най-добрият достъп на градски транспорт. Не разбирам на къде отиват всички тези хора с колите. Малинов е редовно задръстен. С метрото се стига по-бързо до центъра - веднъж го тествахме с приятели СУ - Бизнес парк. Като се набиха в задръстването и светофарите..доста постояха.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Спокойна"Тежкотоварният автомобил граматически се ударва..."---Ама, Петето толкова си може. :) И друг път съм й казвал, че ако не беше бягала от час по български (за да не я изпитат и да й пишат двойка), нямаше сега да й коментираме подготовката по езика. :)
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светофарите са страшно умни там, случвало ми се е да минавам много рано сутрин или много късно вечер, с едно определено темпо и все едно булевард няма.През деня със същото темпо не става, коли няма, но те спира всеки следващ. Като гледам ниско летящите и някъде от нормалното 45-50 се вдига може би на 70 за зелена вълна? А са едни тесни, спират и пускат по 20-30 коли...
10
2
 
3
 
! Отговори
des преди 5 години
До СпокойнаХа-ха. Явно дамата е дежурен редактор, защото новина от сутринта, която беше отново нейна, беше бъкана от грешки. Друг въпрос е какъв редактор е.
9
6
 
1
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До МенОтворковците дето са ми праснали 3 червени палеца някога минавали ли са по въпросния булевард?
8
0
 
4
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
В "24часа", откъдето треторазрядните дpacкачи в тоя сайт преписват, статиите са написани грамотно. Обаче нивото на тези тук, явно е такова, че дори не могат да препишат правилно един текст, камо ли да го измислят.
7
2
 
6
 
! Отговори
des преди 5 години
До батКироАбсолютно съм съгласна, че проблема е в светофарите. Даже по-точно със светофарите до Макдоналдс в посока Цариградско шосе.
6
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Помним, помним само, че контролния орган "член" е кмета и/или назначените от него мишки. А тези които си ги споменал са честни граждани има решения на съда в тази насока, а и са първи дружки на властта.
5
11
 
17
 
! Отговори
батКиро преди 5 години
Само се хейтва, без да се предложи нещо градивно. Всеки ден пътувам по Малинов, дори имах инцидент преди време. Проблемът е изцяло в светофарната неуредица, както пише един от анонимните, което се явява причината за задръстванията. Това трябва да се поправи и тук кметът няма нищо общо, а фирмите, които правят проектите и изпълненията по-късно. Или при бат ви Стефчо беше супер. Или при Янчулев, но явно не сте оттук и не помните.
4
4
 
20
 
! Отговори
Спокойна преди 5 години
Тежкотоварният автомобил граматически се ударва в няколко автомобила, ПОСТРАДВА жена и в обраДуваното задръстване затварят километричния трафик.
3
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младост, да не забравите да гласувате за Картофка, за да не се превърнете в Старост. Заглавието в Днес бг. ще бъде " Фънди печели в първи тур, Младост стои зад нея :-)".